רשמים מסדנת הפימו

*אתוש*

New member
רוצה גם להגיד ../images/Emo51.gif

כמעט וביטלתי את השתתפותי בסדנא בגלל טקס בבית הספר של נוי "קבלת ספר תורה" אבל הספקתי את שניהם וטוב שלא ביטלתי הטקס היה מאוד מרגש-יצאנו אני ועופרה קצת מאוחר לדרך אבל בזכות מיטל והטלפון שלה עם ההסבר המדוייק הגענו תוך 30 דקות לחולון בלי להתקע בפקקים שהיו בסביבה ואפילו ראינו את המרתון עם כל החתיכים רצים ומזיעים
לניר המקסים על הסבלנות והדיוק בהסברים שלך
למיטל על האירוח מכל הלב והדאגה שנגיע ללא פקקים ו
לאמא שלך -ממש הרגשנו בבית
לכל הבנות היה ממש בוקר של כיף כיף לפגוש את הותיקות ואת החדשות במיוחד החברות לשולחן על כל הצחוקים
לאחרונה חביבה עופרה היה כיף בחברתך בדרך אין כמוך
אגב גלית
מי סיפר לך על ה-
תודה

moti80

New member
איזה יופי - שמח שכולם נהנו

ושהפעם נתנו לניר לעשות את מלאכתו כמו שצריך :) רציתי גם לבוא לבקר אבל מה עלשות אילוצים מנעו ממני... לא נורא - בפעם הבאה :) שבת שלום לכולם

osni

New member
שמחה שנהנתם ../images/Emo99.gif-

מצרה על כך שלא הגעתי
. גאה בכן שהתנהגתן למופת ולא כמו הקב' הקודמת ......
מחכה לתמונות באי מייל של כל הבנות והמדריך. שמש מתוקה - שולחת אליך עוד חיבוק ענק וירטואלי
\\

יעל :-)

New member
בעניין תמונות

אין לי מושג מה הנוהל, ואם אנשים מעבירים ביניהם תמונות מסדנאות שלא דרך הפורום. (אני לא ברשימת תפוצה אם זה קשור) אבל יש לי 2 תמונות שצילמת במצלמה שלי בסדנה הקודמת של הפימו. 2 התמונות דומות ויש שם אנשים שלא ידעו שמצלמים אותם ואוכל (הספקת לצלם עוד לפני שנגמר
). אם זה מעניין אותך, אז אפשר להעביר. דרך אגב, קיבלת מסר ממני שלשום בלילה? אני מניחה שאת עסוקה ואני לא רוצה להטריד, אבל תהיתי אם זה בכלל הגיע.

lilachh

New member
תמונות של סדנאות אפשר לשלוח אלי

ואני מפיצה לרשימת התפוצה.

woodstone

New member
ניר הכי טוב שיש

תודות לניר שהפליא ללמד ולהדריך ולא חשש מהאתגר שהצבנו לו רצינו פיל, שטרם עשה בעבר, במקום מלאכית יפה. ניר, אתה מדהים. תודות לתלתן על האירוח ועל שיחת הטלפון בדרכי אליך תודות לאוסני המארגנת ולורד שהצטרפה עם בתה המקסימה ותודות לכל הבנות שהשתתפו הסדנא היה כיף. עירית

greenzg

New member
היה מגניב נהנתי מאוד..............

תודה למארחת ולאמא המקסימה !!!!!!!!!!!!! (שבזכותה לא נפלתי במדרגות מרב פחד גבהים)איזו פדיחה!!!!!!! וניר איזה חמוד (אם הייתי צעירה יותר.....................) הוא יודע למה אני מתחנפת.............. אז ביי לכולם

Berbale

New member
חזרתי מהשבת כלה של חברה שלי,

ועכשיו אני יכולה לכתוב קצת על הסדנה. נהנתי מאוד מאוד, היה ממש כייף לפגוש את כולן.
תודה רבה רבה לניר המקסים, שהסביר בסבלנות כל שלב ושלב. ושוב מצטערת שעזבתי לפני הסוף - גם ככה בקושי הספקתי להגיע לגדרה לפני שבת... אני מבטיחה לסיים את הפיל בבית, ולהעלות תמונה...
תודה למיטל המתוקה שאירחה אותנו.
תודה רבה לאוסני שמארגנת את כל הסדנאות, באמת יישר כח גדול.
תודה לכל הבנות שהגיעו, נורא נהנתי להכיר אתכן,במיוחד ורדית ואוריון, שאיתן יצא לי לדבר הכי הרבה... כולכן ממש מקסימות!
שוב מזל טוב לעדית
שיהיה לכולם שבוע נהדר!

AditR

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

תודה למיטלו'ש (ושי גם) האחת והיחידה... אוהבת אותך הכי בעולם!!! וכמובן גם לאמא שלך המקסימה.
תודה לניר - על ההדרכה הסבלנות והכיף... אתה 10!!
תודה לעירית על הטרמפ. היה מעולה וכיף!!!

היה כיף ענקי!!!

רק חבל שנשרף בתנור... (איך שגיליתי שהפיל התמוטט התחילה אזעקת אמת בגיזרת שי ועד שחזרתי לכבשה היו פרסות ולפיל כוויה רצינית לאורך כל הצד - ועדיין הם יציגים ותמונה תבוא בערב...) תודה לניר המדהים, לתלתן ומשפחתה, למילי שתיזזה עבורי בכל תל אביב, לגלית על המפיות והאמון ולכולם על החבורתה הנעימה!

milika1

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gifתודה רבה לכולם|@

רציתי להודות לכולם על הסדנא והאירוח המדהים והכייפי לניר שהלוואי כולם יהיו סבלנים ונחמדים כמוהו לכל הבנות שפגשתי-כולכם מקסימות
שכחתי לקחת את הדפים שהדפיסו לי על הסריגה-אבל
על המחשבה בקיצור, למרות שאני חדשה נתתן לי להרגיש כמו בבית

נירש

New member
תודה רבה - היתה סדנה מעולה! ../images/Emo24.gif

מאוד מאוד נהניתי להכיר את כל הבנות שהגיעו, ועשו עבודות ממש יפות (חבל שאין תמונות של כל דמות בנפרד). ותודה מקרב לב על כך שהייתן ממש נחמדות ונתתן לי להעביר את החומר בכיף
אחייני חמד את הפיל שלי, אז מהרתי לצלם אותו לפני שיישבר, וטוב שכך - לא עברה רבע שעה והפיל איבד חט, אוזן וראש... LOL

הפיל שלי כבר אומר לא

בזכות שי השודד שפירק לו את ההדבקה של הגוף לראש - אבל הקיסם נשאר במקום ואפשר להשחיל מחדש.... והרחקתי אותו משי (מחר אני מעבירה אותם לתצוגת קבע בעבודה שלי)

ים כחול

New member
גם אני גם אני גם אני .....

רוצה ללמוד לעשות פיל פילון כזה מתוק
.. כייף לכן

למעלה