שרשור הכרות .

המונשרי

New member
../images/Emo140.gif שרשור הכרות .

בהמשך לרעיונה של גלקסית למפגש פורום. היה נחמד להכיר את האנשים כאן .
אני __________ . מה מקור הכינוי שבחרת?
גיל_______ . ( לא חובה - אפשר בערך ).
מה עושה בחיים ?
אני בפורום כי _________ .
תחומי עניין נוספים שלי____________.
לעולם לא תתפסו אותי כשאני_____________ .
הספר שהשפיע עלי _________ .
שיר אהוב_________ .
המוטו שלי בחיים________ .
מזל וצבע אהוב ___________.( אופשיונל). TNX מראש על הענותכם. המונש.

מאפין18

New member
עונה

אני ___נטע_______ . מה מקור הכינוי שבחרת? כשהייתי בתיכון זו היתה בדיחה עם חברה, קראנו אחת לשניה מאפין גיל___21__ . מה עושה בחיים ? רוכבת על סוסים, ומתחילה עוד שבועיים לעבוד עם ילדים אני בפורום כי : כי אני חולה על התוכנית . תחומי עניין נוספים שלי : ספורט, סרטים, ספרים... לעולם לא תתפסו אותי כשאני: אממ... עושה עמידת ידיים
. הספר שהשפיע עלי : הלוחש לסוסים. שיר אהוב: ANGELS של רובי וויליאמס . המוטו שלי בחיים: "קשה יש רק בלחם" . מזל וצבע אהוב: גדי, כחול

inbary68

New member
../images/Emo45.gifמרימה כפפה

אני: ענבר ירון. מה מקור הכינוי שבחרת? שמי+ האות הראשונה של משפחתי=כינוי חיבה שלי גיל: 40 ושלושה חודשים בדיוק. מה עושה בחיים ? דרמה-תרפיסטית אני בפורום כי : רואה את הסדרה. זה מאוד מעניין איך עובדים אחרים..... תחומי עניין נוספים שלי: קולנוע, טבע, שירה לעולם לא תתפסו אותי כשאני: רעננה בבוקר (
) הספר שהשפיע עלי : "כל החיים לפניו" - של אמיל אזר (רומן גארי). שיר אהוב: אוי, מה רק אחד? "פצעים ונשיקות" - מוניקה סקס...טוב, חייבת עוד אחד לפחות: "Year of the cat" - אל סטיוארט המוטו שלי בחיים: "היום מתחילה שארית חיי". מזל וצבע אהוב ___________.( אופשיונל).

Y. Welis

New member
גם אני חזרתי לאחרונה לסטיוארט

האלבום הזה ('שנת החתול') יצא מחדש לא מזמן, עם רצועה נוספת בסוף, שכוללת שיחה של סטיוארט על הקלטת האלבום והשירים השונים.

אומרים שאני אינני אני , אז מי אני בכלל?

אני ____גונג דזה______ . מה מקור הכינוי שבחרת? סתם נשמע לי מצחיק גיל_ עדיין רחוק מהקבר______ . ( לא חובה - אפשר בערך ). מה עושה בחיים ? חי את החיים אני בפורום כי _____התוכנית מענינת אותי____ . תחומי עניין נוספים שלי________כל דבר שלא צריך להזיע בו במיוחד____. לעולם לא תתפסו אותי כשאני___משתזף בחוף הים__________ . הספר שהשפיע עלי ______שיר השירים___ . שיר אהוב_____שבחי ירושלים____ . המוטו שלי בחיים__צריך מוטו?______ . מזל וצבע אהוב ___________.( אופשיונל).

