תודה לכולכן

../images/Emo140.gif תודה לכולכן

אני יודעת שמסורתית שם ההודעה צריך להיות "אנחנו בבית", אז אכן – אנחנו בבית ! לגבי הלידה אין לי הרבה מה לומר, לא בגלל שאין לי על מה להתלונן אלא בגלל שעוד לא נפלו האסימונים האמיתיים, אלו ששייכים לתהליך הארוך שהביא בסופו של דבר ללידה הטובה הזאת. אני בעיקר רוצה לומר לכן תודה. אימצתי את הפורום הזה כפורום "שלי" הרבה לפני ההיריון הנוכחי. חשבתי אז, ואני יודעת את זה בוודאות היום – שפורום הורות הוא ההוכחה שכל אישה עלולה לחוות אובדן אבל שאפשר לקחת את האובדן לכל מיני מקומות, וכאן יודעים לזכור את האובדן ובו בזמן להמיר את הכאב בקרני אור שיאירו ויחממו נשים אחרות שעדיין לא זכו בהורות אחרי האובדן שלהן. והתערובת השמחה-עצובה של ההודעות שסביב ההודעה שלי משקפות את המציאות המורכבת הזאת. אז תודה על כל האור והחום שקיבלתי וירטואלית, במסר ובמציאות בשנה ומשהו שאני כאן. תודה לכל מי שתמכה, החזיקה אצבעות ושלחה אנרגיות טובות. תודה לכל מי שכתבה ושיתפה על עצמה – מהסיפורים שלכן הבנתי שוב ושוב שאני לא לבד עם כל הפחדים ואת האומץ להמשיך בדרך. והתודה הכי גדולה לכל מי שהצחיקה אותי בתקופת ההיריון הזה. הצחוק שבפורום הזה הוא הוא הנשק הסודי והיעיל מכל. ובכוונה אני לא מזכירה שמות (למרות שבוודאי ברור לכן שכפולנייה יש לי פנקס מסודר לגבי תרומתה הסגולית של כל אחת ואחת מכן בשמירה על שפיותי). אני לא מזכירה שמות כי כשמדובר על חברות (גם בשורוק וגם בחולם מלא) המכלול תמיד תמיד תמיד גדול מסך חלקיו. ולסיום רוצה רק להגיד שאומנם לא הספקתי לאסוף רשימה מסודרת של תפילות לקראת הלידה אבל חשבתי עליכן, על הסיפורים והתקוות והשמות של מי שאני מכירה ועל מי שאני פחות מכירה ואפילו על מי שקוראות כסמויות (כי אם הן קוראות דווקא כאן אז בטח יש סיבה...) חשבתי ואיחלתי לכל אחת את "הלידה הטובה" שלה, במועד ובעיתוי הנכונים, בין אם לידה של תינוק, של קריירה, של זוגיות או סתם של שגרה מבורכת. עם הגיל וההורמונים אני נעשית רגשנית, אז אפסיק כאן לפני שארטיב את המקלדת. יאללה חברות, רק בשמחות

נייטי

New member
לא יודעת מה יש לי היום

זאת פעם שניה שיש לי דמעות בעיניים מהודעה במחשב. מודה, הרגת אותי סופית. בחיים לא קראתי הודעת "אנחנו בבית" כ"כ מרגשת כמו זאת. בעצם כבר הרבה זמן לא קראתי הודעה כ"כ מרגשת. את ניסחת את זה עכשיו מול המחשב? או שמא בעודך יולדת את הנסיכה הקסומה בשתיים וחצי דקות? מותק, אני רגשנית תמיד הייתי, אצלי אין החמרה במצב אבל את בהחלט יודעת לסובב טוב טוב את מפתח הרגשנות שלי. מחבבת אותך++++++++++++++++++++ בהחלט רק בשמחות, רק, רק, רק בשמחות.

ברור שניסחתי את זה בלידה.

