שלום, קוראים לי דניאל חימי(כן אני יודעת שזה נשמע כמו חמי,אבל לא...) אני גרה בקריית שמונה וכמו כולם פה אני מעריצה של הגיים בויז(במיוחד של שרונוש המושלם).... אז מי שבא לו לדבר איתי שיגיב.... נ!ל+ת&נ!ל+=של!ת ש2א למ!ת!!!
תוודהה מאמיי =]]]] איזהה מתווקה אתת =]] למרותת שאני קצתת מתפחדת להתקשר אליו..כאילו מה כבר יש לי להגיד לו?!שאני אוהבתותו הוא שמוע את זה איזה 1000 פעם ביוםם חחחחחחחחחחחחחחח
אמרנו לה כזה שללום.. אושרי נמצא.. היא אמרה אושרי לא נמצא כרגע.. שאלנו מתי הוא יחזור? היא אמרה תתקשרו מחר בסביבות 4-5 הוא יהיה כאן.. היא שאלה מי זאת.. אמרנו לה דנה [חברה שלי] התקשרתי אתמול זוכרת אותי? היא אמרה כן.. חמודה תתקשרי מחר בטוח הוא יהיה בבית.. אבל לא התקשרנו :[
אני אוהבת את כווווולם אבל כאילו את ערן הכי הכי אהבתי בהתחלה.. וזה התחיל מסתם שטות.. חברה שלי אמרה לי תראי איזה חתיך [אושרי] אמרתי לה הוא שלי.. היא אמרה לא קחי אחר [הראתיה לי את ערן] אמרתי לה מי אלה וזה אמרה לי גיימוביז.. ואז כאילו אהבתי הכי את ערן.. והתחלתי להכיר את כולם.. ואוהבת את כווולם :]
הוא מזה חמוד... את יודעת בשיר נולד.. נסעתי 4 פעמים במיוחד.. נסיעה של שעה וחצי.. פגשתי את אדם בשירותים.. הייתי איתו יזה רבע שעה 20 דקות.. הוא יצא לשירותים שבחוץ כי הוא לא רצה להשתמש באלה שבפנים.. הוא הכי חמוד בעולםםםםם והוא הביא לי חתימה וחתימות של כולם :]