רשמים מסדנת הפימו

Ros3mary

New member
../images/Emo140.gifרשמים מסדנת הפימו

אוסני
לא תאמיני, איזה קבוצה מחונכת... סוף,סוף,נתנו למדריך להתבטא... איזה שקט מופתי... אפילו אכלו שם בסכין ובמזלג!במו עיני ראיתי זאת! קבוצה נפלאה,קבלו ציון 10
והתודות לתלתן המקסימה ולאמה שדאגה לנו כל העת. לנירש , כישרון בלתי נדלה ומדריך מעולה
לכל החברות הותיקות ,כל כייף לראותכם
ולכל הפנים החדשות,ברוכות הבאות לסדנאות!

ת ל ת ן

New member
היה ממש כיף לארח את כולם ../images/Emo24.gif

באמת קבוצה למופת.... היה כיף גדול ...

עמית כ

New member
אני מקנאה...../images/Emo6.gif חבל שלא באתי...

תלתן לפחות למדת משהו הפעם
......אני מבינה שאצלך היה שקט (((((((((

ת ל ת ן

New member
../images/Emo98.gifה הפעם כמארחת תורנית....../images/Emo140.gif

רוצה בהזדמנות זו קצת להודות... לניר - על היכולת והכשרון המדהים להדריך לתוצרת נפלאה לאוסני - שארגנה הכל .. היית חסרה ... לורד שבאה לבקר עם ניצן המקסימה.. לכל הבנות החדשות והישנות היה כיף להפגש... לעדיתוש...אחת ויחידה!!! והכי חשוב לאמא שלי ...שאני אוהבת כל כך - תודה!!!

שמש א

New member
היתה סדנה מעולה ../images/Emo70.gif| !| ../images/Emo70.gif

חזרתי הביתה לפני כשעה, אחרי שלקח לי להגיע מחולון ליבנה 40 דקות, כי מישהו החליט לעשות תאונת דרכים לקראת שבת. טוב, אז חייבת לספר שהייתה באמת סדנה של בנות טובים... כ"כ מסודר, שקט, וכולן, ממש כולן פיסלו כבשים ופילים יפיפיים.
תודה רבה לתלתן המתוקה על האירוח
שתדעו לכם, שבגלל שחסמו לתלתן את הרחוב עקב איזה ריצת מרתון, היא הרימה טלפון על הבוקר לכל מי שמשתתפת במפגש כדי לתת הוראות הכוונה מחודשות. תלתן תמסרי תודה גם לאימך המקסימה!
תודה רבה לניר, תשמעו
הבחור מוכשר לא רק בפיסול, אלא גם בהדרכה. אני מאושרת שלא פספסתי את המפגש הזה, היה שווה ליסוע (איך כותבים, ליסוע או לנסוע???) מבאר שבע לחולון וחזרה ביום שישי, בשביל ללמוד מכישרונו. ממליצה בחום למי שעוד לא יצא לה לעבור סדנה על ידיו, לבלבל לו ת'מוח שיעשה אחת כזו נוספת, ממש שווה
(ניר, ד"ש חמה והרבה בהצלחה לנועה ושיהיה לכם מעבר דירה קל)
לבנות שולחני, נילי, אתוש, עופרה ועידית, הנעמתן את זמני, הצחקתן אותי הרבה
וגם הייתן לי ליועצות לענייני כבשים מצוינות.
היה כייף לא רגיל להכיר כ"כ הרבה בנות חדשות ומשמח תמיד לפגוש את הותיקות.
תודה רבה ל OSNI שמארגנת לנו את המפגשים, עושה עבודה של מאחורי הקלעים בצורה הכי טובה שיכולה להיות
רוזמרי הנשמה שלחה לי את החיבוק שלך ונתנה לי אחד בונוס
מזל טוב לעדית
ואגב גם לאתוש מגיע עוד 4 ימים מזל טוב... שנזכה לעוד הרבה מפגשים כייפים כאלו
נהניתי המון
שבת שלום גלית

yotitoti

New member
המון../images/Emo51.gif גם ממני...

היה בהחלט כייף
, אם כי קצת "שוקיסטי" בשבילי (פעם ראשונה בסדנא) - וזה עוד אחרי שהסדנא הזו נחשבת למחונכת... מעניין לחשוב מה כבר היה בסדנא הראשונה, שיצא לכן כה שם רע
ולמרות ה"שוק" היה נחמד לפגוש את כולן, וכמובן ליצור. הפיל והכבשה יצאו מהתנור בשלום, וכעת הם מצפים לחברים חדשים, שהודות לניר כמובן, יצטרפו בקרוב לגן החיות. כבר חשבתי אפילו על שם לגן החיות - "גןחיוטי(טוטי)" יאללה ערב טוב וסף שבוע נעים לכווווולם!

יעל :-)

New member
../images/Emo2.gif חופי!! ראית מה זה??

אני לא אזכיר שמות, אבל היא לא היחידה שטוענת כך. עושים איזו הפגנה? משהו?

בטח! כל בנות הסדנא הקודמת להיתפקד

ולמחות!!!!!!!!!!!!! הייתה לנו אחלה סדנא: תוססת, ססגונית, מצחיקה, ושווה בטירוף!!! ומי שלא נהנה.... שירים
ויגיד אני! קדימההההההההההההה..........

גאיליי

New member
מתפקדת, מסכימה עם כל מה שאמרת

אבל......... נירש היה אומלל, אי אפשר להגיד שלא... לא הבין מאיפה נפלנו עליו. אבל למדנו לעשות כבשה ופיה, ויש הוכחות!!

נירש היה אומלל?!, אני בטוחה שלא!

נירש????????????? ככה הרגשת????????????... ודרך אגב, מי זה נירש????????
????????

SophieT

New member
איזה שם רע, איזה?

היינו מיליון דולר! ממתי קצת שמחת חיים זה משהו רע? אל תעלבו בנות, פשוט בסדנה השניה כולן עוד ישנו...
סופי.

Ros3mary

New member
מי אמר שם רע?../images/Emo12.gif

על ראש הגנב בוער הכובע
יש מבחן חוזר ביום שישי,נראה אותך עוברת

בסכ"ה עשינו קצת שמייח......./images/Emo8.gif

טוב, אז קצת השתובבנו ... אולי גם נתקפנו בחיידק הפטפטת'... ובעצם גם לא היינו ממש ממושמעות..
נו,אז היתה איזה השתוללונת' קטנטונת..
,פיצפונת,ממש לא מורגשת.. אבל בסכ"ה היינו תלמידות למופת
והוצאנו תחת ידינו כבשים ופיות ל ת פ א ר ת, הלא-כן???????. כל המגיעות לסדנא ביום שישי הקרוב מתבקשות להכין מנה גדושה של רצינות
ומשמעת קבוצתית....!!!!!!!
היי,יונה48 אנחנו מ ג י ע ו ת........

ורק אני לא באה. למה?, כי אני נוסעת

לאילת, לחגוג עם אבא שלי,
עליו,יום הולדת... אני אוהבת את אבא שלי מיליונים!!!! וגאה בו כל כך!!!! וגאה להיות הבת שלו, הכי בעולם!!!! ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,