• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

reo2

New member
וואו תותי'לה מזל טוב. הלוואי שתצליחו הפעם

ושיהיה לכם רק טוב עד 120 שנה ביחד

touti

New member
120 שנה ביחד????

כל כך את אוהבת אותי??? ברוכה תהיי:)

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

"עוד ישמע בערי יהודה ובחוצות ירושלים קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה קול אומרים הודו את ה' צבא-ות כי טוב כי לעולם חסדו..." המון מזל טוב ואלפי ברכות להחזרת הגרוש מהכפור. מקווה בשבילכם שהפעם זה יצליח יותר טוב מהפעם הקודמתתתת באמת תהיתי היכן היית בזמן האחרון. אני רק מקווה שזו לא מתיחה של אחד באפרילללללללללל

touti

New member
ברוכה תהיי רבנית:)../images/Emo6.gif

את מקווה בכיוון הנכון:)

../images/Emo6.gif

הייתה לי הרגשה שזו מתיחת ה-1 באפריל.אני דווקא בעניין כמו אודליה, שזו מתיחה שנמצאת בחלומות הורודים שלך, זה מסמל את הרצון שלך שזה יקרה. בכל מקרה, הרווחת את הברכות לפעם הבא שמישהי חס וחלילה תפספס את הברכות.

touti

New member
נכון:)

זו לא משאלה כמוסה אם היתה סיטואציה כזו הייתי בהחלט שוקלת אותה לחיוב למען ילדיי. כמה שנים אח"כ הייתי מתגרשת ועושה למען עצמי:)

טיטניק1

New member
וואו!

אמנם לא הספקתי להכירך..אך בהחלט הצלחת כעת לרגשני! שמזל טוב ילווה את חייך תמיד.מאחלת לך את כל הטוב בעולם והמוןןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה!!

touti

New member
אומנם עוד לא חצות ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif|רמקול

אבל חבר'ה היום זה יום הבדיחות 1 באפריל זה שהתחתנתי פעם אחת בתאריך הזה לא אומר שאתחתן פעם שניה
מרגישה קצת לא נעים מגל הברכות האמיתיות
לכן מברכת אותכם שהלוואי וכל ברכה והרכה תתקיים לבעליה ונשמע ונתבשר בשורות טובות זה על זה וזו על רעותה
ובא לציון גואל...

odery

New member
היום מתחו אותי 3 פעמים.

בצהרים התקשר חבר וביטל יציאה שלנו הערב כי הוא קיבל צו 8,וכנראה נכנסים לפעולה קרקעית בעזה.תותי והאירוסים,ואחת המורות בבצפר שאני מלמדת אמרה לי שמסיימים 3/4 שעה קודם,ויצאתי מפגרת כשהלכתי לבדוקתזה.תות,בפורים מתחפשים למה שעמוק בפנים היינו רוצים להיות,זה נראה לך נכון גם לגבי מתיחות?

touti

New member
כן אודרי זה נכון לגבי מתיחות

עד לפני חצי שנה אם היו מציעים לי לחזור הייתי חוזרת בשביל אותם סיבות שציינתי כשהבחור התארס הוא יצא לי מהעיניים וגם מהלב וגם מהראש:) אז הייתי מתארסת בכייף עם מישהו אחר:)

טיטניק1

New member
../images/Emo192.gifחחחחחחחחח מסתבר שיותר לא נעים

שלא הבנת את הרוח הצינית שבה בורכת... אמנם שקיעת החמה..אך, עדיין 1 באפריל...

למעלה