סקר...

motib4

New member
../images/Emo140.gif סקר... ../images/Emo140.gif

החלטתי לפתוח בסקר קטן שקולותיו יספרו ויועברו הלאה ל"מקומות הגבוהים...".
1) באיזו תדירות אתם צופים בסדרה "לחיי האהבה"?
2) האם אתם מגדירים עצמכם כמכורים לסדרה? נמקו.
3) האם ראיתם את הסדרה "לגעת באושר" בעבר או שאתם צופים בה כעת? מי
לדעתכם היא הסדרה היפה יותר בה רמת המשחק טובה יותר,
והעלילה טובה יותר?
4) לאיזו סדרה מהשתיים הנ"ל אתם מעדיפים סדרת המשך? מדוע?
עד כאן. מצפה לשמוע את תוצואתיכם בקרוב.
מוטי בכר

לאנה

New member
כתשובה לסקר:

1)אני צופה בסדרה כל יום בצהריים ובימי שישי. 2)אני מגדירה את עצמי כחצי מכורה - אני יכולה להפסיד פרק או שניים אבל לא חמישה. 3)חס וחלילה! - לא ראיתי לגעת באושר, אני לא רואה לגעת בעושר, ואני גם לא אראה בעתיד. לפי התשובה שלי כבר אפשר להבין שאני הרבה יותר אוהבת לחיי האהבה וברצינות, בלי קשר למה שאני יותר אוהבת, רמת המשחק טובה פי מאה ממה שהיה בלגעת באושר. 4)הייתי מעדיפה סדרת המשך ללחיי האהבה משתי סיבות:
הבדיחות הקורעות (!) של אלי מרקו
יהודה לוי המדהים!

culuture

New member
תשובות

1) כל יום 2) כן מכור מאוד! 3) כן ראיתי, אף יש לי את הספר של לגעת באושר חתום על ידי נטע הבר ושרון דורניץ 4) לפי דעתי העלילה בלגעת באושר יותר טובה ורמת המשחק שווה בשני הסדרות, אבל בלגעת באושר רמת משחק קצת יותר טובה 5) ללגעת באושר כי היו מלא דברים שלא הסתדרו

עזית1

New member
תשובה לסקר

תדירות הצפיה שלי בסדרה הינה כל יום אם אני לא רואה בשעה 0805 אני מקליטה ורואה מאוחר יותר, ביום שישי לפעמים קטעים ,זה ארוך מידי וטוב למי שלא ראה במשך השבוע אני מגדירה עצמי כ"מכורה" לסדרה" ממש אוהבת אותה, רק מאחר שאני יודעת מה יהיה הסוף יש לזה טעם לפגם , כי אני כבר לא בהתלהבות שהיתה, אך עדיין חולה על הסדרה ועל גיל פרנק. לגעת באושר מחוץ לתחום לגבי לא ראיתי לגעת באושר רק פרק אחד, לא מצא חן בעיני אני לא אוהבת את השחקנים ששיחקו שם כך ש" אין כמו ל"חיי האהבה" סדרת המשך כמובן ללחיי האהבה כמובן!!! עלילה מעניינת קצת דמיונית, אבל מי אמר שהדמיון לא יפה? השחקנים ברובם מגניבים הם אלה שעושים את הסדרה,וזה מאפשר אקספיזים מעולה , חוץ מ יזה זה ישראלי משלנו, בשפה שלנו,ומדבר לכל אחד ואחת. בי עזית

actress

New member
סקרים...

1.ערב צהריים ושישי 2.אמממ... מכורה אני? מה פתאום רק מגיעה מהר הביתה לראות את הסדרה והולכת אח"כ לאן שצריך ובצהריים מקפידה לא ללכת לשום מקום לפני.וובשישי דוחה קצת את החזרות כדי להספיק לראות שוב 3.לא חס וחסה ממש ממש לא גוועלד! 4.לאף 1 דיי מיצו את עצמם אם כל זה שאני אוהבת את הסדרה אבל הגיע הזמן שיפרשו בשיא. זהו. עברתי?

