מעב"ר

ללללללללללאאאאאאא

אני מקווה שייקחו אותו בחזרה אליינו!!!!הוא חסססרררררררררר הוא בצבע חום עם שיער ג'ינג'י?? הוא כזזה יאפההה לא רכבתי עליו אבל מתן ובר אהבו אותו אז זה אומר שהוא מלך...:) תחזירו אותו!!

harazy

New member
אין סיכויייי

אני מבטיח לך שלא.. ואלה זה יכול להיות תלוי בך אם תחליטי לעשוך חצי פנסיון

אני דיי בטוחה

שלא יחזירו אותו אבל בכל זאת אני רוצה.... לא יודעת למה... פשוט אני רוצה... ואין לי כסף לחצי פנסיון על סוס שלא רכבתי עליו

harazy

New member
חח לא התכוונתי אלייך..

התכוונתי לאלה מאצלנו.. פשוט הוספתי את זה להודעה הזאת..

../images/Emo39.gif פפפ.. הלוואי שאני אוכל לעשות.

אני אצטרך יותר לדבר עם ההורים על זה... אבל רוב הסיכויים שהם לא יתנו לי..

../images/Emo13.gif נשמע נחמד, ביום שלישי אני אראה

את החדש...חחח אהא - אמא סוף סוף הפסיקה לעבוד בימי שישי ובקרוב גם חמישי בערב...אז היא אמרה שכשזה יהיה סופי אז אני ארכב פעמיים בשבוע...חחח

TauraMan

New member
היה כיף היום../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מישהו העיר אותי ב11 בבוקר בטלפון (*מתרגזת*) אחרי שהלכתי לישון ב4 וחצי..
ב12 נפגשתי עם אורן ולין בחדר אוכל, אכלנו והלכנו לאורווה... הכנו ציוד וכאלה.. חופית וזיו היו, הם עלו לרכב, אני הכנתי לי את פלורי ועבדתי איתה עם גרמניות והיה ממש נחמד, סוסה מתוקה... חופית שטפה את דיזל, אני הכנתי לו, לקאיה ולנפו תאים וסיבנתי את הציוד של דיזל ואת הראשיה של קאיה. הכנו הכל לתחרות מחר וזהו.. תאחלו לנו בהצלחה!

בהצלחה....... אני

הייתי ממש קרובה לצאת היום!!!!!!! ממש קרובה אבל שונאת את אבא שלי!!!! פשוט שונאאאאת אותו!!!!!! אררר אני לא יתחיל לקלל אותו פה בפורום אני לא מתכוונת לדבר איתו כמה ימים!!!! הוא חייב להרוס לי!! ושאני לא יהנה ושרק הוא יהנה!!!!

דרור

אל תדאגי. את תצאי עוד המון השנה. אני מכירה את זה שההורים הורסים הכל או רק אחד מהם. למה הוא לא נותן לך לצאת?

אם הייתי אבא שלך הייתי מפרק אותך!

כמה שהוא נותן את הנשמה שלו בשבילך ככה את מדברת?! אני אומר לך דרור שאם הייתי אבא שלך אני פשוט הייתי מביא לך שתי רסיות ושם זין על הכל! את בכלל לא מעריכה דברים! ואחרי הכל הוא אבא שלך! ילד תמני בחיים שלו לא הייה מדבר ככה לאבא התמני שלו! שבקושי חמור יש לו!

למעלה