דעתי על המשימה הראשונה - ארצות:
ממש לא אהבתי את אופן השיפוא כלפי איריס ויוסי זה כאילו שיש קרטריון אחד לשיפוט אותם, וקריטריון אחר לכל הייתר לכל הייתר "הורידו" על כך שהמנה לא אותנטית- ואילו אותם רק שבחו על כך. לדעתי ההמבורגר היה באמת קבב, הלחמנייה אמורה להיות בעלת מרקם אחר, נראתה יותר כמו חלה. אני לא מבינה איך התלהבו כ"כ המנה שלו- קודם כל היחס שלו כלפי איריס היה מזעזע, היא הציעה הצעות מעולות (כמו המיני המבורגר) והוא פשוט היה דורסני כלפייה. ממש מגעיל ומצ'ואיסט! והפאי תפוחים- בגרסה הזאת עם פילו זה בכלל לא אמריקאי זה צרפתי... פאי תפוחים זה "אבות היסוד" של המטבח האמריקאי והוא עשוי מבצק פריך. מוזר, אחרי המשימה הזאת דווקא התחלתי לחבב את איריס, אבל בדיוק ההפך את אבי. קצת מגלומני מצידו לחשוב שהוא יודע הכי טוב (וכמובן- שוב, קציצה!) לסיכום, המנה אולי טעימה אבל ממש לא אמריקאית שנית לדעתי קרטריון חשוב היה צריך לביות איך הם מסתדרים בתור צוות- שכל אחד מכין מנה ולא נותן לשני להתערב זה ממש לא משימת זוגות.. חוצמיכך סימה ושותפה שוב "זכו" להישאר קרוב לבית. אותי זה ממש אכזב, היא הייתה צריכה לבחור מטבח אחר, היה לי ברור כשמש שהיא תבחר בטורקי. המנה של אליהב והטייס- מעולה. הם הולכים ומשתפרים מפרק לפרק, אני מאוד מקווה לראות לפחות את הטייס בגמר, זה מגיע לו! גילי ושותפה, ג'ניפר ושותפה- המנות שלהן היו מקוריות מאוד, ונראות מצויין. חבל שהן נפלו בטעם... אליסיה - לדעתי מאשימה את הצד השני בכשלונות שלה... הרי היא הייתה הדומיננטית והחליטה הכל!