Yuval Y

New member
../images/Emo140.gif היכרות עם הכותבים

הפורום מתפתח, כותבים בו צעירים ומבוגרים, ונראה לי שהגיע הזמן לרשום מעט פרטים אישיים. כל אחד מוזמן להגיב, ולרשום מעט פרטים על עצמו... אתחיל בזאת.. שמי יובל, אני בן 28, וגר בעכו. אני מחוץ לארון מגיל 18 בערך. הורי יודעים, ויחסית מקבלים אותי טוב - אמא שלי יותר, אבא פחות. אני אוהב בעלי חיים, בעיקר חתולים, צילום, מוסיקה, ספרים, אינטרנט ועוד. לתהל"ה הגעתי בעקבות כנסים בהם השתתפו נציגים מתהל"ה, ובעקבות מודעה שראיתי באתר הישן, שבה ביקשו מתנדבים להקמת האתר מחדש. כעת אתם

nir 406

New member
פרטים על עצמי- דה לייף../images/Emo183.gif

ניר 17. בקרוב אתפגר מהשיעמום. אני כבר דומה לזה--------->
. אני מחוץ לארון מהשנה הזאת. לא נורא. גר במעלה אדומים. אבא זבל אמיתי. אמא פנינה של ממש. מתעניין בכל מיני דברים כמו טלנובלות, סקס, רציחות, השואה (יש סיכוי שאסע לפולין עוד שנתיים), לכתוב, וכ'ו. אוהב מסנג'ר. אייסיקיו SUCKS. זה הכל.

"רק על עצמי לספר ידעתי"...../images/Emo140.gif

שמי ליאת, בת 15 מרמת גן. מחוץ לארון מעל שנה, אבא ואמא שניהם נהדרים, ואוהבים את ליטלי...
לומדת במגמת תיאטרון, ולומדת ב"הבימה" שנה שלישית. מזכירת וועד נוער-סניף ת"א, פעילה בפורום הנשים ובקבוצות החברתיות השונות (של ארגון הנוער הגאה).

אשכוליות או לא להיות זאת לא השאלה

הדר,בת 15.5 ת"א אני לא רואה שום ארון רק שמיים וארץ אדמה וענן הייתי במפגשי האגודה בת"א כמה וכמה פעמים היה חביבי אני ילדה עצבנית
רגועה
עצובה
ושמחה
(יש לי הסמקה טבעית אל תחמירו לי אותה) אני עד כה כתבתי פה מעט מעט מעט עט עט עט עט אבל אני חזרתי לתפקוד ואכתוב פה יותר תר תר תר תר תר ..

אני אשאא

נשואה לאשאא ב אמא של אייל
ואלון
בני שנה ורבע. ויש גם
קוראים לי דברת אני בת המממ 32
אני צמחונית
אני מירושלים
במקור אני מחיפה
אני דתיה
ושמתי לב שלתפוז יש כיפה ההורים שלי דתיים
הם מקבלים ואוהבים
הם יצאו מהארון לכל החברים הדוסים שלהם
ולכל המשפחה
כולל לרב של השכונה שהגיב בהתנדנדות מצד לצד תוך מילמול אוי אוי אוי.
אני עובדת במחשבים
ואני בימים אלה ממש מאוהבת בילדים המקסימים שלי שאני רק מתאפקת לא לספר לכולם את השטיות המקסימות שהם עושים. יש עוד דברים כנראה כן יש עוד המון דברים אבל זה בקצרה.

ואני הו הו הי הי,,(עוץ לי גוץ לי)

שמי מיקי גר בקריית שמונה עם אישי האהוב זו השנה השישית לאישי 3 ילדים- היחסים עם ילדיו וגרושתו ניפלאים, כך גם עם כל משפחותנו המורחבות, שנינו מחוץ לארון,לכל מכרנו,לכל העולם ואחותו,
בין שאר עיסוקי, אני ממקמי ומרכז את "אגודה גאים בגליל" הסניף הצפוני של האגודה, וביחד עם מתנדבים\ות רבים וטובים אנחנו עושים דברים ניפלאים, מחוברים בקשר עמוק לתהיל"ה ולעבודת הקודש של ההורים המופלאים, ונכונים לעזור למי ומתי שצריך, בהצלחה לכולם!

ילדוש

New member
אני ילדה שגאה באביה הגאה. מסובך?

דוקא לא! אולי אני לא בפורום הנכון ולמען האמת אני לא מרגישה צורך בתמיכה אבל .. אם הסיפור שלי יכול לעודד או לשמח אנשים אחרים אז למה לא? אני בת 30, נשואה וסטרייטית. אבא שלי חי עם בן זוגו כבר הרבה שנים ובשבילי שניהם , ביחד ולחוד, מקור הגאוה שלי, האהבה והתמיכה. כשגיליתי לפני כמה שנים, קצת הסתרתי מהאנשים סביבי אבל בשנים האחרונות אני לא מתביישת, להיפך. כל חברי יודעים וכמובן גם בעלי. אני מאחלת לכל הילדות , 2 אבות כאלה אוהבים, מצחיקים, כנים, מבינים תומכים ומיוחדים כמו שלי. ולכולם מאחלת הרבה אהבה וסבלנות.

ילדוש

New member
יובל,השרשור לא קפץ

בגלל שההודעה הראשונה בשרשור מעל 3 ימים?

Yuval Y

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקסים לקרוא שאת גאה באביך שחי עם בן זוגו
אני גם מאחל שהאנשים יוכלו להיות שמחים ומאושרים ואוהבים
יהיה מעניין לקרוא מעט עליכם, אם תרצי. מעבר לכך שאני מניח שאם ילדייך יהיו הומוסקסואלים [וכד'] זה לא ממש יפריע לך..

X Talk 1

New member
הייתה סידרה כזאת בערוץ הילדים

"אבא יש רק שניים" עם ניקול - הילדה החמודה שהיו לה שתי בנות ואיזה שופטת מרגיזה הייתה, שלא נדע

FireDragon

New member
אבל זה לא קשור להומוסקסואליות...

בתוכנית דובר על ילדה- שאימא שלה נהרגה/נפטרה, ואז שני האקסים הראשיים של אימא שלה אימצו אותה (את הילדה) וגידלו אותה יחד. אבל שני האבות היו סטרייטים, ולמיטב זכרוני לשניהם היו חברות בשלבים כאלה או אחרים בסדרה...

ronnl

New member
היי ובהצלחה עם הפורום

רון מקווה שהפורום יהיה עזר להורים רבים לילדים גאים וגאות שכמונו ד"ש מהולנד

אל עצמי

לירון 23 סטודנטית מדעי התנהגות שנה ג' מה אני עדיין בברורים (כן,גם בגיל הזה). אך איני מצמידה לעצמי הגדרה+ יש לי אח גיי הורינו לא יודעים עלינו דבר ואם ידעו לדעתי יהיה סוף העולם. אוהבת לכתוב,מוזיקה, לשיר, לנגן פסנתר,אומנות,אינטרנט,קצת טלויזיה. אני בחורה מורכבת, חושבת יותר מידי ומאוד מודעת לעצמה, אף יותר מידי. הערה: יש לי קצת רעד בידיים לחשוף כך את עצמי מהחשש שמישהו שאני מכירה יזהה ואז זה יעבור בשידור ישיר למשפחה, אני מקווה שזה לא יקרה.

למעלה