לא צמתי לא ניסיתי ולא אנסה לעולם P: כופרים שליטע!!
S SPFAN New member 13/10/05 #41 אני צמתי ^^ והלך נחמד, חוץ מאיזה שעתיים בסוף שממש הרגשתי חרא :S כ"כ שיעמם
B Beautiful Scar New member 13/10/05 #44 אני צמתי בלי מחשב וחשמל../images/Emo13.gif בבוקר היה לנו בריתה לבנדוד מסכן^^ הוא היה כזה מתוק וישן ופתאום קאראקארארקקק חתכו לו;[ אמרו שזה מצווה ביום כיפור וכזה קוראים לו ^^ נווה ישראל מוסקוביץ' כהנא לא לפחד מהשם הארוך;[ יש לו 2 שמות ו2 שמות שם משפחה;[
אני צמתי בלי מחשב וחשמל../images/Emo13.gif בבוקר היה לנו בריתה לבנדוד מסכן^^ הוא היה כזה מתוק וישן ופתאום קאראקארארקקק חתכו לו;[ אמרו שזה מצווה ביום כיפור וכזה קוראים לו ^^ נווה ישראל מוסקוביץ' כהנא לא לפחד מהשם הארוך;[ יש לו 2 שמות ו2 שמות שם משפחה;[
S S u p e r S h e e p New member 14/10/05 #54 צמתי 20 שעות ושברתי../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif כבוד למי שצם צום מלא!
D double O S New member 13/10/05 #32 רציתי למות בסדר?../images/Emo96.gif לא ישנתי כ"כ הרבה בחיים שלי, ובחיים שלי לא הייתי כזה חלש]:
S sapirush1 New member 13/10/05 #45 גם אני הצלחתי פעם ראשונה! ואני לא מאמינה שאנשים נכנסו לפה גם ביום כיפור! כופרים! לא אבל רציני מה הרעוין בלצום אם אתם מדליקים מחשב ולא יודעת מה עוד..
גם אני הצלחתי פעם ראשונה! ואני לא מאמינה שאנשים נכנסו לפה גם ביום כיפור! כופרים! לא אבל רציני מה הרעוין בלצום אם אתם מדליקים מחשב ולא יודעת מה עוד..
B Beautiful Scar New member 14/10/05 #48 ../images/Emo9.gif כן אני רציתי לשמוע מוזיקה ואמא שלי לא הסכימה לי ח;[ בסוף כל המשפחה [8 אנשים יענו הדודים מצד האמא ] ישנו אצלנו. חח אז שיחקתי איתם רמיי.. ודמקה ובפעם הראשונה ששיחקתי רמי! וניצחתי וישבתי ב20 דקות ככה בשקט ואחכ היסתבר לי שניצחתי שגילנו שהחבר של אמא שלי רימה;[ והיה ברית מילה ואל דיס שיט;[
../images/Emo9.gif כן אני רציתי לשמוע מוזיקה ואמא שלי לא הסכימה לי ח;[ בסוף כל המשפחה [8 אנשים יענו הדודים מצד האמא ] ישנו אצלנו. חח אז שיחקתי איתם רמיי.. ודמקה ובפעם הראשונה ששיחקתי רמי! וניצחתי וישבתי ב20 דקות ככה בשקט ואחכ היסתבר לי שניצחתי שגילנו שהחבר של אמא שלי רימה;[ והיה ברית מילה ואל דיס שיט;[
B Beautiful Scar New member 14/10/05 #49 ../images/Emo93.gif שוב חפרתי../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif
N Noa Tsror New member 13/10/05 #42 גמאני צמתי... האמת אני צמה מכיתה ד' כבר... היה הצום הזה ממש קל... הייתי אתמול הערב בחוץ וחזרתי ב12, קמתי בשתיים חברה באה אלי, שיחקנו מונופול עם אחים שלי והפסדתי הפסד מוחץ..., וזהו....
גמאני צמתי... האמת אני צמה מכיתה ד' כבר... היה הצום הזה ממש קל... הייתי אתמול הערב בחוץ וחזרתי ב12, קמתי בשתיים חברה באה אלי, שיחקנו מונופול עם אחים שלי והפסדתי הפסד מוחץ..., וזהו....
E eyaldar New member 14/10/05 #50 שנה שלישית שאני צם... אתם סתם כופרים ;[ אבל... איש באמונתו יחיה.. צמתי בלי טכנולוגיה, כל החיים שלי טכנולוגיה ובום! 25 שעות בלי טכנולוגיה! עינוי סיני ;[
שנה שלישית שאני צם... אתם סתם כופרים ;[ אבל... איש באמונתו יחיה.. צמתי בלי טכנולוגיה, כל החיים שלי טכנולוגיה ובום! 25 שעות בלי טכנולוגיה! עינוי סיני ;[
B Beautiful Scar New member 14/10/05 #51 מה הכתובת?../images/Emo3.gif נו אני רוצה לשלוח לך את הדיסק;[
א אני מותק בלי עותק New member 14/10/05 #52 חחח אממ צמתי../images/Emo70.gif היה קשהה כמעט מתתי חחחחח... מממ אז כן צמתייי אבל הייתי במחשב :| אבל רק מחשב! בעע לא ננורא =] אע ותזכירו לי ל-א לצום שוב שנה הבאה!.. לא כיף למות
חחח אממ צמתי../images/Emo70.gif היה קשהה כמעט מתתי חחחחח... מממ אז כן צמתייי אבל הייתי במחשב :| אבל רק מחשב! בעע לא ננורא =] אע ותזכירו לי ל-א לצום שוב שנה הבאה!.. לא כיף למות