טל/פלאפונים,,,,,,

magy

New member
למה מה, עושים החקלאים?

זורעים בדמעה, קוצרים בלי רינה? מה הם עושים ?????.
PPPP

magy

New member
מה זה מצא חן בעיניי הביטוי

"חומד לצון"........ממש לצון נופל על לשון....

magy

New member
שימר את השפה העברית

אחרי שבן יהודה, החייה אותה א-מחייע........ שיחק בה, לש בה, התעלס איתה.......... זה מה שעשה....... הלוואי עליי , השליטה בשפה אימי.... כל כך טבעי ..... בלשן , אלף אלף......

אשור

New member
"למי שיש קשרים לא צריך פרוטקציה"

כך חשבה חנה רובינא ז"ל.

לא, לא, לא, זה לא עוזר

לאחרונה הייתי תקועה עם המתנות לטכנאי מזגנים (3 פעמים) טכנאי מקרר מובילים ושאר מרעין בישין ותאמיני לי ניסיתי דרך השכל בדרך התחרות בדרך האיומים (מיוחד במזגנים שפישלו בענק) בחינוך מחדש ובפניה לתלונות הציבור כולם אמרו לי שאני צודקת אבל הם לא יכולים לעזור המקסימום - יצלצלו לי לנייד שעה לפני שמגיעים והגדילו לעשות המזגנים קבעו בין 8:00-13:00 הגיעו ב-18:30!!!!!!!!!! שרות אמפא-תדיראן שומר נפשו ירחק וזה מה אמרתי להם בחיים לא אקנה יותר משהו שהם אחראים על השרות שלו

magy

New member
הכי עדיף, פנטושי, תתחתני

עם האקס שלי, ואחר כך תתגרשי..... נורא נחמד לי להיות גרושתו....... הרבה הרבה הרבה יותר מאשר ,,,,,,,אשתו...........
PPP

שקדי

New member
וכשהנקניק הוא גם אינסטלטור......

נראה לי שילוב מנצח.......

magy

New member
תירס ומכונת כתיבה(כל שורה שנגמרת

מעבירים לשורה השניה) אבטיח עם פרעושים בגרעינים השחורים (שיקפצו לבד החוצה) גבר עם מח של אישה (שגם יעשה וגם ירגיש) רוצה עוד???????

magy

New member
שידור ברצף

מאתמול, ערוץ 33, יוסל בירשטיין וסיפורים. איש מקסיםםםםםםםם

אשור

New member
מי שהזמין טלפון במבצע קדש

קיבל אותו קצת לאחר מלחמת ששת הימים.

magy

New member
היי עיניים

שמעת על האנשים שהיו קושרים לאסימון חוט ארוך? מדברים, שולפים החוצה.........והופפפפפפ שיחות חינם........ שלא לדבר על אותם שנתנו בעיטה בקופסא.......וכל האסימונים היו קופצים החוצה....... גם אני שואלת מה היינו עושים בימים מטורפים בלי היכולת לבדוק את יקירנו כל דקה, ואחרי כל נסיעה בתחנת אוטובוס...... "הלו , עמית, אתה בסדר? ירדת כבר מהאוטובוס? עודד, איפה אתה, (והוא יודע ועונה : "איפה היה פיגוע?") איל, הגעת כבר לעפולה?" וכל המכרים והחברים..........שאולי בסביבה........ לא פלא שכל הקווים קורסים......מיד ולזה קוראים חיים????????????????????????????????????

למעלה