השיעור הדיי מעצבן שלי..אבל היה סבבה
טוב....אני לא זוכרת אם סיפרתי על יום רביעי או לא אז אני יספר בקצרה....טוב אז היה לנו פורים בביצפר אז ב-11:30 ככה כבר הייתי בבית אז ברורררר שהלכתי לחווה...חחחח...ובבוקר לפני שנסעתי לביצפר שי ראה אותי מחופשת והוא לא הבין מה עובר עליי...חחחחח...איזה קטעים....טוב בקיצור...באתי לחווה ורכבתי ממש מעט על מופסה כי שי רצה אותה... :/ ושי אמר לי לעלות על דוביייי! אז עליתי עליו ועבדתי איתו חצי שעה ככה על כינוסים כמו שצריך....ועכשיו הדובי הזה כזה דובי! חחח....הוא ממש השמין כי לא רכבנו עליו פוללל זמן....אז שי אמר לי לא לעבור איתו ללופ וכאלה כי שהוא העביר אותו דובי דפק לו כמה באקים טובים וכואבים כאלה ושי כמעט עף ממנו.... :/ אז נשארתי במקצבים הנמוכים....הוא היה דיי לא מרוכז כי כל הזמן קרו דברים מסביב (סוסים חזרו לחווה מטיולים וכל מיני...) אז היה דיי קשה.... ומה שהיה היוםםם התעוררתי ב-10:30 כי דור באה לצלם אותי ואת הסוסים!!!
תמונות מחר כי היא צריכה להעלות אותם למחשב וכל זה.... :/
אז בקיצור....צילמנו את אלונה וכל החברה שאיתה ואת כל הסייחים שבקיבוץ והם כאלה חמודיםםם!!!!!! אז ב-13:30 בערך הלכנו לחווה עם אחותי כי היה לה שיעור....בקיצור הגענו וישר עליתי על סתיו'ש המתוקי כי שי לא היה בחווה וסתם היה לי משעמם....חחחח....בקיצור יש לי כמה תמונות עליו...יש לו ג'וג כזה חלומיייייייייי וואי איזה כייף איתוווו רק חבל שהוא לא גמיש בצאוור... :/ עבדתי איתו על כינוסים או יותר נכון מה שהצלחתי להוציא ממנו....ואז שי בא ואמר לי לעלות על דובי החמוט אז עבדתי איתו ככה 3/4 שעה ודור צילמה....ואחותי הייתה בשיעור והיא הייתה בשטח אז אין לה תמונות.... :/ בקיצור עבדתי איתו שוב על כינוסים ולפני ששי הלך הוא אמר לי לאכף ועלות קצת על פוקה (פוקהונטס...
) בגלל שמזמן לא רכבו עליה כי היא הייתה ממש רזה...ועכשיו היא ניראת יותר טוף...אז אני הלכתי להביא אותה ואז כל העצבים התחילווווווו שחאדה (המדריך) צעק עליי שאני לא ארכב עליה כי היא רק השמינה אז אמרתי לו ששי אמר לי לרכב עליה אבל הוא אמר לי לא לעלות עליה.....אז לא עליתי והתקשרתי לשי ואמרתי לו ששחאדה אמר לי לא לעלות אז הוא אמר שנדבר בחווה....אחרי כמה דקות שי הגיע ואמר לי לאכף את מופסה אז הלכתי להביא אותה ושוב שחאדה נדחףףףף ואמר לי לא לעלות על מופסה! אז כבר ממש התעצבנתי ואמרתי לו שאני לא יכולה לא לעלות לא על פוקה ולא על מופסה ולא על אף אחד! אז הלכתי עצידה כדי להירגע כי כמעט הרגתי שם מישהו מרוב עצבים ועופרה באה אליי ואמרה לי לבוא...אז הלכנו ועמדנו ודיברנו ליד פוקה והייתה מהזה עצבנית אז נראה לי כל החווה שמעה את הטון שדיברתי בו...