The Last Time 2x26

vondarkmoor

New member
החלום

שקלייר חלמה היה יפה אבל יש לי קטע מוזר שאם דמות מביכה את עצמה אני מסב את הפנים שלי אז שהיא נפלה מול הבוחנים הספקתי ליראות שהיא מוציאה רגל מפלסטיק מן ביטוי חלומי להצלחה "שבור רגל" ואז היא מתעוררת בזמן לראיון שלה יכול להיות?

subotaj

New member
אם אתה כבר מדבר על סצנות, אז הסצנה

עם קלייר כשהיא רוקדת נופלת ושוברת לעצמה ת'רגל כמו לבובה, והמשחק עם האור וזוויות הצילום זה WOW אחד גדול.

Chiarina

New member
הרגל שהיא שלפה..

מזכירה גם את הרגל של המת מההתחלה.. הפרק די אכזב אותי בסה"כ. פחות מרשים מהאחרים.

Vegeta fanatic

New member
ת'אמת?

הייתי בטוחה שהילד לא יסגור את הברז, ואז ריקו ילך לאמבטיה ויגלה שהילד טבע שם או משהו...
הכל אפשרי בסדרה הזאת...

SupeRonit

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

כי הזכרת לי שזה גם מה שחלף בראשי

time2fly

New member
אלן בול הוא זה שביים + לינק

אלן בול הוא זה שביים את הפרק הנוכחי + לינק לעמוד הפרק באתר של HBO http://www.hbo.com/sixfeetunder/episode/season2/season2_eps13.shtml

הילהל

New member
אוי כמה בכיתי../images/Emo7.gif

זה היה פרק חזק. מהרגע הראשון חשבתי שהפואנטה היא "משפחה". שבעולם שלנו, עם כל החברויות לרגע והקשרים הרופפים, הדבר היחיד שיש לך באמת הוא המשפחה שלך. וברגע שקית' צעק על דייויד "אתה לא משפחה" - ידעתי שקלטתי אותם! היה לי קשה להירדם אח"כ - עורר אצלי הרבה מחשבות. האיש שלי שאל האם להשיג לי את העונה הבאה איכשהו. האמת? אני הולכת להינות מהציפיה ו"להעלות גירה" עם הפרקים הישנים בש"ח.

הילהל

New member
רוניתוש - את כזו ילדונת../images/Emo23.gif

חמודה - מהרגע שהם התחילו לדחוף שם אחד את השני היה לי ברור שזה ייגמר בסקס. ושערות על חזה של גבר (במידה, לא שטיח) זה סקסי להחריד - חלק=ילדון, ואת שלב הילדונים כבר עברתי... הציון שלך? 105. 100 על תשומת הלב לפרטים. 5 על התמימות - תשמרי על זה כמה שרק אפשר.

Neta558

New member
אהההה! קיטש קיטש קיטש!

איזה פרק קיטש, איזו הדרדרות

tslilush

New member
זהו שהיה כול כך לא קיטש!!

שקלייר התפרצה בבכי זה היה כול כך טבעי ואנושי... שנייט החזיק את התינוקת ולא השתפך אלא היה חצי חסר אונים ונבוך... האמא שתמיד מעיפים אותה מכול מעורבות... ונייט? הכי טבעי שהוא ירגיש ככה. זה כזה נורא מה שהוא עובר.

קטרפי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

איזה פרק עצוב
אפילו שברור שנייט לא ימות למה בלעדיו לא תהייה סידרה.... לפחות לא יהיה יותר את החבר הזונה הזה של רות

Veganiny J

New member
../images/Emo141.gifThe Last Time 2x26../images/Emo141.gif

פרק אחרון לעונה שניה. נא להרגע כולם - יש עונה שלישית וארוכה במיוחד
היא משודרת כעת בארה"ב ותגיע אלינו לאחר סיבוב נוסף של 2 העונות ששודרו (היאח הידד להשלמות ותזכורות, בוז וזעם למתח ומריטת השערות שיעברו עלינו בחודשים הקרובים).

