סופ"ש הגיע

shani hadad1

New member
../images/Emo141.gif סופ"ש הגיע ../images/Emo142.gif

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע-
משהו מאכזב שקרה השבוע-
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
תוכניות להיום [חמישי] -
תוכניות למחר [שישי]-
תוכניות למחרתיים [שבת]-
תוכניות לשבוע הבא-
שיהיה סופ"ש מהנה בנות !

shani hadad1

New member
../images/Emo141.gif א נ י ../images/Emo141.gif

איך עבר השבוע?
מעווולה !
משהו טוב שקרה השבוע-
החייל הפתיע ביום שני ובא אלי ל 8 שעות
התקבלתי לעבווודההה !!
משהו מאכזב שקרה השבוע-
הוא לא נשאר לישון איתיייי חח אופפ ..
שיר שלא הפסקת לשמוע-
מללא שירים שמחים
בן אדם שעשה לך את השבוע-
החייל המתוקי שלי
יציאת השבוע -
לסרט עם הנסיייך .. היה כל כך כיףףף !
תמונת השבוע -
הברכה שהכנתי לאבא ליום הולדת .. וקניתי לו בושם
מה שלום החייל?
מעווולה !
יוצא / סוגר?
יצא אתמול בלילה מאוחר כי הבוקר בדיוק ברגעים אלה יש לו פגישה בצריפין לגבי הלימודים חחח
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
יום שני בליללהה
תוכניות להיום [חמישי] -
אולי לנסוע לחברה בחולון , אולי לא
תוכניות למחר [שישי]-
לנסוע לנסיך קטן שליי ..
תוכניות למחרתיים [שבת]-
איתו
תוכניות לשבוע הבא-
מתחילה לעבווווד !!! בWOW קוסמטיק !
שיהיה סופ"ש מהנה בנות !

shani hadad1

New member
משהו מאכזב שקרה עכשיו ממש ברגעים אלה ../images/Emo10.gif

הייתה אמורה ליהיות לו רגילב ב 4.9 ויש לי יום הולדת ב 5.9 עכשיו הוא אומר לי שהקורס מתחיל ב 1.9 כוווווווס אמממממממממק ! לא מפסיייק הקרוס המעפןןן הזה שלא יהיה לנו זמן לפני הגיוס שלי עכשיו גם רגילה אין ינעלל כל העולם הזה

shani hadad1

New member
זה קורס להשלמת 12 שנות לימוד

על חשבון השחרור שלו הוא משתחרר יותר מאוחר בגלל זה!

maayanimi

New member
גם לי יש יומהולדת ב-5.9!

וככל הנראה גם חבר שלי לא יהיה בשבת הזאת.. אם זה מעודד

shani hadad1

New member
חבר שלי דווקא יהיה ..

אבל זה מעצבן כי הייתה אמורה ליהיות לו רגילה .. וזה משהו אחר לגמרי חשבתי ניסע לאנשהו =\ אגב זאת פעם ראשונה שהוא ביום הולדת שלי \ תאריך חשוב

second place

New member
אני גם רוצה, יש לי מצברוח טוב../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מעולה, אני ואחותי טסנו ייחד ללונדון היה מדהים!! משהו טוב שקרה השבוע- טסתי ללונדון
משהו מאכזב שקרה השבוע- האמת, כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע- לא שמעתי מוזיקה כל כך ... בן אדם שעשה לך את השבוע- אחותי המקסימה!! ותכלס גם אמא כי היא פחות או יותר מימנה את זה... יציאת השבוע - המחזמר של בילי אליוט והופעת ג'אז מעולה. תמונת השבוע - מה שלום החייל? יוצא / סוגר? יוצא!! ואני כל כך התגעגעת!! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי] - לפגוש את כל החברות שהתגעגעתי אליהן. תוכניות למחר [שישי]- לפגוש את החייל המקסים שלי. תוכניות למחרתיים [שבת]- לנוסע עם החייל לים או משו. תוכניות לשבוע הבא- אני שוב נוסעת, הפעם לסיני.. איזה כיף! סופ"ש אדיר לכולן!

סופ"ש...