חחח...אפילו שלא צעקתי.....פשוט דיברתי בעצבנות חותכת כזאת....חחח....אז איהב (גם עובד בחווה וגם הבן של שחאדה) בא עם כמה חברים והם רצו לרכב...אז הם הלכו לקחת כמה סוסים ופתאום (!) איהב בא ומאכף את מופסה אחרי שאני פירקתי אותה כי שחאדה אמר לי לא לעלות עליה!! אז הלכתי לשי ולפני שהספקתי להגיד מילה הוא צעק על איהב שיעזוב את מופסה....אז באתי לשי ואמרתי לו שלא איכפת לי שאיהב ירכב על מופסה אבל שלפחות לא יגידו לי לא לרכב עליה כי היא רזה ועוד שאני זאת ש
צריכה לרכב עליה בשביל התחרויות ואיהב סתם רוצה בשביל הכייף אז שירגיעו את עצמם מהר ויתחילו לכבר בנאדם שבא לרכב לפי בקשה של המאמן שלו!! אז שי אמר שאני עולה על מופסה ועל הפרנציפ אמרתי לו שאני לא עולה אז הוא אמר לי לא להתחיל איתו ושאני עולה אז הלכתי הצידה שוב והייתי כל כך עצבנית!! משהו ברמה שלא הייתי ממש מזמן!! אז שחזרתי ישבתי ליד ינאי וליד עופרה והם שאלו אותי מה קרה אז הסברתי להם מה שאמרתי לשי אז שי קרא לי והתחיל לחרטט לי על כל מיני שטויות ואמר לי לעלות על מופסה...אז אמרתי לשי שהוא אחראי על השיעורים שלי שניצן לא נמצא ולא שחאדה ושלי נמאס כי אני לא יויו שאני מאכפת סוס ואז פורקת אותו ושוב מפרקת ושוב פורקת! ושגם לי יש כבוד ורגשות ושיתחילו לכבר אנשים בחווה הזאת! אז שי אמר שאני עולה על מופסה ושהוא ידבר עם שחאדה ואז אשרף לקח את מופסה לשיעור ובלט ברירה עליתי על מופסה עם כל העצבים שבעולם! והלך לי חרא לאללה ושמעתי את שי ושחאדה מתווכחים ואמרתי להם שדי ושלא יתחילו לריב אבל הם חיפפו אותי משם :// אז שמעתי את שחאדה אומר לשי שבסוף הוא אמר לי לרכב על פוקה אבל כל מי שהיה בחווה יודע שהוא לא אמר! וזה ממש עיצבן אותי!! אז עבדתי על כינוסים איתה ובהתחלה הלך לי ממש חרא מרוב עצבים ולא עבדתי נכון...אבל אז יחיא בא ואמר לי לעבור ליד אחת (כי עבדתי עם שתיים כי היא הייתה מעצבנת....) אז ביד אחת הלך דיי סבבה וגם דיי נרגעתי ככה שהיה פסדר...ואז עבדתי על מעברים עם ראש נמוך בלוז קונטאקט והלך פסדר לא יותר מידי וגם לקח לה זמן להבין מה אני רוצה ממנה....ואני מרגישה מהזה שונה מנגיד לפני שבועיים שלושה כי אז הלך לי ממש סבבה איתה ועבדתי פול על מעברים כי לא הייתי צריכה להתעסק עם הראש שלה אז זה דיי ביאס אותי אבל לא נורא כי שבוע הבא אני ירכב עם ניצן ויסביר לו שיש ממשששש בלאגן בחווה שכולם ממש מעצבנים...וזהו.... ולסיום...תמונה מפורים...חחח.... ד"א...יצאתי גוצית בתמונה...חחח לא להתייחס...*כן כן....אני יודעת....אני ממש ממש לא משהו.... ://///* וואי ומהזה סורי על האורך..... :/