חמישי

rl1992

New member
יום ארוך../images/Emo3.gif

אתמול בערב הייתי בחתונה של קרובי משפחה (ולשם שינוי הפעם באמת הכרתי את החתן/הכלה וידעתי איך החתן קשור אליי מבחינה ממשפחתית
). היה נחמד בהתחשב בזה שכל הערב כאב לי כל הגוף ובהתחשב בזה שהיה ארוך מאוד! הוזמנו ל7 וחצי, חופה התחילה בערך ב9 והאוכל רק הוגש לשולחנות ב11
אנחנו הלכנו אחרי שאכלנו (היה טעים לשם שינוי
) והגענו הביתה אחרי 12.בסך הכל היה חביב ביותר, והמסקנה שלי ושל אחותי הקטנה מהאירוע הוא שהחתונות שלנו יהיו קצרות
היום קמתי בסביבות 10 וסידרתי את אחד הארונות בבית כי מחר מעבירים אותו מקום והוא צריך להיות ריק אז אנחנו גם מסדרות אותו באותה הזדמנות. בצהריים הלכתי ל3 שעות לעבוד בגן של חברה של אמא שלי שכנראה אני גם אעבוד שם בקיץ. היה מעייף וכיף

טוב,קיבלתי החלטה.

כל היום התלבטתי מה יקרה בערב... מצד אחד,הבלט זה *כמעט,לא רוצה להגזים
* החיים שלי.ויש היום חזרות כמעט אחרונות למשהו שאני בקושי יודעת (ויהיה לי קשה למצוא חברה שתשלים לי את זה בצורה טובה). מצד שני,יכאב לי הלב לרקוד ברגעים שיש עצרת,לדעת שהייתי מספיק (מבחינתי,אתם לא חייבים להסכים איתי) אנוכית כדי ללכת ולרקוד בזמן שהוא שם בשבי,נאלץ להסתמך עלינו שנלחם בשבילו,שנצעק ונפגין ונאבק כדי שהוא יחזור, ומהר ככל האפשר. מה שעשיתי זה חשבתי לעצמי-לו הייתי במקומו(לא עלינו
)איך הייתי מתמודדת עם הידיעה שבאיזשהו מקום בארץ הייתה נערה אחת ,שהתלבטה אם לבוא ולהפגין כדי שיוכל כבר לחזור אלינו או ללכת להתאמן להופעה שלה בבלט,ואחרי מחשבות ארוכות החליטה ללכת לבלט. היה הורג אותי מבפנים לדעת את זה, ועל אף ששני הדברים חשובים לי,כשהצבתי אותם על המאזניים,זה התברר ככבד יותר. (וכן,גם אם זה נשמע טיפשי,אני מניחה שרובכם יודעים שבשבילי זו החלטה מאד משמעותית וקשה לעשותה) אני הולכת לראות שם עוד מישהו מכם,במקרה

וואי,היה ממש חזק.

קשה,כמובן-כמו שציפיתי,אבל חזק ועוצמתי.לא יכולתי לדמיין את זה נערך טוב יותר. "אל תגידו די, גלעד עדיין חי . "

../images/Emo124.gifאפשר לשתף אתכם במשהו../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif

התחושות הללו לא עוזבות אותי מאתמול,הוא בראש שלי יותר מתמיד... כתבתי את הדברים אתמול בלילה,בבלוג (blog.tapuz.co.il/dancemotion) ואני ממש אשמח אם תקראו או תביעו דעתכם בקשר לכל המצב המתוסבך הזה,לתחושות שלכם...הכל מתקבל.

תודה לשניכם.

הוא באמת לא יוצא לי מהראש לאחרונה... ואני יודעת שזה דבר טוב,אבל זה בכ"ז קשה.

הוו,למה הם לא מופיעים אצלי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

[מה הקיצור מקשים שלהם? דווקא חמודים ברובם
]

חח כרגע ניחשתי אותם והצלחתי../images/Emo152.gif

אבל,מוזר שהם לא ברשימה!
(זה איזה מידע מוקדם שיש לך בתור מנהל פורום
) אז למי שרוצה- | פיה | =
| נחש |=
| אאלט |=
| כל הכבוד |=
| קופידון |=
| מכשפה |=