סקר

ו ר ד ב

New member
../images/Emo141.gifסקר../images/Emo141.gif

בחרו 15 שירים - שהייתם מאוד רוצים שיהיו בהופעות הקרבות עליינו לטובה...
אפשר לבחור מכל שירים האלבומים, קאברים, שירים שהייתם רוצים לשמוע את עמיר מבצע, תנו לעצמכם להתפרע
הצביעו והשפיעו! שבוע טוב

פזית 1

New member
הרשימה שלי

אני רק רוצה להביע את מורת רוחי שאני צריכה לבחור רק 15!!! מבחינתי שבכל הופעה יהיו שירים אחרים לא אכפת לי אילו שירים העיקר שתיהיה הופעה!!!! רק בגלל שזה חשוב החלטתי לקחת צד בנושא והינה הרשימה שלי שהיא מצומצמת ולא מלאה ורק בגלל שזו חובתי : אולי הפעם, קצת לבד, געגוע, יא מועלם, בלדה לביישן, סליחה, יש לי חלום, כמעט, שיגרה, קרוב אליך, נשמתי, מורה לחיים, רק את, הייתי שר, הכל עד לכאן, שלום אישה....... ממש קשה לבחור... אוף
אי אפשר לבצע הופעה של 5/6 שעות???? או של סופ"ש שלם?? או למה לא של שבוע ימים??? אולי נעשה קייטנת עמיר בניון???

1גרייס

New member
קשה...קשה..ובכל זאת

בורח הייתי שר קרוב אליך בת מלך נשמתי כמעט הכל עד לכאן שיגרה מי תרצי אולי הפעם אושר קטן יש לי חלום ניצחת איתי מכחול שבור ו..מודה אני לפניך ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו..... גם ארבע שעות של הופעה לא יספיקו!!!

וואי.. רק 15..

שלכת, אולי הפעם, געגועים לדמיון, שיגרה, בורח בורח בורח- השיר בה' הידיעה, עיניה, ניצחת איתי הכל, לא אני הוא הוא האיש( דוגרי שאני משתוקקת לשמוע את השיר הזה שוב... געגועים..)מורה לחיים, את שתבקש,אושר קטן,שעה של אור, שמחות קטנות,יש לי חלום,ללכת לשם, כשאת עצובה.

האמת היא.. שלא רציתי להיות מושפעת

ממי שכתב לפני אבל אחרי שקראתי הייתי מאוד רוצה לשמוע אותו מבצע לבד את "מי תירצי" ואת סליחה..אולי במקום ללכת לשם ושלכת

roeibo1

New member
שלי

* צבעים * בורח * שיגרה * קצת לבד * אולי הפעם * מקחול שבור * מי תרצי * שלכת תאמת זה לא חשוב שיופיע וישיר מה שטוב לעמיר טוב גם לי שיתפרע. כמה שיותר מהר יותר טוב

עמירם04

New member
שלי...

1 יש לי חלום 2 אולי הפעם 3 מי תרצי 4 אהבה 5 בורח 6 קרוב אליך 7 שיגרה 8 דברים שרציתי לומר 9 רק את [איך אפשר לוותר] 10 שלום אשה 11 הייתי שר 12 מורה לחיים 13 מודה אני לפניך 14 כשאת עצובה 15 ללכת לשם..

סקר קשה

הייתי רוצים שנכפיל את ה15 כפול 10 אבל חייבים 15 אז הינה... הכל עד לכאן עיניה נשמתי מה אברך יש לי חלום מכחול שבור שאת עצובה ניצחת איתי הכל מורה לחיים שעה של אור התגלות הנפש על המדרכה ללכת לשם תנין ושלכת

גרציה פ

New member
מודה שזה קשה מאוד...אבל...

געגוע, אולי הפעם, על המדרכה, עולם גדול, אהבה, היא והוא, אל עצמך, ימים בהירים, התגלות הנפש, הייתי שר, שיגרה, קרובאליך, עיניה, נשמתי, ובורח והדרן קטן....
מי תרצי וברית עולם.

golf123

New member
ממממממממ... רק 15?

