מעב"ר

כנראה אני במצב קשהההההה

כמה טעויותתתתת!!!!! טוב תיקונים!!!::: - שאמרתי על סתיו שהוא לא גמיש בצאוור התכוונתי בכל הגוף ובעיקר בצאוור... - עצידה=הצידה - .....שעמדנו ודיברנו ליד פוקה הייתי עצבנית ולא פוקה...חחח.... - לכבר=לכבד..... - ושוב מפרקת ושוב פורקת=שוב מאכפת ושוב פורקת...חחחחחח - שובבבבבבבב לכבר=לכבד וואי אני כנראה ממש במצב קשה...חחח....מה עובר עליי?????????

מסתבר שמה?

קראת? או שמסתבר שאף אחד לא קרא?חחחחחח מעניין למה נראה לי שהתשובה השניה היא הנכונה?? חחחחחח יצא לי מהזה מגילה המעב"ר הזה...... :///

חן וזהו

New member
מה אני עשיתי...

טוב אז יאללה פעם ראשונה שאני כותבת על זה... חחחח... טוב אז היה לי אימון עם טלי והילד שלפני לא הגיע אז רכבנו שעה... בחצי שעה הראשונה היא עלתה על רעם והיא מכנסת אותו כל כך יפה איך אני לא מצליחה ככה?!?!?! ואז עליתי עליו וקפצנו סתם איזה אפרייט של מטר והיה לי כל כך כיףף... ואחר כך אסף (אח שלי) בא וסיבן את האוכף לקראת מחר... ואז מילאנו ביחד 2 רשתות חציר... אני!!! אני מדרדרת... דרור את עדה לזה שמילאתי 2 רשתות חציר!!

RoNy S

New member
היה כל כך כייףףףףף!!!

קוקומבר כזאת מתוקה היה לי ממש כיף אין לי כוח לכתוב מה היה...חחחח

animals lover

New member
היה לי שבוע פ33ה!../images/Emo107.gif

*יום שני*- רכבתי על ברוך המתוק והיה שיעור ממש טוב! הצלחתי סוף סוף אחרי מלאאאא זמן לעשות קאנטר נורמלי במעגלים כי עם אלפרד לא כל כך הלך לי כי הוא עשה באקים ושטויות ולא כל כך הצלחתי להשתלט עליו...בסוף השיעור כשירדתי מברוך גיליתי שיש לו מלאאאא קצף בפה ואמרו לי שעבדתי איתו ממש טוב ושאני ממש מסתדרת איתו! חמודייייי!!! בערב הייתה לי שיחה עם עופר ולא כל כך דיברנו על שבוע שעבר-הוא יותר שאל אותי איך אני מרגישה בחווה והכל ודיברנו קצת על הקייטנה שתהיה בפסח והוא הזמין אותי לטיול רכיבה של כמה ימים!!! *כיףףףף!* *יום רביעי*- רכבתי מלאאאא!!! היה לי 10 דקות הליכה עם פרודו כי אמרו לי להוביל ילדה אחת שרק התחילה לרכב-אז היא פשוט רכבה מאחוריי....אחרי 5 דקות היה לי שיעור על פרודו והצלחתי לעשות עליו טרוט ישיבה נורמלי! (יש לו טרוט ממש מזעזעעעעעעעעעעעעעעע) היה שיעור מעולה ואני מרגישה שנורא השתפרה לי הישיבה! אחרי השיעור הזה ירדתי מפרודו, פירקתי אותו והכנתי לי את ברוך כי היה לי עודדדדדד שיעור אח"כ...ושוב הלך לי איתו מצויין! עבדתי על מעברים מהליכה לקאנטר והפוך והיה מצויין! אח"כ עברתי קוולטים בקאנטר וגם הלך לי מצויין! *יום שישי*- רכבתי על ארל גריי הסטאליון המושלמוןןןןן, היה לי שיעור דרסז' אבל בסוף קפצתי איקס קטן מסכן 3 פעמים, צילמו אותי אבל עוד לא פיתחתי את התמונות-כשאני אפתח אני אעלה אותם לכאן!!! היה שיעור מושלםםםם-ארל גריי הוא כזה מלךךךךךךך!!! הוא כל כך נוחחחחחחח!!!! מדהיםםםםםםםםםםםם!!! יש לו את הקאנטר הכי מושלם בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! *סליחה על ההתלהבות-אני חייבתתתת!!!* עבדתי על שיפור הישיבה ועל לעשות מעגלים טובים ורכבתי מלא בלי ארכובות-ואני ממש מרגישה שהשתפרתי בזה! עד עכשיו הייתי נורא לחוצה שהייתי בלי ארכובות ואתמול הייתי נורא רגועה ופשוט הצלחתי לזרום עם הסוס! *מתלהבתתתת* הדבר היחיד שביאס אותי בסוף ששמתי לשנייה את הקסדה שלי בצד ואני באה לקחת אותה ופוף! היא נעלמה!.....אני מקווה שימצאו לי אותה, מקסימום אני אשאיל ממישהו ואקנה חדשה (הגיע הזמן באמת)..וזהווווו-היה שבוע כייפי-ממש שיפור עצוםםםםםם משבוע שעבר!