חרצית3

New member
הי../images/Emo39.gif

שמי: אביבית מקור הכינוי: שמו של פרח אביבי כשמי - והשניים הקודמים תפוסים, מה שאומר שחשבתי על השם שלישית. גילי: 33 מה עושה בחיים: מורה בחטיבה הגבוהה (הסטוריה וגיאוגרפיה, אם שאלתם). אני בפורום כי: אוהבת את הסדרה ורוצה נורא לשמוע מה יש לכם להגיד עליה, ולפעמים גם להגיד משהו בעצמי. תחומי עניין נוספים: מי שזוכר, עכשיו עם עניין או בלי עניין אני בתחום החיתולים והבקבוקים... כשיש לי זמן ואני לא ישנה אז אני מתעניינת בתכניות קומיות כגון סיינפלד ו'החיים זה לא הכל', עושה בריכות - כלומר שוחה ומנסה לשמור, אוהבת לעבוד על אובניים ולמרות שאני לא מאוד מוכשרת בזה אני מוצאת הנאה צרופה מכל מאפרה עקומה שיוצאת לי תחת הידיים (זה אחרי שבמקור היתה אמורה לפתח קריירה של ספל). לעולם לא תתפסו אותי כשאני: ממש רגועה - בחורה נוירוטית בלי הנחות (רק אנחות)
. ספר שהשפיע עלי: "הסיפור שאינו נגמר" /אנדה. שיר אהוב: "שיר היונה" - מתי כספי וגם הביצוע של נתנאלה וכן 'ימים לבנים' - מתי כספי ובעיקר הביצוע של 'קצת אחר'. בעיקרון, כל שיר של לאה גולדברג עושה לי את זה. מוטו שלי בחיים: ????? אולי: "כל עכבה לטובה"? אף פעם לא חשבתי על זה כך...אממ,,, מוטו לחיים...יש משימה למשך השבוע. מזל וצבע: או קי זה פשוט - אריה וכתום. שיהיה שבוע נהדר. ממני
אביבית.

MommyHug

New member
../images/Emo45.gif הסיפור שאינו נגמר../images/Emo23.gif

יש לי את הסרט.

yapi2000

New member
נעים להכיר../images/Emo28.gif

גם אני בין החדשים. בדרך כלל משתתפת סמויה. לפעמים מפציעה מן האפלה... שמי: יערית. מקור הכינוי: יערית & פול
ושם משפחתנו מתחיל באות אָי ו- 2000 (השנה בה היכרנו). כל זה לכינוי פשוט ממש. גיל: אהם אהם (זה לא עובר בפורום, אך כך נשמע שיעול מבוכה) - "לא בת שש עשרה. אבל יודעת משהו על העולם הזה" ... מה עושה? גננת עם אוריאנטציה של חינוך מיוחד. עובדת בגן טיפולי ואוהבת כל רגע. בפורום כי: אוהבת את הסדרה. אוהבת לראות תהליכי שינוי. תחומי עניין נוספים: הליכה, שירה בציבור, אוכל טוב, בן זוגי (גם זה תחום עניין לא?). לעולם לא תתפסו אותי כשאני: על עקבים (איך עושים את זה?????). הספר שהשפיע עלי: "האדם מחפש משמעות" - של ויקטור פרנקל. מאוד מומלץ. שיר אהוב: יש כל כך הרבה, שזה לא פייר....טוב, אז: "טוקיו גדולה" של ריקי גל, "נואבה על החוף" - חוה אלברשטיין, "האיש מן הבקעה" - דורית ראובני ועוד ועוד ועוד.... המוטו שלי בחיים: "אם אני יכולה - גם את/ה יכול/ה". מזל וצבע אהוב: דלי וסגול (גם בורדו הולך עם התואר הזה). שיהיה לילה טוב. ומקווה שנמשיך להנות ביחד מן הסדרה ולשתף בחוויות והגיגים. יערית.

חרצית3

New member
הי, רגע, הלווו../images/Emo33.gif

גם אתם 'האזרחים הותיקים' - אמנם קניתם לכם זכויות עבר, אבל אתם חדשים עבורינו המצטרפים שלא מכירים. אז מה זה, לא להתבייש, גם החברה הוותיקים מוזמנים לשירשור ההיכרות, כדי שאני לפחות אוכל להזין מעט את סקרנותי (כמו המציצנות לבנות של הבית). תודה ולהתראות בהמשך השבוע. ותכתבו! (כן, גם את מונשרי, מה זה צריך להיות שלא כתבת ראשונה? יאללה, לא להתבייש) אביבית.

