The Last Time 2x26

Dark Muse

New member
זה פראדוקס...

איך שלא תראי את זה, זה פשוט לא יכול להיות

SupeRonit

New member
חח../images/Emo6.gif בשעה כזאת זה הצליח לבלבל אותי

ובדיוק ראיתי עוד חתימה דומה: כל מה שכתוב למה אמת
על מה שכתוב למעלה שקר
-לכו תבינו כאלו חתימות בשעות כאלה (או שזאת רק אני)
ועל הפדיחות:

קטרפי

New member
חחחחח ../images/Emo110.gif

גם אני התעכבתי שעות על החתימה וניסתי לפצלח אותה, עד שבסוף גם אני גילתי שזה לא יכול להיות (רק אם בשניהם היו רשום אמת או בשניהם שקר אז זה היה יכול להיות) תעזבו המוח שלי פועל במשרה חלקית בלבד בשעות כאלה

SupeRonit

New member
תודה מתוקה-כבר חשבתי שזאת רק אני

שמחתי לגלות שלא=שלא עוד אנשים המוח עובד חלקית בשעות הללו..

dss1

New member
משאני בטוח שאם יהיה המשך הוא

לא יעלה לאוטובוס...זאת אומר שהוא יחיה

tslilush

New member
אל תדאגי לנייט

הוא בטוח יחיה בסוף הרי... ארה"ב משיגים אותנו בעונה לא? ובאתרים שלהם נייט עדיין מככב, בפוזות חדשות

בטוח שהוא יחיה, אבל לא בטוח

שהוא יוכל לדבר שהוא יזכור איך קוראים לו, ומי אלה כל האנשים שסביבו שהוא יוכל לזוז

Veganiny J

New member
../images/Emo150.gif צלילוש ../images/Emo150.gif

ישנם אנשים שלא נכנסים לאתרים אמריקאיים של הסדרה בדיוק בשביל לא לגלות ספויילרים שכאלה. להבא אבקש שכל הודעה שתוכנה מגלה פרטים בעונות שעוד לא שודרו בארץ תסומן ב
, או שאאלץ למחוק.

כמה דנה

New member
הקטע הכי חזק

גם לדעתי זה הקטע הכי עמוק וביחד עם הסיום השקט של הכתוביות. זה גאוני , הסוף מאוד מוקפד כולל הקטע של הכתוביות, פעם מסתיים עם המנגינה של הסדרה, פעם עם שיר והפעם בצורה החזקה ביותר לדעתי, בשקט.. הדממה הזאת אחרי הנשימות של נייט ... מוסיף המון מתח, שקט של מוות.

time2fly

New member
פשוט מדהים- לא יכלתי לדבר אחרי זה

שעה הסיום השקט היתה הבחירה המושלמת ביותר שאפשר לVעלות על הדעת

נכון!

וזאת גם לא הפעם הראשונה שיש סיום שקט..
אבל זה ממש ממש היה יפה ככה באמת!
אהבתי מאוד את הפרק
ממש עמוק...

זה בדיוק מה שאני חשבתי!!!

האוטובוס הוא מין בחירה שיש לו לעלות אליו ולהגיע אל המוות או להמשיך לרוץ ולבחור בחיים. והאוטובוס מסמל את המוות בגלל שזה האוטובוס שדרס את אבא
הם כ"כ מתוחכמים

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif את הכי חשוב שכחתי

ריקו
כזה מתוק-איך שהוא הוא חיבק אותם ואז הסתכל עליהם בכזה חיוך-נמסתי .. ולפי דעתי הוא היה צריך ללכת על 60-40 ולא 25-75 וגם ונסה נחמדה-אפילו שהיא זכתה בריקו ולא אני (הלוס לטינוס אמיגוס עושים לי את זה)

tslilush

New member
איזה פרק ../images/Emo7.gif

מי שאלה פעם (נדמה לי נטע) למה הסידרה טובה? פשוט תיראי את הפרק! זו התשובה. אווו. שוב זה נוגע כמו שזה צריך לגעת, בדיוק בנקודה, בלי קיטש, אבל עם הצגה רגשנית של הדברים (ונכונה, כן?). מציג את הדברים בדיוק כמו שהם, את החיים והדמויות. זו לא סידרצ דרמה, זו הצצה לחיים של אנשים אקראיים. זה היופי.

SupeRonit

New member
את כל כך צודקת כמו לדוגמא

שבקטע של התמונות רות'=סבתא שלי...סבתא מצלמת אותנו בכל אירוע (ולפעמים גם סתם כך)..כל תמונה מראה לכולם (גם לעובד בחנות פרחים
) ומפתחת מספר עותקים (בדרך כלל עותק לכל אחד שמופיע בתמונה).. ובניגוד לנייט-אני מודה לה כבר עכשיו..כאילו תמונה ראשונה שהוא מחזיק את הבת שלו-מי רוצה לפספס כזה רגע ?!?!?!?!? ואני קצת מזדהה עם דיוויד..תמיד עושה למען האחר.ושואפת למושלמות.אך עם זאת זורמת ונפתחת שצריך..ואין לי שום דבר נגד הומאים-לסביות,אבל אני לא אחת כזאת (רק להבהיר שרמת ההזדהות והדימיון נגמרים כאן)

SupeRonit

New member
מה פירוש הסצנה עם האמבטיה ../images/Emo35.gif

האם חוליו יסגור או לא יסגור את הברז של האמבטיה
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם אהבתי את הסצנה הזאת מאוד: ריקו-
וונסה-
משפחתיות-
הצפה בבית של ריקו ווונסה-
ילד ממושמע-

למעלה