nikol nikol

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

היי בנות היה כיף לראותכן שוב - המתמידות להגיע תמיד ולהכיר עוד בנות חדשות, הבגדים הרבים שהבאתן לתרומה - נתרמו לויצ"ו תל- אביב ששמחו מאד לקבל אותם. בקרוב העדכונים לגבי הבזאר/ים הבא/ים אתן מוזמנות לרשום אם יש דברים נוספים שהייתן רוצות שיהיו בבזאר. ומי מכן שרוצה להרשם למועדון הלקוחות וטרם נרשמה יכולה לשלוח לי פרטים דרך המסרים, שיהיה לכן שבוע נפלא ותודה שבאתן ביי ניקול

silvey

New member
היי נאוה, היה כיף לפגוש אותך שוב...

מקווה שתעמדו בהבטחה להביא לפעם הבאה שאגיע גם מידה 42...
אבל שיהיה קרוב, בקאונטרי מול הבית...

nikol nikol

New member
תגידי - אולי בחניה יש מקום?../images/Emo3.gif

בקנטרי זה לא רחוק מידי?
שמחה לראותך שוב ושוב ומבטיחה להתחשב במידותיך...... ביי

DREAM111

New member
היי היי

אני ממש שמחה לקרוא כל פעם את אושרן של בנות אחרי כל בזאר. מחכה להיות מאושרת בעצמי בבזאר הבא בלי נדר. אני מאוד הייתי שמחה לתחתונים תחתונים תחתונים ושלא יהיו רחבים בעובי של סוס באיזור המפשעה.
שאלה למועדון לקוחות יכולה להירשם מישהי שלא גולשת בפורום

silvey

New member
התשובה היא בוודאי, לא צריך לגלוש

בפורום כדי להצטרף למועדון הלקוחות.

nikol nikol

New member
../images/Emo142.gifאפילו רצוי!!!!!!../images/Emo142.gif

עם הבנות בפורום יש לי קשר ישיר ומאד רצוי שבנות שאינן בפורום ירשמו למועדון וכך אוכל לידע אותן באופן אישי,

כמה כיף לשמוע שהבזאר מצליח והבנות

נהנות לשם שינוי מבגדים בשפע במידות גדולות. דבר ראשון אני אשמח שהבזאר יגיע כבר לחיפההההההההההה !
(מקווה מאוד שזה לא יפול על השבוע שאני אהיה אצל משפחה באשקלון אני והמזל שלי זה באמת יקרה) חוץ מזה אשמח לראות בבזאר את חולצות המעטפה שכולן מדברות עליהן , חולצות בסגנון צעיר ליציאות , וכמובן חולצות טריקו יומיומיות ומכנסי 3/4 בסגנונות צעירים. פששש..יש לי בקשות

tuti f

New member
חיפאית אני איתך ../images/Emo41.gif

מחכה בקוצר רוח לבאזר בחיפה
יש כבר תאריך ?!

delicious

New member
שלום

מתי הבזאר הבא? והאם יש מידות 42? כמו כן,הבגדים בסגנון של מתאים לי? אף פעם לא מצאתי שם בגדים כי לבגדים שלהם אין צורה הכל כמו אוהלים.הבגדים בגזרות יפות? ומה עוד יהיה בבזאר? תודה

delicious

New member
אה ...ואיפה הוא ייתקיים?

יש מצב שיגיע לאיזור המרכז בקרוב?

nikol nikol

New member
../images/Emo176.gifהיי וביי../images/Emo176.gif

היי הבגדים בבזאר הם עודפים מפירמות שונות ולכן גם הסגנונות שונים, מזמן לא הייתי במתאים לי ולא יודעת מה הכוונה בסגנון של מתאים לי, הבגדים הם אופנתיים, יש מגוון רחב ואפשרויות שונות, גם חולצות צמודות גם מעטפות ועוד אשמח לידע אותך בפרטי הבזאר הבא, תוך כמה ימים להת ניקול

tustus3

New member
לא יצא לי להגיב אך מאוד נהנתי בבזאר

חייבת לציין שרכשתי חולצת מעטפה וחגורה מעור רב אבזמית (ניתן בקלות להחליף לה אבזם ולהתחדש בכל פעם בחגורה כאילו חדשה). גם אני מהממתינות לבזאר בראשל"צ. תודה ניקול, היית מקסימה וסבלנית.

למעלה