שישרור חדשים

הי!!!

שלום, קוראים לי דניאל חימי(כן אני יודעת שזה נשמע כמו חמי,אבל לא...) אני גרה בקריית שמונה וכמו כולם פה אני מעריצה של הגיים בויז(במיוחד של שרונוש המושלם).... אז מי שבא לו לדבר איתי שיגיב.... נ!ל+ת&נ!ל+=של!ת ש2א למ!ת!!!

חחדשהה?אזז ברוכהה הבאהה

מאמיי=] אני שרין 14 נצרת עילית תהניי פפפפפפהה

הייתי פה מזמן

לא הבנתי כלום הלכתי.. אבל חזרתי :] תודה נסיכה פגשת אותם פעם?

:)

טוב אז אני יפצה אותך במשהו צרייכים לארגן לי ת'מספר של שרון.. אם יביאו לי אותו.. אני יביא לך :) אבל רק אם יביאו אל תתפסי אותי במילה כפרה

כפפפפרעליייךך איזהה נסייכהה

תוודהה מאמיי =]]]] איזהה מתווקה אתת =]] למרותת שאני קצתת מתפחדת להתקשר אליו..כאילו מה כבר יש לי להגיד לו?!שאני אוהבתותו הוא שמוע את זה איזה 1000 פעם ביוםם חחחחחחחחחחחחחחח

..

חחחחחחח גם אני מתפדחת#!@ לחברה שלי יש ת'מספר של אושרי דיברנו עם אמא שלו הוא לא היה בבית.. איזה פדייחחהה..

חחח

אמרנו לה כזה שללום.. אושרי נמצא.. היא אמרה אושרי לא נמצא כרגע.. שאלנו מתי הוא יחזור? היא אמרה תתקשרו מחר בסביבות 4-5 הוא יהיה כאן.. היא שאלה מי זאת.. אמרנו לה דנה [חברה שלי] התקשרתי אתמול זוכרת אותי? היא אמרה כן.. חמודה תתקשרי מחר בטוח הוא יהיה בבית.. אבל לא התקשרנו :[

חחחחחח איזה חמודה אמא שלוו

נחממדה =]] חבל שלא התקששרתםם חחחח אה הבנת איך מעלים תמונה? =]

:]

חחחח כע מזה חמודה נתקשר מחר מחרתתיים.. וכע הבנתי.. כולן פה נובחות כאילו לא יודעת מה פתחתי עוד שירשוור כי לא הבנתי הם צוקות.. חחחח בקטנה.. נשתלב :]

חחחח לא אל תראי אותם ככה..

פשוט הם דואגות לפורום.. אבל ראסמי?הם הכיי מתוקותת שיישש =] אל תדאגיי את תשתלביי פהה ממהרר מאוד!=]

חחח

כע נקווה רק לא לפרוש באמצע.. למה הפורום הזה מזה לא מובן.. הוא כזה מבולבל מידי לא כמו פורומים אחרים מסודרים..

חחח מבולגן?ואיי מזה לא

זה הפורום הכי פשוט בעולם.. הפורמים האחרים יותר מסובכיים בשביליי חחחחחח את מי את הכי אוהבת מבין כל החמישה?

בעיקרון

אני אוהבת את כווווולם אבל כאילו את ערן הכי הכי אהבתי בהתחלה.. וזה התחיל מסתם שטות.. חברה שלי אמרה לי תראי איזה חתיך [אושרי] אמרתי לה הוא שלי.. היא אמרה לא קחי אחר [הראתיה לי את ערן] אמרתי לה מי אלה וזה אמרה לי גיימוביז.. ואז כאילו אהבתי הכי את ערן.. והתחלתי להכיר את כולם.. ואוהבת את כווולם :]

אהה סבבה=]]

יפפהה =] אני אוהבת הכי את אביחיי למרות שכולםם מדהימים וזה כאילו כולם מועדפים עליי אבל ביחו'ש קצת יותר מכולם...

ואי

הוא מזה חמוד... את יודעת בשיר נולד.. נסעתי 4 פעמים במיוחד.. נסיעה של שעה וחצי.. פגשתי את אדם בשירותים.. הייתי איתו יזה רבע שעה 20 דקות.. הוא יצא לשירותים שבחוץ כי הוא לא רצה להשתמש באלה שבפנים.. הוא הכי חמוד בעולםםםםם והוא הביא לי חתימה וחתימות של כולם :]

למעלה