FreshF5

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

אני: FRESHF5 מה מקור הכינוי שבחרת? לאור ריבוי החלפת (רענון) הכינויים החלטתי (בעזרת חברה) שמן הראוי זה משהו בכיוון וכידוע F5 זה רענון אז... גיל: 25 מה עושה בחיים? גרפיקאית בעיתון אני בפורום כי: אני צופה בסדרה, אני אוהבת להתוודע לאנשים חדשים, מורי! תחומי עניין נוספים שלי: רכיבה על אופניים, יציאה עם חברים, האזנה למוסיקה, כתיבה... לעולם לא תתפסו אותי כשאני עירומה (?) הספר שהשפיע עלי: אין ממש כזה. שיר אהוב: הרבה, אין ממש מועדפים. המוטו שלי בחיים: "חייה ותן אוויר לנשימה" מזל וצבע אהוב: קשת , צבע? אין ממש גוון מועדף, כמעט כולם אהובים עליי (למעט אפור וחום)

סטגדיש

אני __________ . מה מקור הכינוי שבחרת
מורי לנצח אבל לכם מותר לקרוא לי מורי. גיל
( לא חובה - אפשר בערך ). 26 מה עושה בחיים
סטודנטית להדרכת אומנות אני בפורום כי פתחו אותו וזאת אחלה סדרה ואני גם ככה מכורה
תחומי עניין נוספים שלי: ציור פיסול מוזיקה לעולם לא תתפסו אותי כשאני
אוכלת סנדביץ טונה הספר שהשפיע עלי
אליפים של אסתר שטרייט וורצל שיר אהוב
רק אחד? אללי
טוב נלך על יוצא לאור של אוהד בנאי המוטו שלי בחיים: כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת..(מהנסיך הקטן) מזל וצבע אהוב: מזל דגים צבע כחול /סגול

שרי48

Well-known member
נעים להכיר

*אני שרי 48. *מה מקור הכינוי שבחרת? זהו שם החיבה שלי בפי בן זוגי וחבריי הטובים ושנת הלידה שלי *גיל: 58.09 בדיוק. כך כתוב במסמכים של קופת חולים הכללית *מה עושה בחיים ? בעברי הלא רחוק - לבורנטית רפואית, כעת בפנסיית נכות *אני בפורום כי אני מכורה לסידרה ושמחה להשתתף ולשתף ברגשות ובמחשבות שהסידרה מעוררת בי *תחומי עניין נוספים שלי: באופן די אינפנטילי, אני אוהבת את כל תוכניות הריאליטי ותחרויות מכל סוג (כוכב נולד, נולד לרקוד, לרקוד עם כוכבים וכדומה). אני תמיד מתחברת לדמות, מאמצת אותה, ואז אני נעשית מעורבת רגשית במה שקורה לה ומסביבה. וזה לא בגלל שאני כעת משועממת. זה משהו שטבוע בי מאז ומעולם. עיסוקים נוספים: חרוזים, מוביילים, ריקודי עם וכל מה שקשור בנכדים. *לעולם לא תתפסו אותי כשאני עושה דברים אסורים על פי החוק, סתם מתוך פחדנות. אני פשוט בטוחה שאני איתפס, אז למה לי? *הספר שהשפיע עלי: לא ממש השפיע, אבל מאד התחברתי וקראתי לאחרונה פעמיים ברצף: אותה האהבה, כמעט (מירי רוזובסקי) *שיר אהוב אין שיר אחד, שירי א"י הישנה והטובה. *המוטו שלי בחיים: אכול ושתה, כי מחר נמות.(לא במובן המדכא, אלא תהנה מהחיים כי הזמן מוגבל). *מזל וצבע אהוב: אני מזל בתולה ואוהבת מאד את הצבע האדום אך גם את השילוב של כחול וירוק.

המונשרי

New member
הלו חרצית ../images/Emo33.gifכאן המונש על הקו.

לא שכחתי ולא ברחתי. הנה תשובותי להלן. אני המונשרי . מקור הביטוי : המון עגבניות שרי ( ולא היקירה מצרפתית כמתבקש).
גיל - ביג 4 זירו. כן, עברנו מחצית הדרך - מה שלא מפריע לגילויי אינפנטיליות פה ושם .
מה עושה בחיים - מורה לשעבר - כרגע נמצאת לקראת סוף לימודי בתחום אחר - עם כל המתח של המבחנים... אני בפורום כי - הנושאים שהתוכנית מביאה קרובים לליבי - האינטרקציה הבין אישית , הפסיכולוגיה, ההתפתחות וההזדמנות להתחיל מחדש. לעולם לא תתפסו אותי כשאני לובשת נוצץ או שקוף.
המוטו שלי בחיים - "עין תחת עין וכל העולם יתעוור". / לא להזיק . הספר שהשפיע עלי : 4 ההסכמות , לכל אדם יש שביל , משחקיהם של בני האדם, הקוף העירום. שיר אהוב - טוויסט אין מיי סוברייטי / טאניטה טיקארם. מזל - אריה. צבע אהוב - טורקיז.