עזית1

New member
שיפרשו בשיא?../images/Emo58.gif

האמת היא שכל חלק ב´ לא היה אף פעם מוצלח, רק חבל שלא נראה ממש חתונה כי סוף הסדרה הוא פתוח משהו????

actress

New member
כן

ואני לא הבנתי כ"כ מה רשמת אבל אם יהיה המשך זה רק יהרוס וחבל ושוב יטחנו את אותם נושאים אז עדיף שיסיימו את זה וזהו בלי המשכים ובלי כלום.

עזית1

New member
התכוונתי

בדיוק כמוך שאם תהיה עונה שניה זה לא יהיה מוצלח כמו הראשונה אז עדיף היה שיסיימו עם חתונה ממש ולא עם הצעת חתונה של דורון לרונה כי זה נשאר פתוח, הרי דורון כבר הציע מס´ פעמים נישואין לרונה בי עזית

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוהזוכים הם...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1. אני צופה בכל פרק פעם אחת, בערב, בצהריים או ביום שישי. 2. פעם, כשהפסדתי פרק ביום חמישי... 3. ראיתי רק רבע פרק בערוץ 10. סידרה משעממת. 4. קשה, אבל אני אבחר ב"לחיי האהבה". "I wanna be the sunshine in your arms I wanna be the light from shooting stars I wanna be the queen in your sweet lies I wanna be the love spark in your eyes"

idan3k

New member
תשובות לסקר

1. כל פרק (רק) פעם אחת... 2. כן אבל יש יותר גרועים... 3. לא ולא, לחיי האהבה, לחיי האהבה. 4. לחיי האהבה, לגעת באושר משעממת...

pompii

New member
תשובות לסקר

1.כל יום בערב ואם אני מפסידה אז למחרת ב2 וחצי, ביום שישי אף פעם לא יצא לי לראות כי זה לא סדרה שאפשר לראות פעמיים... 2. בוא נגיד שאני אובססיבית
לא סתם, אבל אני מכורה, כן. 3. לא ראיתי לגעת באושר אף פעם אז אין לי מושג 4. אחרי שזה נגמר בטוב אין טעם להמשיך כך שאת שתיהן לא צריך למתוח עוד...

תשובות

1. אני רואה את הסידרה כל יום וכאני מפספסת אז משלימה את החסר ביום שישי 2. אני לא מגדירה את עצמי מכורה אבל יחסר לי משהו כשהסדרה תיגמר. 3. ראיתי כמה פרקים מלגעת באושר וזה היה פשוט נורא .השחקנים שם לא יודעים לשחק והעלילה מעצבנת שזה משהו. 4.כמובן שהייתי מעדיפה המשל ללחיי.

ofirosh

New member
תשובות

1) כל יום ואם יוצא אז גם בשידורים החוזרים 2) מכורה מאודדד אני רואה כל יום ומתי שיוצא וחולה על הסידרה 3)לא ראיתי חוץ מפרק אחד... ולחיי האהבה היא הסידרה הכי טובה שיש לכן בלי לראות לגעת באושר היא יותר טובה ממנה 4) לחיי האהבה כי איך אפשר לחיות בלי????

תשובות לסקר

1) ממ...אני רואה בשמונה וחמישה כל יום ובצהריים אני לא יכולה לראות בגלל הבית ספר.. ואני רואה גם ימי שישי אבל רק ת´פרקים המצחיקים והמעניינים..
2)לפי החברים והמשפחה כן, קוראים לי דנה ואני מכורה ללחיי האהבה..!
3)ראיתי את לגעת בעבר, הסדרה היפה ביותר עד כה זה לחיי האהבה!!! רמת המשחק השתפרה מאוד בלחיי לעומת לגעת.. והעלילה מהתחלה בלחיי הייתה יותר טובה מלחיי!
4)סדרת המשך...ברור שלחיי האהבה!! מדוע? כי זה פשוט סדרה מוצלחת יותר עם אפשרות להמשך יותר הגיונית!