חחחח היום..

שיחררתי אותו וכמובן הרצתי אותו... איזזה חמודי.. הסוס הזה עליתי עליו... קודם כל הוא עושה לי לונז' בלי חבל לונז'.. חחח הוא מסתובב במעגלים סביבי ומה שאני אומרת לו לעשות הוא עושה.. עכשיו בהתחלה הוא נכנס ללחץ הוא מרים תזנב כמו ערבי והצעד שלו פשוט מטרייייף... חייבת לצלם מתישהו... ובשביל שהוא ירגע.. אני צריכה לעצור אותו ולקרוא לו אלי... ואז שהוא בא אלי.. שזה ישר שאני קוראת לו הוא בא.. גם בטרוט שבזה אני מפחדת כי זה מלחץ שהסוס רץ אליך ואת עומדת.. חח אז הוא מתנשף כזה ונוחר ומרים תראש גבוה ונמתח ואז אני מלטפת אותו מביאה לו קוביית סוכר מחזירה אותו למסלול וזהוו הוא נרגע.. חחח חמוד ואז הוא שוב רגוע.. יענו זה מראה לו שקיבלתי אותו לעדר שלי.. חחח שאני המנהיגה... בכל מקרה עזבו אחר כך טיפלתי בו.. השקעתי בו והוא היה מבריייק וממש ממש יפיוף.. ואז התחלתי לספר אותו ואני כותבת מה שכתבתי לשי: היום סיפרתי תסוס המפגר שלי.. יאווו הוא כמעט הרג אותי!!!! קודם כלל הוא כל הזמן זז... ולקראת הסוף שכבר כמעט סיימתי הוא כל הזמן הרים תראש בדיוק שבאתי למשוך אז כל השיער שלו ברח לי מהיד!!! סוס חכם!!!
עכשיו התחלית לגזור עם מספריים ובחיייים שלך לא ראית כזאתי עקימות.. חחחחח הצטערתי על זה שנגעתי לו ברעמה.. אז התחלתי לדלל עזבתי תמספריים אחרי שכבר גזרתי חצי רעמה.. והתחלתי לדלל.. זה היה נראה יותר נורמלי לאט לאט... ובואי נגיד שהידיים שלי הלכווו יאוווו אני דללתי עם הידיים שלי בלי מסרק.. וזה כואב... ובסוף יפתח עזר לי טיפה ליישר ממש טיפה ואני קצת וזה יצא נחמד.. חחחחח גזרתי חצי רעמה.. כאילו דיללתי +סיפרתי חצי רעמה כי זה היה ארוך מדי.. קיצר פעם ראשונה שאני מספרת תסוס שלי לבד.. זה היה ממש ממש מפחיד חשבתי שבסוף הערב הזה לסוס שלי לא תשאר רעמה... ויאוו הוא קרציייהה אני מנסה לתלות תמגנים שלי על החבל של האורווה שלו ששמתי כמו תמיד.. והוא קשור לאורווה שלו מבחוץ והוא לא נתן לי!!! הוא כל הזמן דחף לי תיד ודחף תאף שלו לתוך המגנים ולידיים שלי.. נודניק!!!

טוב לא ידעתי איפה לתקוע את זה....

מוזמנים לרדת עליי.....אפילו שאני לא רוכבת ככה אף פעם......וגם יצאתי עקום בתמונה....... בקיצור.....יום שישי יהיו תמונות נומאליות יותר שלי רוכבת....ויהיה לי אימון עם ניצן סוף סוף *מקווה!!* אז תראו איך אני רוכבת באמת..... טוב תתחילו....אני אשרוד..... ד"א....התמונה על סתיו- סוס שאני לא רוכבת עליו באימונים אף פעם אז הוא ממש לא סגור על עצמו.....

animals lover

New member
תמונה יפה רק...../images/Emo107.gif

למה יש לו חבל מסביב לצוואר? וזה נראה קצת כאילו הארכובות ארוכות לך מדי... סך הכל ישיבה בסדר! והסוס ממש חמוד! ופעם הבאה שימי תמונות בלי לצנזר את הפנים!!!

אמ......

חבל מסביב לצוואר= ראשיית בית.... אנחנו שמים את הראשיית רכיבה על....לפעמים אני רוכבת בלי....אבל בעיקרון זה לא מפריע לא לרוכב ולא לסוס (אנחנו משאירים אותם עם כי אם נגיד רוצים לקשור אז פשוט קושרים ולא צריך להחליף ראשייה וכל זה.... הארכובות לא ארוכות....בכלל לא...סתכלי על הברכיים שלי....רואה את הכיפוף? אפילו בשביל ווסטרן זה קצר..חחח...אבל אני מוזרה...חחח.... ופעם הבאה *אולי* נשים תמונה בלי צנזור...חחח...נחשוב על זה בהזדמנות...חחח

אבל הארכובות נראות ארוכות...

יעזור לך קצת עקבים למטה....ובתמונה את מדרבנת את הסוס? כי בגלל זה יכול להיות שהרגל שלך יצאה מוזרה

למעלה