המונשרי

New member
אופס...

תחומי עניין נוספים. ציור בציבעי מים , כתיבת שירים ,ארומתרפיה, טארות.

א ו ר3

New member
עונה../images/Emo13.gif

אני: אור - מה מקור השם ? זה השם שלי מלידה חח גיל: 21 מה עושה בחיים: מוקדנית בהנהלת בתי המשפט אני בפורום כי: אני אוהבת תסידרה ... למרות שלאחרונה לא יוצא לי לראות מלא פרקים
תחומי עניין נוספים: ציור וכתיבה, בעיקר. לעולם לא תתפסו אותי כשאני: מעשנת , וגם לא ניראה לי שתתפסו אותי עושה ספורט... אני די עצלנית מטבעי . הספר שהשפיע עליי: מר ורטיגו של פול אוסטר. שיר אהוב: יש יותר מדיי... לא יכולה לבחור אחד. אבל Brothers in arms הוא אחד המדהימים..מומלץ מוטו לחיים: מזל וצבע אהוב: אממ אני מזל גדי, וצבע אהוב? אין לי מושג.תלוי במצברוח.

MommyHug

New member
../images/Emo26.gif

אני MommyHug . מה מקור הכינוי שבחרת? הבנתי לפני כמה שנים מה המקור לעצבות שלי... וזה החוסר בחיבוק של אמא. זו משמעות הניק. אז גם פתחתי קומונה "חיבוק של אמא". גיל 25 (ו-10 חודשים
-בגלל שאמרת בערך
) מה עושה בחיים ? עובדת סוציאלית ומטפלת בילדים. אני בפורום כי אני מאד אוהבת את הסדרה!
תחומי עניין נוספים שלי בריכה ים, לרקוד, משחק. לעולם לא תתפסו אותי כשאני עם נעליים סגורות בקיץ. הספר שהשפיע עלי יש כמה. אהבה זה לא סכין למשל. שיר אהוב יש כמה. המוטו שלי בחיים נצל את הרגע! מזל אריה

תסלחו לי אבל אני לא משתתפת.

בהתחלה ממש התלהבתי לראות שנפתח שרשור הכרויות ומכמות התגובות, אבל מסתבר שההענות היא חלקית. בשאלה "מי אני" אנשים רושמים את הכינוי שלהם. WTF? זה משהו שלא צריך שרשור שלם בשבילו, כולם רואים את הכינוי ו*לדעתי האישית* מי שלא רוצה לחשוף את שמו הפרטי שלא יענה בכלל. לא זה מה שציפיתי ואני מרגישה שאנשים פה סתם רוצים לרכל על בנות הסדרה. זה בסדר, אני פשוט אנמיך משמעותית את הציפיות שלי כי חברות, היכרות, ופתיחות אמיתית כנראה לא תהיה. התאכזבתי לי =\ לילה טוב.

../images/Emo4.gif

שרשור הכרות הוא בשביל להכיר אנשים בזה את צודקת. אבל אני חושבת שזו הבחירה האישית של הבן אדם אם לומר את שמו האמיתי או לא. ואני אתן לך דוגמא על עצמי,במשך תקופה מאוד ארוכה לא הייתי אומרת לאנשים איך קוראים לי. לא את השם האמיתי שלי בכל אופן. אנשים פה מתפוז שהכירו אותי דרך הפורמים לא ידעו מה השם האמיתי שלי . אבל לאט לאט צעד אחר צעד בנינו חברות ולאט לאט המגננות ירדו ואמרתי להם הי, תקשיבו לא קוראים לי ככה ,יש לי שם .. אז תסלחי לי שאני מעקמת את הפרצוף אבל ממשהפריע לי שאת מאשימה אנשים בזה שהם לא רוצים לחשוף את כל הפרטים האישיים שלהם באינטרנט (וכן,אני מבינה אותם). תאימני י מנסיון של כמה שנים במערכת הזאת ,חברויות יכולות להווצר הכל מחיר והן לא תלויות בידיעת השם בשרשור הכירות. אפשר להכיר עוד כל מיני פרטים קטנים שמושכים אותך לדבר עם הבן אדם מחוץ לכותלי הפורום, ושם אולי גם תקבלי את השם האמיתי שלהם. ותרוויחי חברים חדשים .. אבל זאת רק דעתי

למעלה