אצל פולניות מתוקתקות כמוני, שתיים וחצי דקות זה המון זמן. חוץ מאשר לנסח את ההודעה הזאת גם הספקתי לפתור אינטגרלים, לתלות כביסה ולחבר שלוש מקאמות. אם היא הייתה מתאפקת רק עוד כמה דקות, גם הייתי מספיקה עוד לבשל לבעל ולילדים ארוחת חג (בכל זאת, לא נעים לי שככה הברזתי להם...) ולגבי הבכי - הבאת את זה על עצמך. אם לא היית מכניסה אותי להיריון (משפט שמפחיד אותי לומר אחרי השרשור ההוא על סיסטרס, כי מי יודע כבר מה יחשבו) לא היינו היום במצב הזה... אכן רק בשמחות -

ברבי28

New member
זברה יקרה

מותק שלי (כםי שנהוג לכנות בניב המקומי), ההודעה שלך עושה לי רעידת אדמה בבטן, וחם בלב, שמחה לשמוע אותך, שמחה לקרוא אותך, שמחה, ככה סתם, באופן כללי

לא יכולה לענות לך כי כל פעם שאני

מגיעה לסוף ההודעה שלך ורואה את החתימה החדשה שלך עם התאריך של עומר והמילים "וזה בא" אני מתחילה לבכות. נתכתב שוב אחרי תום עונת ההורמונים.

ברבי28

New member
מקווה שלא נחכה עד תום תקופת ההורמונים ...

מקווה לדבר לפני, וכן, גם אני מרגשת את עצמי עם החתימה הזאת ... איזה סיפור יש מאחורי שתי מילים "וזה בא"

happy

New member
מזל טוב יקירתי

וואו איזה הודעה מרגשת. איפה תמונה
וכמו שקינחת אז רק בשמחות

ריגשתי אותי מאוד... פעמים

קראתי אותך וכולי צמרמורת, הפעם של משהו טוב ומרגש. האוצרית שלך איתנו ואפשר לנשום לרווחה. את מדהימה, אמרתי לך פעם?! אוהבת תהני מהקטנה ומהגדולים, עשית את זה ובגדול!!! שלך מירי

זברה'לה יקרה

כמה מרגש לקרוא את מה שכתבת. יחד עם זאת הבהלת אותי קצת. חשבת על כולנו בזמן הלידה? או סלקטיבית. בבקשה תגידי שלא על כולם. לא מתאים לי עכשיו לידה..... סומכת עלייך ועל שאר חברות הפורום שתמשיכו לעשות את העבודה הטובה, אני את שלי סיימתי. כידוע לך, שמרתי על אחיין קטן בשבוע שעבר, זה היה נחמד מאוד ובסוף היממה הגענו למסקנה האיש ואני שנהיה סבים למופת אבל נחכה גם עם זה... (כאילו תלוי בי או משהו). קיצר - מורידה את עצמי רשמית מהרשימות. ולכם, מזל טוב, אושר ובריאות. באמת שיהיה בכיך והנאה גדולים. יעל

עכשיו את אומרת לי שאת לא רוצה עוד לידה???!!!

ואני חשבתי עלייך, סלקטיבית, ואיחלתי לך לפחות עוד 2 ילדים.... תגידי - נראה לך?! כתבתי בפירוש שאיחלתי כל מיני לידות, של תינוקות, של קריירות, של זוגיות, של התחלות ושל שגרות. חשבתי עלייך בהקשר של חיפושי עבודה (כמו נגה אור ואחרות - כולל אני - בפורום הזה). וחשבתי עלייך סלקטיבית גם בהקשר של שיחתינו מפעם על החלק שלך בשיפור תהליך הליווי של אובדן בסורוקה, וחשבתי על הקשר בין הלידה השקטה ההיא והלידה הצווחת מאד הזאת, ועל סגירת מעגלים.

