שרשור הכרות .

FreshF5

New member
מסכימה

+ אני אישית, עד לפני כמה חודשים חשפתי את עצמי הן מבחינת שם והן ברמה של דברים אישיים מה שבסופו של דבר רק הרע ופגע בי וגרם לי להיתרחק מכל העסק (זו בין היתר הסיבה שלי לשמירת פרופיל נמוך + אי כתיבה בפורום עד לפני שבוע) כך שכרגע, אני מעדיפה לשמור על פרופיל נמוך.

המונשרי

New member
משקולת

אם תדעי ששמי הוא נעה / רבקה / פעמונית הגשם - האם משמעות שתדעי עלי יותר? חבל לי באופן אישי שהתאכזבת. את יכולה לבחור ( כמו כל אחד מאיתנו) איך להציג את עצמך - מה לחשוף ומה להסתיר - וזה לא גורע במאומה. העיקר הנכונות לשתף. מכבדת את בחירתך. ( אם כי מקווה שתצאי מהאנטי ).

Y. Welis

New member
אנשים לא רוצים 'לרכל' - הם רוצים לחלוק בחויות

של בנות הסידרה. הם רוצים למצוא את עצמם בהן, ולראות איך הם גם יכולים לשנות את עצמם, וללמוד מהשינוי שהן עוברות. זה אגב האיום השני שלך בהסתלקות. שנאמר 'זאב זאב'? חבל להצהיר דברים כאלה. עדיף להיות *כנים*.

האומנם?

א. חוויות והזדהות ניתן לחוות גם לבד. חלק מהפורום זה העניין החברתי. במסיבה למשל, כשמפתחים שיחה, אפיל על הא ודא עם מכר חדש וזר, הדבר הראשון שיודעים זה שמו. ב. איפה בדיוק קראת ואיך הבנת שאני "מאיימת" לעזוב? רק אמרתי שהתאכזבתי ואנמיך ציפיות ושיהיה לכולם לילה טוב כי הלכתי לישון. מה נסגר? ג. החלק הכי בסיסי בעיניי וממש לא פוגע באף אחד זה השם. דבר ראשון כשאנשים נפגשים הם אומרים "נעים מאוד, *שם*". אנחנו פה לא יום ולא יומיים, אנחנו משתפים ומדסקסים כבר מעבר ל"מי את\ה?" וזה באמת לא נראה לי ביג דיל להגיד "אני משה". יש אלפי משה בעולם ונראה לי קצת מוגזם והיסטרי שאפילו את שמם, ללא שם משפחה, אנשים מפחדים לחשוף בעקבות פגיעות קודמות. מישהו ירוץ לחפש בדפי זהב איפה אתם גרים וישלח לכם עכברים מתים בדואר? מה הסרט? אבל! איש איש כרצונו יחיה ואני מכבדת את זה למרות שלטעמי זה לא קולע. לא נגרם נזק, לא צריך להתווכח והכל בסדר
רילקס פיפל.

inbary68

New member
שלום לענבר../images/Emo98.gif (וגם לכל השאר):

מסכימה איתך!!!! באמת מה שמאוד מעניין הוא השם....למרות שצריך לזכור פרט קטן: אותו אנחנו לא בחרנו בעצמנו, כך שעל פי רוב זה מאוד מסקרן מה מקור השם שלנו? מי בחר? האם אנחנו אוהבים אותו? האם אי פעם חשבנו להחליף אותו? ואיזה אסוסיאציות הוא מעורר אצלנו ואצל הסביבה? ואפשר בטח לחשוב על עוד דברים שיכולים לעניין בשם... אבל לעומת זאת....את הניק שלנו דוווקא כן בחרנו. כאן יש דווקא אפשרות ליצירתיות ולמקומות הרבה יותר מהותיים שלנו, הרבה פעמים ממש אפילו מהלא מודע (גם אם חושבים שבמודע) - מה רצינו כשבחרנו לנו את השם? על איזה צורך הוא ענה? אוי, המון המון דברים. ויקירתי, הרי אחד הניקים הכי 'מדברים' הוא שלך דווקא. ואני מאוד מאוד סקרנית לשמוע ממך עליו. אז...אפשר להגיד שאני נורא 'רכלנית' ומעוניינת בפרטים עסיסים על חייך כדי ללכת ולהפיץ ברשת, אבל - למי יש כוח להתעסק בשטויות, זו דווקא הרפתקה משותפת שאנחנו עוברות כאן על גבי אותו הפורום. מן מפגש כזה, שלא יכול להתרחש בשום מרחב אחר - מציאותי גשמי או פיזי, ויש בו המון קרבה ועניין משותף, כולל למידה, וכן - גם מציצנות - שהיא טבעית ושעוזרת לנו גם להתקדם ממקומות שלנו. בקיצור חביבה, אני מזכירה לך הודעה מפעם שבה נאמר לך שלכל אחד יש את החלק שלו בעסקה: שלי לעצבן ושלך להתעצבן... אז למה תמיד להיות כל-כך צפויה? תפתיעי פעם... (אולי הפעם?) ממני - ענבר (י)

