mayakol

New member
פפפפפפפפפ......

מספיק עם ההתפלספויות. אם הייתי הולכת יותר בראש שלך, הייתי מתווכחת איתך בעניין ה "ומי אמר שאביב גפן לא התכוון לקללה ההיא, םשוטה כמשמעה?" אבל אני חושבת שזה מיותר, ושאין אפשרות לשכנע אותך בכך שהשיר לא היה אמור להיכתב. וטיעון ה "אם נתייחס לכללי הפורמים כתוב שאסור לקלל לא כתוב שאסור להשתמש במילים שמשמעויות אחרות שלהם מובנות כקללות" נראה לי ילדותי ביותר...

אליגטור

New member
אביב גפן ישיר מה שהוא רוצה לא כאן

אל תנסה להתחיל להתווכח כי זו קללה ואתה יודע את זה. אם לא, לא אכפת לי, אל תגיד את זה כאן ואל תחזור על דברים כאלו כאן. אני אוהב להתפלסף לפעמים גם על חתיכת במבה אל כל עוד זה לצורך שעשוע ולא כדי להתריס נגד כל העולם ואשתו ולבוא ולהפריך כל טיעון נגדך בהתפלספות עלומה שאין בה ולא כלום. מה שעשית זו פרובוקציה בריבוע.

מיכלוש7

New member
"אוהב להתפלסף על חתיכת במבה"?!../images/Emo6.gif

וואלה?! הפעם אני חייבת להודות-אני מסכימה איתך בקשר לזה!

nO FIR

New member
.................

שלום אביב.. רק רציתי להגיד לך שאני דווקא חושב שזה בסדר שכתבת את השיר בלי לצנזר... זה פורום ולא נראה לי שצריך לעשות עניין גדול מידי ממילה קטנה כ"כ... רק בפורום הזה לוקחים הכל ללב...מה לעשות צריך להתמודד.. יישר כח על העמידה על שלך...

../images/Emo24.gifחבר'ה../images/Emo24.gif

נכון שהתפלספתם כאן שעות אבל בכלל לא הגבתם לי על השיר ! ! !
אשמח אם תגיבו... אני רוצה להסביר ת'רעיון המרכזי של השיר בכמב מילים- בעצם בכל מקום שנהיה נוכל לראות את מעשי הקב"ה בעולם ולחוש במציאותו תמיד (בשקיעה,בזריחה,בפרח פורח וכו')

ashkeloni

New member
מצטער שרק עכשיו אני מגיב...

אבל פירמטתי את המחשב... ובקשר לשיר... הוא מאוד יפה... איזה עוד שירים יש לזמרת הזאת???

../images/Emo5.gifהיא לא זמרת...

היא לא זמרת,היא משוררת,רק כותבת שירים ויש אצלי כרגע ספרון שלם של השירים שלה

למעלה