יופי

אז אולי באמת תיוולד לי קריירה בעזרתך. תודה. אם כי נראה לי שאם אני אמשיך לשבת ולחכות שהקריירה תיוולד מעצמה זה לא יקרה. כמו תינוק, אם את לא עושה משהו, הוא לא נוצר. והייתם מצפים שבגילי אני כבר אדע את זה.... אז תודה ושמחה מאוד בשביך על הלידה המצווחת ועל סגירת המעגלים. יעל

מה עם לשנות כיוון לגמרי וללכת על קיטרינג

או משהו אחר שקשור לבישול/אפיה? זאת עבודה שאפשר לעשות מהבית, בשעות גמישות, יתן לך זמן לשבת עם הילדים לצהרים...

הייתי שם

הייתה תקופה שהכנתי עוגות עוגיות ריבות וכו' ומכרתי. עשיתי ימים מרוכזים, היו עושים אצלי הזמנות לסופי שבוע ולימי הולדת (עשיתי עוגות מצויירות לילדים וגם לגדולים), השתתפתי בשווקים פתוחים אבל - אני כמו שאני, לא ממש טובה ואוהבת שיווק עצמי. לא שיווקתי את עצמי וגם לא הצלחתי מי יודע מה. אני כנראה צריכה טיפול רציני. כי תרוצים יש לי מלא. חשבתי ללכת על הכיוון של קייטרינג ולעשות לאנשים ארועים קטנים (עשיתי את זה קצת אבל בקנה מידה ממש קטן) אבל גם כאן, בשביל להצליח חייבים לעשות כל הזמן "מארקטינג" ולא לחכות למשיח שיעזור. ואם נכנסים לזה ברצינות, צריך גם כלים וכל השאר ואני לא יודעת אם זה הכיוון שלי. היו לי גם עוד כיוונים שמקשרים את שני הדברים, למשל, לעשות סדנאות בישול לזוגות בתחילת הנישואין או הקשר שלהם. ללמד אותם ביחד דברים בסיסיים או יותר מורכבים, תלוי ברמה. ו/או, לעשות טיפול זוגי במטבח. לשלב את הטיפול הזוגי בעבודת מטבח. דרך זה לעבוד על האינטראקציה ביניהם וגם לשפר יכולות. רעיון אחלה לדעתי. אבל!!!!! א. לא בדרום, ויסלחו לי כאן הדרומיות, לא נראה לי שיש לזה שוק כאן וב. צריך בשביל זה מקום נורמלי ואז זה כבר דורש השקעה. אמרתי כבר שיש לי תרוצים? אני מקווה שעד גיל 60, בו רוב הנשים יוצאות לפנסיה אדע מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה. ותודה. על המחשבה ובכלל.

ברבי28

New member
הדרומיות יסלחו לך

אבל אני חושבת שהרעיון שלך של בישול וסדנא צריך שיווק יותר מאסיבי, מכירה קהל שלם של נשים שהנושא הזה חסר להם בדרום,

מסכימה עם הברבי

אני חושבת שהרעיון של טיפול זוגי במטבח הוא מדהים. ותמיד את יכולה לעשות טיפול במטבח של הזוג בכל מקום בארץ. ואולי שווה להשקיע כסף במישהו שיעזור לך בשיווק הראשוני + אתר אינטרנט וגם אני חושבת שיש קהל של נשים בדרום שפשוט לא משווקים להן נכון. וברוחב לב אני מציעה את עצמי כשפן ניסיון - אפשר לעבוד על הזוגיות שלי ושל הקישוא, או שלי ושל הברבי (בתנאי שלא נכין סושי).

ברבי28

New member
תפרגני קצת למי שלא אכלה סושי הרבה זמן

ויעל, אני חושבת שהרעיון של זברה מצויין (לא זה שתעשי לנו טיפול, אע"פ שאנחנו מוכנות להיות קבוצה ביקורת {מתה על המילה הזאת}), רק באיזורך המתפתח (איזורך, אזור צמיחת הקישוא, איזורי העתידי, איזור המרעה של הזברה), יש פוטנציאל מלא, לדעתי אפשר סתם להתחיל לעבוד על פלאייר ולהפיץ במיילים ולראות תגובות אני פה לשירותך
(גם בעצות וגם בטעימות)

למעלה