Y M C A

New member
../images/Emo35.gifאממ הפרק + הסברים

אני יודעת קצת באיחור אז ככה אממ פרק חזק , היה קשה לראות את נייט עם קרחת , שוב, הצילום המעולה תרם מאוד לתחושה. ועוד לפני זה כל הפרק הוא כביכול נפרד מכולם, האמת שכל אחד שהוא בא לדבר איתו אחרי דיוויד כבר היה די צפוי כזה...אהבתי את רגע השבירה שלו בזרועות אימו, זה היה ממש עצוב. כל הפרק הוא בעצם מנקודת מבטו חי את רגעיו האחרונים, הרצון הזה לחוות ולהרגיש כל פיסת חיים אחרונה...איזה מזל שראיתי תפרק בידיעה שיש עוד עונה והוא
(
) יחיה אחרת בטח הייתי מתחילה לבכות...נורא הזדהתי עם רות כשהיא הבינה שהיא האחרונה לדעת על הניתוח, זה נורא מראה על הזילזול שנייט (וגם לשאר ילדיה לא חסר...) הפגין כלפיה. זה כל כך מעליב. כשנייט החזיק את מיה הוא ....היה ממש חמוד
ואממ הדבר היחידי שלא הבנתי (וכן קראתי תשרשור על הפרק..) זה עם האוטובוס, ניסיתי ממש להתעמק בזה ולא הבנתי בעיקר למה לא היה נהג באוטובוס? הסברים? מישו?

Veganiny J

New member
הדברים הללו לא אמורים להיות

מובנים, לגמרי או בכלל
האוטובוס יכול להיות מייצג של המוות, של החיים, של גורם המוות של אביו, התהיה אם אביו ממתין לו היכן שהוא, של האי הוודאויות הרבות בחייו וההחלטות שהוא לא עשה עדיין (הקשר עם ברנדה, ליסה ומיה למשל), כל הדברים הללו יחד או אף אחד מהם. בנוסף, אוטובוס ללא נהג יכול להיות דימוי של שליח האלוהים. זה סיקס פיט! כל האסוציאציות עובדות

IkMfNiY

New member
אממ, אין לי הרבה מה לומר על הפרק

למען האמת, היו פרקים יותר טובים ממנו, הוא היה די בינוני. אממ, אהבתי את דיויד בפרק. לא יודעת למה. כשהוא בכה [כן, כשהוא בכה, לא נייט], התחברתי לזה, משום מה. והסצינה שלו ושל קית' היתה מעולה, למרות שגם אני הייתי משוכנעת, שהוא הולך לפוצץ לו את הפנים או משהו דומה. החיבור של המשפחה בסוף היה טוב. אמנם לא ראיתי הרבה פרקים של הסדרה, אבל מהפרקים שכן ראיתי, לא יצא לי אף פעם לראות את המשפחה כ"כ מאוחדת. מה שדברים רעים גורמים לאנשים לעשות.. לא אהבתי את השיחה של נייט וברנדה. למען האמת, די נמאס לי מברנדה, ואני מקווה שנייט [שיחיה, מן הסתם] לא יחזור אליה. היה משהו מאוד חיובי בקטע של נייט עם מיה. אין לי יותר מה להגיד על זה. קלייר בטוח תתקבל לביצפר לאומנויות, כלומר, הבכי על אבא שלה בטוח יעזור לה להתקבל. לא ממש אהבתי אותו, למען האמת, בהתחלה חשבתי שזה היה מזויף והיה רק כדי "להוסיף לה נקודות" מצד הבוחנת. החלום שלה היה נחמד. מה עוד? אממ, נדמה לי שזהו, אולי שכחתי משהו P: אה, הבכי של נייט היה די קיטשי. אבל זה היה נחמד במידה מסוימת. האוטובוס בסוף באמת היה די לא מובן. יעל

Veganiny J

New member
הו, נייט

אני דואגת לו. חבל שאני לא יכולה להיות בבי"ח גם
מעבר לזה אין לי יותר מידי מה לומר. היה צפוי שבזכות הירושה ריקו יקבל את השותפות הנכספת - מן הסתם הוא שמח כ"כ כי הוא ציפה להצעה נמוכה יותר או לסירוב מוחלט. טוב מאד שרות' עזבה את חנות הפרחים - כאב לב מיותר וניקולאי ממש נוראי (
החיקוי של דייויד קלע בול). ברנדה עוזבת - לאן
מן הסתם מדובר בטיול לחיפוש עצמי או משהו דומה. קלייר תתקבל כמובן. איזה בי"ס לאמנות שמחשיב את עצמו יוותר על הישבן של בילי?
ונייט עם מיה הקטנה - אין דבר סקסי יותר ממראה גבר עם תינוק. זהו. דברים שטחיים בעיקר. כן, גם אני בכיתי כשנייט בכה בחיקה של רות', וגם לי כבר ממש נמאס מקית' (זוכרים כמה חמוד הוא היה בתחילת הסדרה?), לדייב מגיע טוב ממנו. והפרק כן הזיז בי מיתרים כלשהם, אבל... היתה תחושה כלשהי של אי נוחות. משהו לא התחבר לגמרי הפעם. לא יודעת, אולי זו רק אני.

למעלה