יובל הי../images/Emo13.gif
שמעתי על הפורום הזה ע"י אורי 0 שהמליץ לי וקיבלתי את ההפנייה אליו דרך הורות הומולסבית. למרות שזה נושא שאני מדברת עליו עם אנשים שונים שאני איתם יותר בקשר תכתובתי וגם עם אחי, שלאחרונה קיימנו שיחה רצינית של גילויים, חסר לי הממד של לדעת לא רק על הילדים ועל אנשים שעוברים זאת אלא גם האספקט של איך מתמודדים עם "היציאה" או דברים בסגנון הזה האנשים שקשורים ובעיקר ההורים. איני נכנסת להגדרות, זה לא בגלל התחמקות מהנושא זה בגלל תהליך שאני עוברת קצת אולי בגיל מתקדם, אמנם אני רק בת 23 אך העניין של המשיכה המינית זו סוגייה שעוסקים בגיל מוקדם יותר בד"כ, בגיל ההתבגרות בעיקר ממה שאני יודעת. איני יודעת בוודאות איך זה יתקבל והעניין שמקשה על כך זה לא רק אני, זה גם אחי, 2 מתוך 3 ילדים, מה הסיכוי לכך אה? מה שגרם לי לתהות בעניין של גנטיקה אך ממה שאני יודעת אין שום תשובות חד משמעיות אלא אם יש לך חידושים. איך יכולים הורים להתמודד עם 2 ילדים, או אולי 1.5 (כי אני כאילו לא מרגישה שייכת בלבדית לסטרייטיות וגם ללסביות) בעלי נטיות מיניות לבני מינם? מניסויים וטעייה ובדיקות לגבי דעותיהן של הורי, ידוע לי כי מדובר בתפיסות, אני חושבת שהמילה המתאימה היא ניאנדרטלים (טוב אולי אני מגזימה), תפיסות אלו התעצבו בגלל כל מיני ארועים אישיים שקרו במשפחה שאיני רוצה ו/או מורשית להכנס אליהם. בקיצור, תשובתי אינה טובה, איני חושבת שהיו מנשלים (אני לא מדברת מבחינה כספית-כלכלית, זה לא מה שחשוב לי וזה לט שאנחנו מיליונרים או משהו, מומצעים אלא מבחינה רגשית-משפחתית) אותנו אבל איני יכולה להיות בטוחה מה יהיה, אני ואחי מתגוררים בבית, מטעמי נוחות כלכלית, אני סטודנטית ואיני יכולה להרשות לעצמי ממש לעבור דירה וזה נוח מהרבה בחינות לגור בבית אך זה יוצר גם חיים לחוצים עם חוסר פרטיות במידה והרבה הסתרה ושקרים מה שאני והוא (אחי) שונאים ואם הורי היו יודעים אולי היו מגרשים אותנו או היו עושים את חיינו לגהנום איננו יודעים בוודאות. מה שכואב לי זה שאחי חושב על כך שלהורי יצאו ילדים "דפוקים" שכאילו מביישים את המשפחה, איני מבקרת אותו אבל לחשוב בנוסף על כל מיני קשיים שיש לנו עוד יש את "זה", חבל שהחיים כל כך קשים למי שקצת שונה. סליחה עם קצת הארכתי יתר על המידה אך כנראה נכנסתי לשטף שקשה לעצרו.