תודה לכולכן

איזה חמודות אתן

טוב, מבטיחה לחשוב על זה ואולי נעשה קבוצה מיקוד למחשבות? עם טעימות כמובן.... עכשיו צריכה ללכת למצוא תרוצים אחרים.

ברבי28

New member
חשבתי שאת הולכת להכין לנו לאכול ...

סתם ... מצטרפת בכייף לקבוצת המיקוד, (אפילו מחכה לה)

חשבתי עוד קצת (אולי כי אני רעבה?!)

אפשר להרחיב את המעגל - ולשווק את זה בתור מתנה: לזוגות לפני החתונה לאמהות+בנות לאיזה אירוע (גיוס הבת/בת מצווה/יומהולדת 60 וכד') זוגות נשואים ליום נישואין חברות טובות שותפים עסקיים עמיתים (חשבתי למשל על הימי גיבוש עם הטאץ' המיוחד שעושים בחברות הייטק, או לצוותים של מורות וכד')

אז ככה

הייתי גם שם, לא תאמיני, כנראה הקדמתי את זמני. לפני כשלוש ארבע שנים, הקמתי מעין חברה עם שותף שהוא מגשר וביחד עשינו את "נשואים לחיים" סדנאות לזוגות בתחילת ובאמצע ובכלל. הכוונה הייתה לעשות מעין תאום ציפיות לפני הנישואין או במהלך - לבדוק תקשורות, קשר למשפחה המורחבת וכו'. לדעתי הרעיון היה גדול. (אני כנראה טובה ברעיונות, הבעיה בביצוע). זה התחיל מזה שבטיפולים אצלי הרבה פעמים שמעתי את המשפט "אם הייתי יודע/ת בהתחלה שככה את/ה חושב/ת אז הייתי...." אבל מה? אנשים בתחילת הקשר לא חושבים שהם צריכים תאום ציפיות, לא חושבים שהם צריכים שמישהו יגיד להם משהו ובטח לא מאמינים שיתכן שהם לא יסיימו את החיים שלהם ביחד. אז זה לא עבד. היה לנו אתר, אפילו פרסמנו בחוברת "מתחתנים" עם אופציה באמת כמתנה וכו'. לא עבד. לא בדרום, לא במרכז. היום אני יודעת שבמרכז יש משהו כזה אבל גם לא שוס. ואגב, המגשר שהיה גם עו"ד היה אמור גם לתת הסכם נישואין אבל לזה ממש אנשים לא היו בשלים. שאני אחתום על הסכם נישואין/ממון לפני? לא צריכים. לגבי גיבושי חברות הייטק - צריכה עוד לחשוב ולעבד את זה. ושוב, חוזרת גם לענין השיווק. בזה אני לא ממש טובה. אז עכשיו אני רישמית בתהליך חיפוש עצמי. ותודה

את יודעת שאני טובה יותר

בעל פה.. אבל בכל זאת, אמרתי לך כבר כמה אני מאושרת איתכם ובשבילכם מיום חמישי אני מרחפת כענן (וכרגע עם העודפים אני ניראית כמו ענן כבד של גשם) ושמחה כל כך. זכית לתיקון נפלא והלוואי שהימים הבאים ובכלל יהיו רק ורודים, צמריריים ועם ברווזים. אוהבת אותך באמאשלי נשיקות מלאןתלפים.

את הכי טובה בפחמימות

ואת מוזמנת להביע את שמחתך בפחמימות חמות, קרות, בטמפ' החדר; בפחמימות מלוחות, מתוקות, עם חמאה...

meytall0

New member
גם אותי ריגשת מאוד!

וכמו שנאמר כאן, דמעות של מיצפטל. כתבת ותיארת את הפורום כפי שהוא, במילים שהיה קשה לתאר. מצטרפת לכל מילה ומילה שלך. (ואגב, ממתי לפולניה יש כ"כ הרבה מחמאות לתת?!) לא הספקתי לאחל לך מזל טוב, אבל מאחלת לך עכשיו. הרבה אושר ובריאות לכל המשפחה. (אפשר את המתכון ללידה מהירה? כולי פחדים וחששות.. מתאים לי לסיים כמה שיותר מהר בידיים מלאות) מחכה לסיפור הלידה המלא, מיטל

ברבי28

New member
וחוזרת לפה שוב

להקדיש את השיר הבא, ליווה אותי בלידתה של הגברת, ולא עזב אותי כל אחרי הצהריים בעיקר בזכות המילים "שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שרנו בעשב, התקרבנו רחוק רק בסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי" (קני יאנג / יהונתן גפן) אפשר לשמוע פה

תמי ס

New member
זברהלה

כמה טוב לקרוא אותך כך, כה שלמה, מפוייסת, אחרי. השארת אותי, הפולניה, חסרת מילים. רק בשמחות.

אה, את רואה?

אם מרגשים אותך מספיק, מבלבלים לך את המוח מספיק - את חושפת את האמת - את פולנייה!!! (ולא ייקית כמו שאת לפעמים מתעקשת). תודה תודה תודה. יש לך יד ורגל (ומחט של סיסי שילייה) בשמירה על שפיותי. רושמת לעצמי להתנזר מהסלט שלך לפחות לשנה הקרובה (-:

נאשא

New member
כמה ימים אני לא פה ואת יולדת לי?

טוב, כמו שאת רואה, הילדה שלך ידעה בדיוק מתי היא רוצה להוולד, ומה כ'פת לה מאמא והתכנונים שלה, גם ככה הבחורה שאמא רצתה ללידה לא הייתה מספיקה להגיע. אני כבר מכינה אותך שלמרות מחאותיך, אל תתפלאי אם הילדה תבקש: א. ללבוש שמלות ב. שהן יהיו ורודות ג. שיותאמו להן נעלי נצנצים ד. שבגיל 3 היא תדע מה עושים עם ליפסטיק ופודרה למרות שלאמאשלה אין אפילו אייליינר בבית ומותר בבקשה לדעת מה שם הנסיכה לבית זברה או שהיא לעולם תקרא שבועותה? תודה. נשיקות אהובתי. מתרגשת כל כך ושמחה עד לב שמים.

זה בסדר שלא היית. היתה לי מזכרת ממך.

המזכרת אפילו נסעה לסורוקה (במהירות 120 קמ"ש, יותר מהר מלעופף). עכשיו באמת רק בשמחות ובבריאות - גם לך וגם לי (-:

עדיקים

Active member
זברה יקרה../images/Emo24.gif

איזה הודעה מרגשת אני קוראת ובוכה משמחה. שתרוו נחת ובאמת רק בשמחות אמן אמן ואמן.

א וש ר י

New member
מרגשת אחת....

המון מזל טוב. רק בריאות, טוב נו- גם כל שאר האיחולים הרגילים... תאהבו תמיד ותמשיכי לרגש... מזל טוב

למעלה