טל/פלאפונים,,,,,,

עיניים

New member
../images/Emo141.gif טל/פלאפונים,,,,,,

כשריצדו אמש התמונות מהפיגוע על המסך שמולי, מאות אנשים מסתובבים על טלפונים ניידים, מנסים לדווח ליקיריהם על המצב, מקווים להשיג קו. לא יכולתי להימנע מהמחשבה מה היה קורה לו היה האירוע הזה מתרחש לפני 30-35 שנה, כאשר מעטים הבתים בהם היה מכשיר טלפון, ואם היה - הרי שהיה צורך להתקשר עימם מהטלפונים הציבוריים. אסימון חום עם שסע באמצע, היה חייב להיות תמיד בכיס המכנסיים, שמא,,,,, ליד הטלפון הציבורי, בקרנות רחוב מסויימים, השתרך תמיד תור של ממתינים, שהיו לרוב רוקעים ברגליהם בחוסר סבלנות עד שיסיים המשוחח את השיחה,,,, איזו תמונה הייתה מצטיירת לו לא היה לכל אדם טלפון נייד?

magy

New member
מי כתב????

אני מכירה את "אלוהים יודע" של ג´וזף הלר.... ובאותו עניין ,,,,,,,אלוהים...... אתמול, הבן שלי...איש מסורת מימים ימימה...... שומר חגים, ופולחני דת...... שמע על הפיגוע....ולראשונה בחיו הקצרים (31), אמר לי..... "איפה אלוהים? , אני לא אוכל מצות השנה........רק לחם..." אני גאה בו..........חינוך טוב...... השפיע מאוחר מדיי......אבל בסוף השפיע......

עיניים

New member
זו סרייה של שלושה

שיחות עם אלוהים 1 , 2 , ו-3 והמחבר הוא וולש ניל דונאלד. והחינוך שקיבל בנך הוא חינוך ברזל, בהתחשב בעובדה שעד היום אכל רק מצות בפסח,,,,,

magy

New member
אני לא יודעת אם ברזל אומר

טוב או רע.... חינכתי אותו לבחור את מה שמתאים לו...... אני אוכלת חמץ כל השנה..... הוא לא אהב את זה.... ובחר להיות אדם מסורתי.......אבל זו לא הייתה בחירה מרצון אלא בחירה מכפייה (נפשית) כעת, כאדם בריא, הוא מחליט שבחירתו הקודמת לא מתאימה למצבו הנפשי העכשיוי שבעיניי, זה שיא הבריאות.........הנפשית כדור קטן אחד, והמח מתחיל לחשוב בצורה הגיונית...... כולנו עשויים מכימיקלים........זה כל הסיפור............... ותחשבו על זה..........גם בלי כדורים..........

ואצלנו בפסח הזה

שכחנו לפתוח את ההגדה
רפלקס מותנה לפתוח לשמוע חדשות אחרי זה כבר החג לא חג

שקדי

New member
המצוה העיקרית שהקפדנו עליה בחג.....

היתה:שומרים הפקד לעירך גם ביום וגם בלילה אם בנתניה היו מקפידים עליה אולי היינו באוירה אחרת עכשיו

טרה10

New member
ברזל באצ"ל היה הכינוי לנשק והמקור

הוא מאמרים של זאב ז´בוטינקי בשם ´קיר הברזל´ שבשני מאמרים:´קיר הברזל´ ועוד על ´קיר הברזל´ פיתח את הרעיון שבין ערביי ארץ ישראל והיהודים חייב להיות ´קיר ברזל´..הפרדה יעני..של אז.! ומי שרוצה הסבר מדויק ומחקר היסטורי שישאל..כי על זה יש ´שירים וריקודים´..ושפע מאמרים.! לסיכום ´קיר הברזל´ הוא אבן יסוד בתורת ז´בוטינסקי.! ...ובענין זה. כרגע אמרה לי זוגתי-וראה תמונה מהצהריים-שהמתאבד ממלון ´פרק´ עבד חמש עשרה שנים במלון. אז למה- אם נשוב לסרט ´ספינת השעשועים´ שדן בעבדים לשעבר- בדרום ארה"ב, שמה לא פתחו בטרור, ולא צריך קיר ברזל.? מסקנה-: חבר´ה..אנחנו ממש בצרות...! [נבדק]

טרה10

New member
ובקשר לצרות- ולמגי תשובה..מזמן..