ובכל זאת, סקר זה סקר, אז אנסה: הכל עד לכאן: הכל עד לכאן שיגרה נשמתי ניצחת איתי הכל ניצחת איתי הכל מי בא אליך? מודה אני לפניך שלכת שלכת את אינך שעה של אור אותו מקום, אותה הרוח אותו מקום, אותה הרוח צבעים שמחות קטנות רק את רק את כשאת עצובה מורה לחיים וואוו, זה קשה, אבל ניחא... העיקר ההופעה המיוחלת הזאת כבר, וברור שאם אפשר גם גרסאות קובר שלא מופיעות באלבומים, אז מה טוב.

golf123

New member
בכל הקשור לשירים שלא נמצאים

באלבומים, יש לי חלום קטן - שעמיר ישיר את "ביום אושרך". למרות שהביצוע של עלידין ענק, אני עדיין חושבת שאם עמיר ישיר את "ביום אושרך", סביר להניח שאתפעם, אתרגש ואתרצה
(ומניחה שלא רק אני)... חוץ מזה, כששמעתי לראשונה בב"ש את עמיר וגידי גוב שרים יחד את "אם תרצי", ולמרות שחשתי מראש שהביצוע של גידי גוב, לצערי, מחטיא את השיר ומעיב על גדולתו, נוכחתי לדעת (ושוב, ברור שלא רק אני) שזה אכן נכון. כי כשעמיר שר את הבית השני, הייתה גאות אדירה בקהל (לא מפתיע) ויופיו של השיר עלה בכזאת טבעיות, שאני חייבת, אבל חייבת לראות את עמיר שר אותו שוב, רק שהפעם במלואו.

גרציה פ

New member
יאללה חבר'ה, לא רוצים להשפיע?

הצביעו... ואני מאמינה שיקחו את רצוננו ברצינות.

maia r

New member
אם ורד תצביע אז גם אני ../images/Emo3.gif

ומה נשמע גרציה המלכה?

maia r

New member
או שלא בעצם...

כי ורד לא עונה לסקרים שלי
כשזה קשור בבחירות...

ו ר ד ב

New member
מי שלא רוצה לענות לא חייב...../images/Emo8.gif

רק אחר כך לא לבכות, אני אומרת לכם מראש! לוקחים את כל התשובות כאן ברצינות יתרה. הסקר נועד כדי לרצות את כולם (עד כמה שאפשר) מי שיש לו רצון לשירים מסויימים בהופעה, זה הזמן לבחור אותם... אני העברתי את הבחירות/בחירה שלי אישית... והם : שלי לא ממש אכפת איזה שירים יהיו במופע, אני מאמינה שיעשו את זה על הצד הטוב ביותר (כמו תמיד) חוץ מ"אולי הפעם" ו"בורח" שלדעתי זה חובה בהופעה שכזאת, אני לא בוחרת בכלום נוסף... נו טוב ואולי גם "ביום אושרך"

maia r

New member
בעיקרון גם לי לא אכפת מה יהיה...

העיקר שכבר תהיה הופעה... אבל המומלצים שלי- מודה אני, לא אני הוא האיש, בת מלך, קרוב אלייך...

גרציה פ

New member
מאיה'לה מחכה לרשימת שירים שלך...

הכל בסדר איתי,,, למרות הכל, תודה מתוקה, מה שלמכם אתם? הלוואי שהכל יגמר ומהר, קשה לו ללב לעמוד בזה.

maia r

New member
קשה מאוד ועצוב נורא ../images/Emo7.gif

גם בדקות אלה בגליל העליון מלא נפגעים... כמה שאני מזדהה עם תושבי הצפון והחיילים, אבל ביום שישי בערב כשהיתה אזעקה ראשונה (ומקווה שגם אחרונה) אצלי באזור חדרה היינו כל כך חרדים... דקות כמו נצח... ואז בכלל ההזדהות עלתה פלאים...

גרציה פ

New member
אויי מאיהל'ה, הדו שיח הסימפטי שלנו

נפל בדיוק בזמן ארוע מאוד מאוד עצוב וקשה בצפון
נעתקו מילותיי

למעלה