איך עבר השבוע? די מהר ת'אמת משהו טוב שקרה השבוע- כל פעם כשדיברנו בטלפון משהו מאכזב שקרה השבוע- נהייתי חולה.. שיר שלא הפסקת לשמוע- אין ממש חחח בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובי :) יציאת השבוע - היום לרמת אביב תמונת השבוע - מה שלום החייל? פחות או יותר... יוצא / סוגר? יוצאאאאא:] מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון תוכניות להיום [חמישי] - לעבוד קצת וקניון רמת אביב עם ידיד תוכניות למחר [שישי]- להיות עם אהובי :] תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל + ארוחת ערב משפחתית תוכניות לשבוע הבא- לעשות יום כיף עם אמא כי היא בחופש, להמשיך לחפש עבודה ולא יודעת :p

rainbowgirl

New member
עכשיו הוא התקשר להגיד שהם כן יוצאים בסוף../images/Emo70.gif

איך עבר השבוע?בסדר גמור.
משהו טוב שקרה השבוע-יצאתי רבעוש.
משהו מאכזב שקרה השבוע-ריב ממש ענק עם החבר,אבל הסתדר בסוף...ובנוסף בגלל מה שהיה אתמול באיו"ש,אמרו להם שהם לא יוצאים היום...אבל בסוף הם כן יוצאים!!
שיר שלא הפסקת לשמוע-אבא-אביתר בנאי
בן אדם שעשה לך את השבוע-אהובי
יציאת השבוע -אתמול לסושי עם חברה.
תמונת השבוע -אין
מה שלום החייל? עכשיו מעולה!
יוצא / סוגר?יוצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום ראשון לפני שבועיים.
תוכניות להיום [חמישי] -לסוע לחבריקו ולהיות איתו מלא
תוכניות למחר [שישי]- עדיין אצל אהובי ובטח מסיבה.
תוכניות למחרתיים [שבת]-לחזור בערב הביתה עם אהובי..
תוכניות לשבוע הבא-להדריך בקייטנה שאני ממש מחכה לה כבר :)

סופש כבר פה...איך הזמן טס

איך עבר השבוע? חביב משהו טוב שקרה השבוע- אני וחברה שלי חזרנו לדבר יותר משהו מאכזב שקרה השבוע- לא קרה כלום שזה די מאכזב שיר שלא הפסקת לשמוע- אין בן אדם שעשה לך את השבוע- אחותי יציאת השבוע - בלאק תמונת השבוע - מה שלום החייל? לא משו. יש לו דלקת בעיניים, והוא בגימלים בבסיס יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון בבוקר תוכניות להיום [חמישי] - לפגוש חברה, אזכרה לחבר תוכניות למחר [שישי]- לצאת לחיפה להיות עם החייל תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החייל ועם חברה שיוצאת לשנת שירות תוכניות לשבוע הבא- אין ממש. זה כל הכיף. לנסוע לכפר אולי סופש מעולה לכולן!!!!

pc girl

New member
...

איך עבר השבוע?סבבה.. משהו טוב שקרה השבוע-יומולדת, סיימנו כשירותתתתתתתתתתת משהו מאכזב שקרה השבוע-
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-חברות מהצבא :) יציאת השבוע -הביתה תמונת השבוע -
מה שלום החייל?חמוד יוצא / סוגר?יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבועיים תוכניות להיום [חמישי] -בית, אולי עזריאלי תוכניות למחר [שישי]-בית תוכניות למחרתיים [שבת]-בית תוכניות לשבוע הבא- צבא:|

ThE LooVe

New member
סופשבווע מהננה בנות :-*

איך עבר השבוע? סבבה יחסית מהר לשבועות אחרים. משהו טוב שקרה השבוע- הייתי עם החבר יותר משבועות אחרים. משהו מאכזב שקרה השבוע-החבר לא יצא אתמול ונשאר בבסיס. שיר שלא הפסקת לשמוע-שתיים בלילה של משה פרץ בן אדם שעשה לך את השבוע- המושלם שלי יציאת השבוע - יום שני עם החבר לקניון ראשון ואז לים תמונת השבוע - אין.. מה שלום החייל? בסדר קצת מתוסכל לא יודעת למה.. יוצא / סוגר? יוצצא בדרך הבייתה מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום שלישי תוכניות להיום [חמישי] - להיות עם החברר! תוכניות למחר [שישי]- להיות עם החבר! תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החבר! תוכניות לשבוע הבא- שיעורי נהיגה, להיות הרבה עם החבר, ויומוללדת ביום שבת הבאא
שיהיה סופ"ש מהנה בנות !

