* כשאת עצובה (" בצבא...") * מוסיקה - ניצחת איתי הכל *געגועים לדמיון * מי תרצי * הכל עד לכאן * יש לי חלום *אושר קטן * אולי הפעם * שלום אשה * מורה לחיים * תנין * שלכת * שעה של אור * רק את * שמחות קטנות אושר ובריאות שרית
1.אולי הפעם 2.גולן 3.על המדרכה/קו התחלה 4.קצת לבד 5.נשמה 6.ללכת לשם/תנין 7.מישהו אחר 8.מנגינה 9.ימים בהירים 10.מודה אני לפניך 11.שיגרה 12.נשמתי 13.תאר לך 14.סליחה/דברים שרציתי לומר/תוכי יוסי 15.ימים לבנים (במקור של שלמה יידוב) אמן ואמן! תהנו!
1. על המדרכה 2. קצת לבד 3. מורה לחיים(אקוסטי) 4. היא והוא 5. החולם 6. מכחול שבור 7. מי בא אליך? 8. מודה אני לפניך 9. כמעט 10.הכל עד לכאן 11.בורח 12.קרוב אליך * 13.תם השרב הגדול 14.אין לדעת (מתוך האלבום של אבי) 15.אל עצמך(מתוך האלבום של אבי) הדרן: 1.כשאת עצובה 2.ניצחת איתי הכל 3.אהבה הדרן שני: 1.קאבר -צלצל קתרוס 2.קאבר -אתה לי ארץ אני יכל להמשיך ולהמשיך אבל נראה לי שזו תהיה כבר חוצפה...
לדעתי עמיר לא חייב להתחיל כל פעם מאותו שיר ולסיים באותו שיר אלא לגוון כדי להחיות את כל השירים שלו בהופעות אבל אם כבר ללכת על רשימה מסוימת אז לדעתי אין ספק שזאת צריכה להיות הרשימה בלי שום מחשבה יתרה אולי הפעם מודה אני מורה דרך כשאת עצובה עולם גדול נשמתי ניצחת איתי הכל רק את יש לי חלום בשורות טובות שלכת הכל עד לכאן שיגרה געגועים לדמיון שמחות קטנות יש יותר מובחר מזה ??? וכל המעריצים של עמיר אני מאחל לכולכם רק אושר בהמשך דרכם כן תרבו....
החלטה מאוד קשה... טוב ננסה.. 1. שלכת 2. עיניה 3. מורה לחיים 4. דברים שרציתי לומר 5. מה אברך 6. את אינך 7. הכל עד לכאן 8. ניצחת איתי הכל 9. בורח 10. יש לי חלום 11. שמחות קטנות 12. געגועים לדמיון 13. שלום אישה 14. כמעט 15. מודה אני לפניך
שלכת הכל עד לכאן ניצחת איתי הכל געגועים לדמיון שמחות קטנות את אינך שגרה דברים שרציתי לומר שלום אשה מורה לחיים ימים בהירים בלדה לביישן כשאת עצובה מי בא אלייך והייתי רוצה לשמוע אותו שר את "גשם" של יעקב גלעד שבוצע ע"י בנזין וע"י אלי לוזון
1) שלכת 2) ניצחת איתי בכל 3)מורה לחיים 4)כשאת עצובה 5) רק את 6)הכל עד לכאן 7)נישמתי 8)געגועים לדימיון 9)אפילו 10)אולי הפעם 11)התגלות הנפש 12)מתגעגע 13)שמחות קטנות 14)מנגינה 15)את אינך
אומנם ולפי דעתי אין שיר שהוא לא נוגע או לא טוב אך הנה הרשימה שלי: קו ההתחלה את שתבקש כמעט עיניה בורח אל בורות המיים אושר קטן שלום אשה התגלות הנפש אולי הפעם ילדתי נשמתי מנגינה סיפור בדוי ניצחת איתי הכל אודי
שלכת , בלדה לביישן , מי תירצי , געגועים , ניצחת איתי הכל , עיניה , כשאת עצובה , יש לי חלום , כשאת עצובה , ללכת לשם , גולן , מכחול שבור , מודה אני לפניך , שלום אישה , את אינך. בטוח ששכחתי רבים ואהובים אבל זה מה שיושב לי בראש ! מחכים להופעות..
1. אולי הפעם 2. את אינך 3. בלדה לביישן 4. נשמתי 5. הכל עד לכאן 6.עיניה 7. גולן 8. קסם 9. שלום אשה 10. ניצחת איתי הכל 11. היא והוא 12. בורח 13. הייתי שר 14. קו ההתחלה 15. מי תרצי
הבחירה שלי: 1.נישמתי 2.התגלות הנפש 3.תנין 4.לתפוס ענן 5.ללכת לשם 6.אינסרף 7.מורה לחיים 8.שלום אישה 9.הזמן שלי איתך 10.היא והוא 11.אל עצמך 12.את אינך 13.מנגינה 14.שמחות קטנות 15. ולקנח ב "נשמה" (אחד השירים הכי הכי אהובים עלי) בחרתי שכל ההופעה תהיה סואנת על פי השבחירה שלי (כי, די! צריך קצת שמח..) כל השירים קיצביים ולסיים בשיר "נשמה", להשען לאחור ולנוח איתו..