ובשעה קשה זו..היום שמעתי משפט בתכנית שבו ניצול שואה..דיבר על אז: "הנאצים לא הרגו ששה מליון בלבד אלא הרגו את כל הדורות הבאים"..שלהם.! זה למה שאני תמיד חוזר..וזה לא עובר..לאבי למשל היו שבע אחיות- ונותרנו אני ואחי למחצה, שחי למרבית הצער בגרמניה מסיבות משפחתיות.! ובקשר לטרור של היום..מבחינה דמוגרפית, הרי המתאבד הורג גם את הדורות הבאים, ורק תתארו לכם את השלטון של הרוב הפלשתינאי כאן..שזו בעצם מטרתם האיסטרטגית.! אבל עד שנבין את זה, כנראה כולנו נהיה במחנה הריכוז, בגלל שיחזירו לנו במטבע- שתמיד יש לו שני צדדים. כי קומקומים כאלה גדלים... תמיד! [נבדק]

עיניים

New member
זו סרייה של שלושה

שיחות עם אלוהים 1 , 2 , ו-3 והמחבר הוא וולש ניל דונאלד. והחינוך שקיבל בנך הוא חינוך ברזל, בהתחשב בעובדה שעד היום אכל רק מצות בפסח,,,,,

עיניים

New member
ואם נזכרנו בטלפונים,,,,,

איך אפשר שלא להיזכר בעמודי הטלפון הגבוהים, שהיו פזורים לצידי הדרכים,,,, בכל נסיעה בכבישים הבין עירוניים נהגתי להרים את עיני ולספור אותם אחד אחד,,,, וזה מזכיר לי את טכנאי הטלפונים, כיצד היו מטפסים על עמודים אלה עם תופסני המתכת דמויי חצי סהר, שנהגו לחבר לנעליהם,,,,,

magy

New member
וכדי לקבל שירות

חיכית משמונה בבוקר...עד ארבע אחר הצהריים דבוק לכסא......בלי לזוז לבית שימוש...... ובלי ללכת לעבודה....... הטכנאי צריך להגיע........לא זזים...........לא נושמים.......

עיניים

New member
מה נשתנה?????

מתי הזמנת לאחרונה טכנאי לתיקון מכונת הכביסה??? או המקרר?? אין חדש תחת השמש - עולם כמנהגו נוהג,,,,, מילת הצופן היא - ת ח ר ו ת .

magy

New member
לא תאמיני

לפני כחודש...... טכנאי מכונת כביסה הבטיח להגיע בארבע.....אחר הצהריים והוא הגיע......ביחד עם הפיפסים של החדשות הייתי בהלם...... אבל, זה רק בגלל ויטמין פי. האקס שלי שולח את הטכנאים...וגם משלם את התיקון....... בדרך כללי.......זה יום סיוטי.........החיכיון לטכנאים....... אם תזדקקי לטכנאי הזה...... אשלח לך אותו.....הוא כבר יספר לך גם על אשתו, מחלותיו, וכל תסכוליו. נדמה לי שהוא אוהב לבוא לתקן לי את המכונה........... הוא מקבל ממני גם טיפים בנוגע לטיפול בבעיותיו.....
PP

magy

New member
תוספת

הוא שולח לי טכנאים לא חתיכים....ולא צעירים.... אבל לא רואים להם את החריץ מאחורה...........שזה הסמל המסחרי.....שלהם ברוך השם............
PPP

שקדי

New member
בד´´כ הסיפורים הם על האינסטלטורים..

אולי בגלל האינסטלציה המפותחת....... או עך החלבנים.....אולי בגלל משיכתם לשביל החלב לחקלאים אין שום צ´אנס בענין הזה...................

למעלה