12 דקות ל6
S SPFAN New member 13/10/05 #22 אני היחיד שלא היה במחשב? ../images/Emo7.gif צמתי כבר.. מ4 וחצי אתמול ואני אתחיל לאכול ב6 25 וחצי שעות איזה חישוב מהיר הממממ
אני היחיד שלא היה במחשב? ../images/Emo7.gif צמתי כבר.. מ4 וחצי אתמול ואני אתחיל לאכול ב6 25 וחצי שעות איזה חישוב מהיר הממממ
ב בטלקאפ New member 13/10/05 #24 כופרים../images/Emo11.gif אני צדיקה צמתי עד הסוף בלי מחשב וכל הבולשיט . מגיע לי צ"לש!!!.
ק קרניjack New member 13/10/05 #25 מי וצם ואיך הלך לכם../images/Emo35.gif צמתי וזאת הייתה הפעם הראשונה שממש לא הרגשתי את הצום....היה קל=)
מי וצם ואיך הלך לכם../images/Emo35.gif צמתי וזאת הייתה הפעם הראשונה שממש לא הרגשתי את הצום....היה קל=)
L l AdidAs l New member 13/10/05 #26 גמאני לא הרגשתי../images/Emo2.gif עשיתי מליון דברים אחרים ובכלל לא חשבתי על אוכל.. היתה רק איזה חצי שעה קשה:]
גמאני לא הרגשתי../images/Emo2.gif עשיתי מליון דברים אחרים ובכלל לא חשבתי על אוכל.. היתה רק איזה חצי שעה קשה:]
D Dorin555 New member 13/10/05 #27 אממ... אני צמתי, רק בלילה שתיתי קצת כי הלכתי המוןן בערב חוץ מזה גם הייתי במחשב וראיתי TV
N nowhere kid New member 13/10/05 #28 אני ניסיתי... אבל נשברתי בערך ב11 בבוקר כי הייתי רעבה מדי ואמא הציקה שאני אוכל שלא יכאב לי הראש
N n 0 f a r New member 13/10/05 #29 אני צמתי... זאת הייתה הפעם השנייה...אבל לא היה ממש קשה חוץ מהשיעמום...כי לא הדלקנו חשמל..אבל לא נשברתי...
אני צמתי... זאת הייתה הפעם השנייה...אבל לא היה ממש קשה חוץ מהשיעמום...כי לא הדלקנו חשמל..אבל לא נשברתי...