אז ככה
הייתי גם שם, לא תאמיני, כנראה הקדמתי את זמני. לפני כשלוש ארבע שנים, הקמתי מעין חברה עם שותף שהוא מגשר וביחד עשינו את "נשואים לחיים" סדנאות לזוגות בתחילת ובאמצע ובכלל. הכוונה הייתה לעשות מעין תאום ציפיות לפני הנישואין או במהלך - לבדוק תקשורות, קשר למשפחה המורחבת וכו'. לדעתי הרעיון היה גדול. (אני כנראה טובה ברעיונות, הבעיה בביצוע). זה התחיל מזה שבטיפולים אצלי הרבה פעמים שמעתי את המשפט "אם הייתי יודע/ת בהתחלה שככה את/ה חושב/ת אז הייתי...." אבל מה? אנשים בתחילת הקשר לא חושבים שהם צריכים תאום ציפיות, לא חושבים שהם צריכים שמישהו יגיד להם משהו ובטח לא מאמינים שיתכן שהם לא יסיימו את החיים שלהם ביחד. אז זה לא עבד. היה לנו אתר, אפילו פרסמנו בחוברת "מתחתנים" עם אופציה באמת כמתנה וכו'. לא עבד. לא בדרום, לא במרכז. היום אני יודעת שבמרכז יש משהו כזה אבל גם לא שוס. ואגב, המגשר שהיה גם עו"ד היה אמור גם לתת הסכם נישואין אבל לזה ממש אנשים לא היו בשלים. שאני אחתום על הסכם נישואין/ממון לפני? לא צריכים. לגבי גיבושי חברות הייטק - צריכה עוד לחשוב ולעבד את זה. ושוב, חוזרת גם לענין השיווק. בזה אני לא ממש טובה. אז עכשיו אני רישמית בתהליך חיפוש עצמי. ותודה