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? מהר :ם משהו טוב שקרה השבוע- הצלחתי להיכנס להופעה סולד אאוט של קוברה סטארשיפ וגם פגשתי אותם לפני ואחרי ההופעה D: משהו מאכזב שקרה השבוע- כמעט נגמר לי הכסף פה ~,~ שיר שלא הפסקת לשמוע- Cobra Starship - Good Girls Gone Bad בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובייייייי! D: כמה שאנחנו מדברים בטלפון.. יציאת השבוע - ההופעה. תמונת השבוע - . מה שלום החייל? עצוב. מתגעגע. יוצא / סוגר? כנראה יוצא.. לא בטוח. אבל גם ככה אני לא בארץ. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? עוד יומיים זה יהיה 4 שבועות בלי לראות אותו :ם תוכניות להיום [חמישי] - סוףסוף לנסוע לעיירת חוף כאן שנקראת וניס. בערב יש הופעה של עידן רייכל בקהילה היהודית חח תוכניות למחר [שישי]- האחות הקטנה של החברה שאני מתארחת אצלה מופיעה בבית ספר למשחק משהו.. ובלילה אולי יש מסיבה. תוכניות למחרתיים [שבת]- הוליווד שוב והופעה שם. תוכניות לשבוע הבא- אולי ניסע לוואלי לאיזה דודה של חברה שלי, ניראה לי יש להם בריכה בבית. יש הופעה ברביעי. שבוע הבא זה סופ"ש אחרון בארה"ב.

xenadream

New member
ME ME :)

איך עבר השבוע? וואלה פסדר מה שלום החייל? חי :) יוצא / סוגר? יוצאאאאאאאאאאאאאאאאאא סוףסוף
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים =[ תוכניות להיום [חמישי] - מממ יצא שבסוף ישנתי בעיקר תוכניות למחר [שישי]- להשתכר למוות ביםםםםם תוכניות למחרתיים [שבת]- סרט :) תוכניות לשבוע הבא- לישון חח ולהעביר אותו כמה שיותר מהר יאי ^_^

dandi99

New member
אני אני אני =]

איך עבר השבוע? עבר טוב וטוב שעבר!! משהו טוב שקרה השבוע- החבר שלי הודיע לי לא לתכנן שום דבר לסופ"ש הבא!
משהו מאכזב שקרה השבוע-אני לא יכולה להירדם בבסיס!!כל הרעש שם!
שיר שלא הפסקת לשמוע- לא היה בן אדם שעשה לך את השבוע- החבר שלי :):) אה וגם חברה טובה שהייתי אצלה. יציאת השבוע - תמונת השבוע - אייך מצרפים פה תמונות? מה שלום החייל? אתמול הוא היה די שבוז אבל הוא שלח לי הודעה בבוקר אז נראה לי שהוא במצב רוח יותר טוב. יוצא / סוגר?סוגר :( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת אחרונה שבאתי לבקר אותו בבסיס. תוכניות להיום [חמישי] -כלום :p תוכניות למחר [שישי]- מממ קניות בעיקר וחברים? תוכניות למחרתיים [שבת]-לנוחחח ואולי ים =] תוכניות לשבוע הבא-צימר עם החבר :) שבוע אחרון לפני הדממה:) וכנראה לעשות שוב בדיקות דם לאחר שלא יצאו תקינות

יום שישי את יודעת:p

איך עבר השבוע? האמת? לא משהו חח משהו טוב שקרה השבוע- הנסיעה עם המשפחה לצפון משהו מאכזב שקרה השבוע-שחזרנו מהנסיעה כי כולנו חולים, ושאני לא נותנת לעצמי לפתח קשר חדש בגלל הגיוס.. שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע- ידיד יציאת השבוע - תמונת השבוע - תוכניות להיום [חמישי] -להיות ברימונים בנווה אטיב, לחזור משם כי כל המשפחה חולה, לנהוג מראש פינה עד הבית(פאקינג שעתיים כי היו פקקים) ולנסות לנוח ולהתחזק? תוכניות למחר [שישי]- להיות חולה? כי אם זה ימשיך ככה אני לא אצא היום תוכניות למחרתיים [שבת]- גם להיות חולה? מקווה מאאאוד לראות חברים מהנועל שחוזרים הביתה ליום וחצי. תוכניות לשבוע הבא- לנצל את החופש(לא נשאר הרבה), להפגש עם כמה שיותר חברים, הופעה של קובי אפללו, עיר הבירה ובינתיים זהו שיהיה סופ"ש מהנה בנות !

למעלה