שישרור חדשים

טוב קודם כל ברוכית מאמי../images/Emo13.gif ודבר

שני אני מבינה בפורום הזה.. חחח אז אם את רוצה תוכלי להכיסנ אליי לאיסי 257591566 ואני בשמחה יעזור לך

KiSs KiSs KiSs

New member
טוףף מאמי כנסיייי../images/Emo26.gif

טוףף אז ברוכה הבאה יפשילייייי
....חח..אני מבינה בפורום אבל יהיה לך יותר קל ליקרוא ת'הוראות שימוש לפורום בשירשור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=71367965 אם את עדיין לא מבינה כמה דברים אז כנסי אליי לאייסי: 202306439 למרות שאנ'לא כ"כ מתחברת...רק שבא לי..חח... אוהבת המוניםםםםםם...
אההה...ועוד משו-----------איך קוראים לך?!

ברווכהה הבאאהה ../images/Emo24.gif../images/Emo220.gif

אני שרין.. האיסיקיו שלי זה 267346726 השתלבותת נעיימממהה

ליןלין14

New member
ברוכית

אני לינוי&אשקלונית 342898522==>> אייסי למי שצריך וגם למי שלא ציך חחח

גיאוושששששששששששששששששש

אווףףףף איךך?איייךך לא הייתי בפורום שכתבת את ההודעה?! מתגעגעת! תתבעי את המתקן מחשבים שלך, כמההה הזמןןן?!

../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

נמאס לי מהכללללללללללללללל מת העולם הזההההההההה מתתתתתתתתתתתתתתתתת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הכלללללללל דיי נמאס לייייייי

נראה לי אני עוזבת את הפורוםם לא בא לי לשמוע יותר מהגיים בויז לא בא לי לשמוע מכלוםםםםםםםםםםם אני רוצה לישוןןןןן לא לקוםםםםםםםם

לאאאאאאאא יפשיליייייייייייי

אל תהיי כזאת...מחר שתקומי יהיה לך מצב רוח שונההה באמתתתתתת תאמיני לי זה קורה לי מלא פעמים יום אחד באלי למות יום אחד אני מאושרתתת כל יום משו אחררר ככה זה החייםם מאמייי וחסר לך אם את עוזבתתתת

שלום לכולם

שלום קוראים לי ספיר ומי שרוצה להכיר לי אותו/ה מוזמן לכתוב לי הודעה אני פשוט חדשה כאן אז עם בא לכם להכיר ילדים אתם/ן מוזמנים/ות לכתוב לי הודעה אני מאוד אשמח.... תודה........

Oshri siso

New member
ברוכה הבאה מאמי../images/Emo13.gif

שאר חביר הפורום עוד לא כתבו והגיבו בגלל שהרוב מסיימים בסביבות 2 אז שלא תחששבי שאנשים פה לא נחמדים(=. אמ... אני שמח שהצטרפת ועם את צריכה עזרה במשהו אנחנו פה (=

ברוכה הבאה

שלום דניאל ...אני נטלי בת 14 מפ"ת וגם שרוני אהבת חיי עם את רוצה לדבר אני באיסיי בובה המס':217143399

למעלה