הכנתי חתימה 100מת! של... חתימה 100מת של פאולו השווה... קלטו ושמרו במחשב ;)
K koral669 New member 29/8/05 #1 הכנתי חתימה 100מת! של... חתימה 100מת של פאולו השווה... קלטו ושמרו במחשב
K koral669 New member 29/8/05 #4 לכל אוהבי האנטר! כולל אני חח... טוב הכנתי חתימה של האנטר.. יצא ממש יפה לדעתי... תגיבו!!
K koral669 New member 29/8/05 #5 ועוד אחת לכל אוהבי מאט! חח גמני חושבת שהוא חמוד הכנתי חתימה שלו... יצא מדהים.. תגיבו!!
K koral669 New member 29/8/05 #7 והאחרונה.. לכל אוהבי קווין .פ.!!!! אני לא ממש אוהבת אותו.. כאילו הוא חתיך אבל לויודעת.. אני לא מתה עליו :\ יצאה חתימה ממש יפה.. תגיבו!! ואם אתם רוצים חתימה של מישהו שאתם אוהבים רק תגידו
והאחרונה.. לכל אוהבי קווין .פ.!!!! אני לא ממש אוהבת אותו.. כאילו הוא חתיך אבל לויודעת.. אני לא מתה עליו :\ יצאה חתימה ממש יפה.. תגיבו!! ואם אתם רוצים חתימה של מישהו שאתם אוהבים רק תגידו
S sap sapir New member 29/8/05 #11 איזה חתיך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תעשי בבקשה בבקשה של סת' גם אני ינסה לעשות אבל בטח לך יצא יותר יפה
איזה חתיך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תעשי בבקשה בבקשה של סת' גם אני ינסה לעשות אבל בטח לך יצא יותר יפה
ס ספ ספ המותק New member 29/8/05 #9 ואיי מהמםם תעשי עוד של קיוין פיק וקשההההההה את עושה דברים כל כך יפיםם
K koral669 New member 29/8/05 #12 תודה לכולם! ו... אני יעשה עוד חתימות... תודה לכל מי שהגיב... תגיבו עוד! חח
K koral669 New member 29/8/05 #16 לכל מי שבקש חתימה של סת! הכנתי... אני אישית לא אוהבת אותו כל כך, אבל יצאה חתימה ממש יפה! ואם מישהו לוקח, שיגיד!! תגיבוו!!!
לכל מי שבקש חתימה של סת! הכנתי... אני אישית לא אוהבת אותו כל כך, אבל יצאה חתימה ממש יפה! ואם מישהו לוקח, שיגיד!! תגיבוו!!!
K koral669 New member 29/8/05 #17 עוד חתימה של קווין פיק.. למי שביקש! הפעם עשיתי בסיגנון אחר ויצא מדהים! אגב אם אתם רוצים משהו, תגידו אין לי בעיה לעשות זה כיף! חח טוב מי שלוקח שיגיד.. תגיבו!
עוד חתימה של קווין פיק.. למי שביקש! הפעם עשיתי בסיגנון אחר ויצא מדהים! אגב אם אתם רוצים משהו, תגידו אין לי בעיה לעשות זה כיף! חח טוב מי שלוקח שיגיד.. תגיבו!
K koral669 New member 29/8/05 #18 וחתימה אחרונה של... האנטר! עוד אחת של האנטר הפעם בסגנון של החתימה הקודמת שעשיתי של קווין פיק, יצא ממש יפה!!! תגיבו!!! ומי שלוקח, מודיע! חחח
וחתימה אחרונה של... האנטר! עוד אחת של האנטר הפעם בסגנון של החתימה הקודמת שעשיתי של קווין פיק, יצא ממש יפה!!! תגיבו!!! ומי שלוקח, מודיע! חחח