בא לי לבכות ../images/Emo10.gif

כמה שהמצב מתסכל! מה העליהום הזה בכל הודעה? מי קבע שאני ה"עצבנית" וקטלג אותי בתפקיד הזה? למה להעליב אותי ולהגיד שאני צפויה? גם אם זה כך.. זה לא ממש מנומס ונעים
זכותי לדעתי ותניחו לי כבר, ג'יזס.. *אנחה*

Y. Welis

New member
ה'עליהום' הוא בדמיון שלך. לא במציאות

מצטער אבל זה כך: שני את המחשבה, ותשני את התחושה. וגם אני אומר שאת צפויה. אחח. את מוזמנת להיעלב פעם שניה, ולומר פעם שלישית שתנמיכי מנועים (כלומר ציפיות), ופעם חמישית 'אנחה'. ואחרי שנגמור עם זה, אולי נתחיל גם לדבר.

inbary68

New member
לענבר

כן זה מאוד מתסכל. אם באיזה אופן פגעתי בך - באמירה שהגבת באופן צפוי למשל - אני מאוד מתנצלת, כיוון שלא הייתה כוונתי לפגוע בך כלל. אולי, זו דרכי הלא מספיק ישירה להגיד - שאני רוצה לשמוע עלייך, ושתספרי (במקרה הזה על הניק שבחרת) - ובמקום 'לבחור' במקום הנעלב והפגוע ולהמנע מזה (שזה היה צפוי - כי קיוותי שאחרי ששמחת להזדמנות להיכרות והיית בין היוזמים, שתביאי משהו יותר אישי) ולא תבהלי ותלכי עוד פעם "הצידה והחוצה" במחאה ותגידי שאני מאכזבת אותך (אני כחלק מה- "אתם"). הדבר הכי אישי שאת הבאת קשור בהודעה שלמעלה. את עצובה ופגועה ואני איתך כאן בזמן שאת משתפת אותי בזה ובזמן שאני יכולה להגיד לך שאני מצטערת ושאני לא תוקפת, אלא להפך - שתדעי. ושאת בן אדם מעניין שאני רוצה לשמוע מה יש לו להגיד - אבל את זה גם אני אמרתי וגם אחרים בעבר, האם שמת לב? מענבר לענבר - מצטערת, וגם מזדהה.

אני../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

אני
בת-אל
מה מקור הכינוי שבחרת
אממ אני רשומה במערכת קרוב ל4 שנים אבל לפני כמה שנים טובות רציתי לשנות כינוי וחברים אמרו לי שתפור עליי הכינוי LACHICADELASNOVELAS-נערת הטלנובלות מרוב שאני צופה בטלנובלות (ולצערי כבר לא ממש
)
מה עושה בחיים
סיימתי כיתה יג'... לומדת על מנת להיות הנדסאית
אני בפורום כי
מתה על מתחילות מחדש וכיףלדעת שיש פורום שאפשר לקשקש בו עליה
תחומי עניין נוספים
לעולם לא תתפסו אותי כשאני
ספר שהשפיע עלי..
שיר אהוב
יש מלא.. אבל עכשיו ניתפסתי עליו הוא השיר DIEGO TORRES-COLOR ESPERANZA
המוטו שלי לחיים
תסתכל קדימה, לא על מה שהיה... אלא על מה שיהיה
מזל וצבע אהוב
מזל קשת
וצבע אמממ ורוד

טלטוש

New member
עונה לשרשור

אני טלטוש זה הכינוי שהורי היו קוראים לי כשהייתי קטנה מתה על הכינוי הזה דרך אגב. בת 38 (בדיוק ולא בערך) עובדת בייעוץ ארגוני. את מתחילות מחדש גיליתי בשעות האלה בלילה שאני לא מצליחה להרדם והתמכרתי. גיליתי את הפורום במקרה והוא מצא חן בעיני גם בגלל האנשים אבל בעיקר כי לדעתי אפשר להתעדכן פה מה קורה עם הבנות כאשר אני לא רואה את התכנית. ולצערי עם שעות השידור החדשות לראות את התכנית הפך בשבילי להיות בלתי אפשרי, לדעתי ערוץ 3 מנסים לקבור את התכנית. תחומי עניין נוספים: נכון להיום ועד שהילדים יגדלו קצת זה לגדל אותם, אין לי זמן פנוי לשום דבר אחר, כי אם אני כבר מביאה ביביסיטר זה רק כאשר אני נמצאת בעבודה (עובדת עד מאוחר) וזה נראה לי לא פר שבשאר ימי השבוע, בימים היחידים שהם יכולים להיות איתי גם אז אני אביא ביביסיטר. אז לגבי תחומי עניין תשאלו אותי שוב עוד 10 שנים. לעולם לא תתפסו אותי לובשת בגדים לא נוחים לי או נעלי עקב שבסוף היום הרגליים יכאבו לי.

למעלה