• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

או יותר נכון סגרתי וורט עם גרוש+4 לאחר דיונים ארוכים ואינסוף הסכמות, ואתם יודעים כמה התלבטתי בעניין, למעשה כבר 5 שנים שמתלבטים ללא סוף בעיקר מה שהכריע את הכף זה הבעיות הרגשיות של הבן הגדול כשיועץ חינוכי בהחלט רמז בתקיפות שהעדרות האב היא הגורם המוביל... אי לכך ובהתאם לזאת נפגשנו ושוחחנו לא מעט, אני והאקס בליווי רבנים ברקע, עיקר הבעיה שלי היתה אמא שלו, שמנו לזה גבולות, היא עברה לגור במושב בקרבת העיר, אנחנו נגור בעיר לא בבית שלי, אלא בבית שכור אחר, בגדר משנה מקום ומשנה מזל. שיהיה לנו בהצלחה ובמזל טוב... אל תרימו גבה, אתם יודעים שכבר כמה שנים טוחנים את הנושא של לחזור אחד לשני, הקש ששבר את גב הגמל זה הבן הגדול...טובת הילד.. איזו סמליות יש בתאריך, שביום הזה התחתנו לפני 15 שנה...וביום הזה סוגרים מעגל שוב...

ציפי81

New member
../images/Emo49.gifתותיייייייייי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מזל טוב!!!

אמאל'ה אנ'לא מאמינה. עכשיו אני מבינה את כל מפתחי התקוות שבטוחים שאני עוד אשוב לאקס שלי... שיהיה המון המון המון בהצלחה ואושר!

מזל טוב !

אבל קחי אותו לידיים ... ח ח ח תרתי משמע ... איזה מזל יש לו ... כמעט היו חוטפים אותך ! ח ח ח עיצרי את כל הכרטיסים באתרי ההכרויות ... מהר ! ח ח ח כאן רואים בבירור את גדלותך ! את ענקית ! אל תשכחי אותנו ... פליזזז ! ממני , צביקה

touti

New member
איך אפשר לשכוח אותך איך צביקה:)

אתה תסדר את הקידושין:)

אiר1

New member
אני מנסה...

שיהיה במזל טוב, ובעיקר, שיהיה לכם טוב.

ליגה76

New member
קולולולולולולולולולו ../images/Emo49.gif

איזה יופי. שיהיה הרבה הרבה הצלחה ומזל טוב! בעז"ה שזה יהיה בנין עדי עד, בית עם הרבה אהבה, הבנה, שמחה ואור...

רק הרגע

התעוררתי מתדהמתי......
מזל-טוב ענקי, שעכשיו יהיה לבנין עדי-עד!!!!! מגיע לכם... |כל הפרחים והבלונים של תפוז| בהצלחה

touti

New member
ברוך תהיה ../images/Emo24.gif

תודה על השירים ועל תשומת לב האישית:)

למעלה