תודה תודה תודה!!!! יצא מהמם!!! אני לקחתי את זה ברור!!! ממש יפה יצא לך! ושוב תודה
S sap sapir New member 29/8/05 #19 תודה תודה תודה!!!! יצא מהמם!!! אני לקחתי את זה ברור!!! ממש יפה יצא לך! ושוב תודה
K koral669 New member 29/8/05 #21 עוד אחת של המושלמון!!! של פאולו רודריגז המושלם והשולט!! חחח... חתימה אחת הפצצות! תגיבוו!!! מי שלוקח ->> אומר!
עוד אחת של המושלמון!!! של פאולו רודריגז המושלם והשולט!! חחח... חתימה אחת הפצצות! תגיבוו!!! מי שלוקח ->> אומר!
ב בובספוג תעשה לי כוכב New member 29/8/05 #23 שכחתי את הכתובת../images/Emo67.gif http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?communaid=11332
K koral669 New member 30/8/05 #25 שומם פה... מאד! אנשים תכנסו ותגיבו יותר... לא יקרה לכם כלום אם תקדישו דקה כדי לכתוב תגובה או לקרוא משהו כאן... ואני אומרת את זה כי חשוב לי..
שומם פה... מאד! אנשים תכנסו ותגיבו יותר... לא יקרה לכם כלום אם תקדישו דקה כדי לכתוב תגובה או לקרוא משהו כאן... ואני אומרת את זה כי חשוב לי..
M MeetLofe New member 30/8/05 #27 שתי חתימות מדהימות של שני אהוביי ואם אין לכם משהו טוב להגיד [במיוחד שאני יודע שלא אוהבים את ג'ייסון הכוסי] אז אל תגידו תודה נצרף קודם את של בעלי היפה-רוב
שתי חתימות מדהימות של שני אהוביי ואם אין לכם משהו טוב להגיד [במיוחד שאני יודע שלא אוהבים את ג'ייסון הכוסי] אז אל תגידו תודה נצרף קודם את של בעלי היפה-רוב
K koral669 New member 30/8/05 #30 חתימות מדהימות! אני דווקא אהבתי את ג'ייסון.. חמוד.. גם רוב יפה.. אבל אני הכי אוהבת את פאולו המושלם שלי חחח אני בדיוק מכינה עוד חתימות שלהם..
חתימות מדהימות! אני דווקא אהבתי את ג'ייסון.. חמוד.. גם רוב יפה.. אבל אני הכי אוהבת את פאולו המושלם שלי חחח אני בדיוק מכינה עוד חתימות שלהם..
M MeetLofe New member 30/8/05 #31 תודה כל הזכויות שמורות להדר המדהימה וג'ייסון כ"כ כוסי לא יודע איך אנשים אמרו שהוא לא יפה פאולו בהחלט יפה אבל הוא עצבן אותי
תודה כל הזכויות שמורות להדר המדהימה וג'ייסון כ"כ כוסי לא יודע איך אנשים אמרו שהוא לא יפה פאולו בהחלט יפה אבל הוא עצבן אותי
M MeetLofe New member 30/8/05 #33 חחחח לא יודע כל הקטע שהוא מתיחס למראה שלו יותר מדי לשיער שלו וכל זה זה מעצבן אותי סורי
K koral669 New member 30/8/05 #34 בגלל זה אני.. בגלל זה אני מתה עליו.. כי הוא כמוני חחח ואני יודעת שזה מעצבן לפעמים.. אבל הרבה פעמים זה טוב.. הוא נסה לעשות מה שהוא יכול כדי לזכות.. וקווין פיק המעצבן הרס לו! אוף...
בגלל זה אני.. בגלל זה אני מתה עליו.. כי הוא כמוני חחח ואני יודעת שזה מעצבן לפעמים.. אבל הרבה פעמים זה טוב.. הוא נסה לעשות מה שהוא יכול כדי לזכות.. וקווין פיק המעצבן הרס לו! אוף...