קח אותי..

../images/Emo141.gifקח אותי..

כאשבול תיפרחת מלבלבת פורחת ניפתחת כניצני תפוח כניחוח פריחת ההדרים ניכרכת סביבך כקנוקנות שולחת שריגים דקים כרשת לופטת כולך עוטפת. אתה- כשורש - באלפי יונקות קטנטנות יונק מצעית הפרח שלי לוגם ציפה עסיסית מתוקה, קח אותי ונפוץ עם הרוח....

טאKילה

New member
מצגת מחווה לשיר קח אותי../images/Emo140.gif

מטבע הדברים ברוכה הבאה לשירה

קח אותי../images/Emo141.gif

קח אותי, אליך. באהבה, בצלילים, במילים, בניגונים. ברגש, בדימעה. באושר, ואהבה. קח אותי, אליך. וגע בי, כמו שאתה יודע. עם האור, שבעינייך אל מקומות קסומים, למד אותי את טעם העינוגים. קח אותי אליך. מטבע הדברים, ברוכים הבאים
כתיבה יפיפיה.

karmy66

New member
אקח אותך

אקח אותך אליי בצלילים בכינור ואף בעוגב אקח אותך מבין הצללים מהוססת מחוייכת מעט מבויישת אשאך כשא חתן כלה ארוס ארוסה נסיך נסיכה שלמה את מלכת-שבא ותהיי בחייקי כבר נינוחה אקחך לחלקת אלוהים הקטנה שם גפן ותאנה מצילים מהחמה שם קרן אור של בקר זכה ונעימה שם מרבדים ילטפו גבך החשוף שם תהיי הפנינה על החוף שם את תהיי כנוף אלמדך את חוק האוהבים אגע במקומות כמוסים אפרוט על כפתור התאווה ומגרונך תיפלט יבבה גופך ירעד ולא מקור אלא מבערה אבקש ליבך לדעת אבקש בגופך לגעת ועינייך יאירו את הלילה כגחליליות כשאקרב אל גופך להיות ואקרב אלייך בחיל ורעדה כקרוב כהן גדול להעלות עולה ואביט באבני-החושן שלמולי ואבוא למוללך בלשוני כי עופרייך מעשה יוצר הפלאים כי חמוקייך מעשה ידי חרשים כי דבש ניגר ממעונך גמעתי ללא רוויה מעדנך וביאתך תעיר את הדממה וביאתי תקרב ברעדה ומיציי תאוותך יבעבעו כמים מניקרה עתיקה שיד אדם בו לא נגעו ותהיי הפיתרון למשאלה ואחר מעשה -האהבה אביט למרום בשלווה ואומר לרום כבודו ידעתי גן עדן במלואו ונשמתי לא נלקחה אולי כן אך שבתי בחזרה

מולוקו

New member
לקחתי

עטפי אותי ברכות ביד ענוגה , בעבותות פריחתך הגועשת , השקיני עסיס שדייך עד לא אדע ,

נתתי..

נתתי מפרי גני, לגמת צוף נישמתי- מיציי ניגרים בך, יונק ליבי, מלחך בקירבי, מוצץ שארית כוחי.

למעלה