סופ"ש הגיע

GrowingMadness

New member
מסכמשת ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מעולה D: משהו טוב שקרה השבוע- שופינג, חברשלי יצא לרגילה... משהו מאכזב שקרה השבוע- מממ... לא זוכרת! שיר שלא הפסקת לשמוע- כל השירים של בוב מארלי
בן אדם שעשה לך את השבוע- חברשלי, וכמה חברות שבאו אליי במהלך השבוע.. יציאת השבוע - אממ כל היציאות עם חברשלי וחברים.. תמונת השבוע - אינלי כוח להעלות
מה שלום החייל? חיי ובועט. יוצא / סוגר? ברגילה. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? רגילה בחמישי שעבר, ראיתי אותו לאחרונה היום לפני כמה שעות, בערב שוב
תוכניות להיום [חמישי] - חבר שלי בא לישון אצלי, באו אליי כמה חברים.. תוכניות למחר [שישי]- חבר שלי היה פה בבוקר והלך כבר, בערב הוא בא שוב ואנחנו יוצאים לסרט ולסושי D: תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החבר כמה שאפשר לפני שהוא חוזר להשלמות בבסיס
תוכניות לשבוע הבא- מתחילה עבודה חדשה ל10 ימים

אלעריש

New member
../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? נהדר
משהו טוב שקרה השבוע- לא היה משעמם לרגע!!!!
משהו מאכזב שקרה השבוע- לא היה... שיר שלא הפסקת לשמוע- "בגן העדן של ילדות" של שלמה ארצי בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע - תמונת השבוע - מה שלום החייל? וואלה בסדר... יוצא / סוגר? יוצאאאאאאאאאאאאאאא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום
תוכניות להיום [חמישי] - היה..
יציאה לעיר, חתונה... תוכניות למחר [שישי]- להיפגש עם החייל תוכניות למחרתיים [שבת]- לישון...
תוכניות לשבוע הבא- נחיה ונראה.... שיהיה סופ"ש מהנה בנות !

בתללל

New member
יש לי מחר יום הולדת:D

איך עבר השבוע? מהר מהר! משהו טוב שקרה השבוע- הכל היה טוב:) משהו מאכזב שקרה השבוע- המפקדת המדהימה שלי השתחררה:( אבל אני שמחה בשבילה כמה שאפשר.. שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- המפקדת שלי
יציאת השבוע - כנראה הולך להיות היום-מחר תמונת השבוע - משבוע שעבר במימדיון..:] מה שלום החייל? סבבה! יוצא / סוגר?יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבת שעברה תוכניות להיום [חמישי] - תוכניות למחר [שישי]- מחכה לו כבר שייבוווא! תוכניות למחרתיים [שבת]- אממ...מתה לדעת מה הוא תכנן לי:p אני ידכן אתכן מבטיחה... תוכניות לשבוע הבא- עוד שבוע כרגיל בצבא...

cluless20

New member
עונה!!

איך עבר השבוע? די מהר... משהו טוב שקרה השבוע- הוא טס מהר משהו מאכזב שקרה השבוע- הכלבה החדשה שלי אכלה לי כמה גרביים ואת הספה!! שיר שלא הפסקת לשמוע- por besarte - lu בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל שלי! מה שלום החייל? בסדר גמור! יוצא / סוגר? סוגר... סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום שני בבוקר כשחזר לצבא... תוכניות למחר [שישי]- רוב היום בישלתי, ועכשיו סתם להיות בבית עם הכלבה והנרגילה תוכניות למחרתיים [שבת]- סתם להתבטל בבית תוכניות לשבוע הבא- עבודה עבודה ועבודה ובשני החייל שלי יוצא הביתה אז להיות איתו עד יום חמישי שיהיה סופ"ש מהנה בנות !

למעלה