baby face

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo91.gif

היי חברים יקרים ... כף רגלי דורכת בפעם הראשונה בפורום זה . אז קודם כל שלום לכולם ... אני מבינה שרמת החשיפה של חלק מהאנשים בפורום לבעלי המקצוע השונים הקשורים בשיפוץ אינה מקושרת חיובית . אני במקצועי אדריכלית ומעצבת פנים . אשמח לעזור בכל שאלה או התלבטות מקצועית אינני נפוחה מאגו ... ואני בדרך כלל עושה שימוש יעיל ומועיל בידע שלי עבור לקוחותיי . אני מאמינה שעבודתי נועדה לשרת את הצרכים שלהם ובשיתוף פעולה ניתן להשיג את התוצאה הטובה ביותר . אז ...אתם מוזמנים ...לעשות בי שימוש ....

מאיש מקצוע, מצפיק פחות סודיות...

בעלי מקצועות השונים מקושרים חיובית, אם זה מגיע להם... בהצלחה, ברוכה הבאה...

../images/Emo39.gifאם זה ככה....

אז, גם אני אדריכלית פנים וחדשה בפורום זה. (לא ידעתי אם מקובל לכתוב זאת בפורום לכן גם שלחתי מסר לאווה שעוד לא ענתה לי..
) אין טעם לספר על עצמי יותר מדי, אבל, אשמח לענות על כל שאלה כאן או במסרים. טל

טל, שלום. בדרך כלל כותבת תגובה

מייד, שקורה את העודעה, אם פיספסתי, סליחתך... בימים אחרונים לא ממש הרגשתי טוב, אולי לא לחצתי למקום הנכון. בקיצור: ב"לוח" יש מקום לפרסם, לפי קטגוריות השונות. מעבר לזה, אני בכלל לא נגד חסיפת השם והמקצוע, מפני שכך יותר ברור, על בסיס איזה רקע כותבת... הייתי שמחה, שאנשי מקצוע היו ממלאים את כרטיס האישי עם תוכן אמיתי, כי מה יש להסתיר, לאנשי מקצוע?

גלית2002

New member
Hi, baby face../images/Emo24.gif

אני מציעה לך לפתוח פורום משלך . למשל, "אדריכלים ומעצבים נחמדים". שאנשים יוכלו לפנות אליך בלי חשש שיעשו מהם צחוק רק בגלל שלא הצליחו לנסח טוב את השאלה. ושהאנטיפטים יישארו פה. תודה.
גלית.

רוקוקו

New member
גלית מי לא היה נחמד?

גלית אני חושב שקיבלת את מלוא היחס כאן ובכל הרצינות אבלללללל כשניכנסת אחת כמו baby לפורום הזה ומיד תוקפת את האדריכלים שיושבים כאן ("אינני נפוחה מאגו...") אז אולי אנו נפוחים ומקומה לא כאן???? אדם שרוצה לייעץ תמיד מוזמן לעשות זאת אבל בבקשה בלי ביקורת על בעלי המקצוע שיושבים כאן ונותנים מזמנם הפרטי לטובת הכלל. baby אף אחד לא מהפורום הזה לא העביר עליך ביקורת בעבר אז בבקשה כבדי גם את את הפורום ואת היושבים בו ואם לא נחמד לך אז הרשת פתוחה ואני מאמין שיש עוד כמה פורומים שעסקים בנושא ובו יש אנשים יותר נחמדים. בכל מקרה.... הרוכה הבאה כאן. ותמיד שמחים לשמוע עוד דעות. בהצלחה לך רוקוקו (ערן).

גלית2002

New member
שלום ערן../images/Emo24.gif

לא אמרתי שאני אישית קיבלתי יחס לא טוב. תודה רבה לך על התשובה. אבל בלי קשר לשאלה שלי, דפדפתי קצת את השאלות הקודמות. אם תעשה אותו דבר, אז תגלה שלא כל התשובות כל כך תמימות ולעתים פוגעות באנשים (כמו תשובה לבחורה שרוצה לבנות בית טרומי ליד ההורים שלה). שוב, לא רציתי לפגוע בך.
ביי.

שיבוצים

New member
גלית2002 יקרה, אני בהחלט יכולה

להבין למה את מתכוונת. קרה לי ששלחתי הודעה, בטעות (!) היא עברה תחת שם אחר, והיא הובנה מאוד לא נכון. כמה אנשים ירדו עלי כך שעכשיו אני מודעת לכך שדברים שאנו אומרים בתום לב - יכולים להתקבל בצורה מאד שונה מזו שהתכוונו אליה. אין צורך לציין כמה שמחתי על הטעות אך זה היה שעור מעולה בתקשורת!!! באשר ל"אנטיפטים"- פגשתי אותם והם ממש לא כאלה, הם באמת משתדלים לעזור, הם מקצוענים, יש להם אני מאמין שחשוב להם להעביר ואולי לפעמים הניסוחים לא לוקחים בחשבון את כל הרגישויות של כל השואלים. אז אנא!!! הישארו איתנו כאן!!! ככל שנהיה רבים ומגוונים יותר - יהיה מעניין יותר לכולנו. שבת נפלאה לכולנו שירה

למעלה