שאלות אחלה- והנה תשובות

אויש. באתי מאוחר מידי....אבל אם משהו מעוניין בתשובות, הנה: ) באיזו תדירות אתם צופים בסדרה "לחיי האהבה"? תשובה: אני צופה ב"לחי האהבה" בתדירות גדולה ביותר! אני רואה כל יום, וממש כמעט לא הפסדתי אף פרק, אני חושבת על זה לעיתים קרובות ועוד - רואה את כל השידורים שחוזרים (אבל זה בשביל להקליט קטעים נבחרים). 2) האם אתם מגדירים עצמכם כמכורים לסדרה? נמקו. תשובה: בהחלט! אני מאד מכורה...ממש נכנסתי לסדרה הזאת, אני ממש לפעמים מתנהגת כאילו הם אמיתיות. אני מתעצבנת, אוהבת ושונאת אותם והם משפיעים עליי כאילו הם אנשים אמיתיים. לא רק שאני כל הזמן שרה ומזמזמת את השיר הפתיחה שלהם, גם בצבא יש לי וולפפר של "לחי האהבה" ואני פשוט אוהבת אותם נורא. בסדרה נותנת לי הרגשה טובה ואני מרגישה את הצורך הזה לדבר, לכתוב, לשוחח על הסדרה, בגלל זה אני פה! 3) האם ראיתם את הסדרה "לגעת באושר" בעבר או שאתם צופים בה כעת? מי לדעתכם היא הסדרה היפה יותר בה רמת המשחק טובה יותר, והעלילה טובה יותר? תשובה: אני לא רואה את "לגעת האושר" אני אישית חושבת שהסדרה סתם חרא (וסליחה על הביטוי). זה ממש לא מושך אותי את האמת, רק "לחיי האהבה" הצליחה לגעת בי בצורה מסוימת, וממש להגיע לרגשות שלי, להשפיע עליי ולהמיס אותי. וכשמשמו עושה לי את זה ככה, אני יודעת שמדובר במשהו רציני שנוגע לי. על רמת המשלק ב"לגעת באושר" אני לא ממש יכולה לשפוט- לא צופה בזה, אבל ממש שראיתי, לא אהבתי את המשחק... ב"לחיי" יש רמת משחק טובה, יש הרבה שחקנים וותים וטובים. 4) לאיזו סדרה מהשתיים הנ"ל אתם מעדיפים סדרת המשך? מדוע? תשובה: ברור ש"לחי האהבה"...אבל לכל דבר יש סוף, לא? הייתי רוצה שימשיכו כי אני אוהבת את הדמויות ויש לי רגשות אישיים כלפייהם ממש...(אבל אני עושה את ההפרדה) ואני הייתי רוצה להמשיך ולראות מה יקרה איתם בעתיד. תודה על הסקר!!!

לימי17

New member
תשובה לסקר

אז ככה: אני רואה כל יום את הסדרה אני גם רואה את השידורים החוזרים ואני גם רואה ביום שישי. אני מגדירה את עצמי מכורה לסדרה, אני כל הזמן מדברת עליה, סדרה חבל על הזמן. ראיתי את לגעת בעושר אבל רק מהאמצע ולא הייתי מכורה אליה. וברור מאד שרמת המשחק שבלחיי האהבה יותר טובה בהרבה. והעלילה של לגעת באושר אני לא כל כך זוכרת. אבל בלחיי האהבה כבר עשו מהכל יותר מדי מסטיק. ואני מעדיפה סדרת המשך ללחיי האהבה.

your-destiny...

New member
תשובות

1. אני צופה בכל פרק ואוי ואבוי אם מישהו מעז להפריע לי! 2. אני חושבת שאפשר להגדיר אותי כמכורה למרות שיש גרועים ממני (לא הרבה...) 3. לגעת באושר-אני מתביישת לומר שראיתי...לא את כל הסדרה אבל עדיין ראיתי. זה ברור שלמדו קצת מהטעויות של לגעת באושר ורמת המשחק של לחיי האהבה קצת יותר טובה. אבל רק קצת:) 4. לחיי האהבה.

casperit

New member
התשובות!

1.יומית? אם יוצא לי פעמים ביום 2.כן, אני מניחה שאם אתה לא יכול לחיות בלי הסדרה, יש לך קלסר מפוצף מלא חומר עליהם, אתה יודע את כל השמות של השחקנים בע"פ, ואין פרק שאתה מפסיד, אז זה נקרא מכור. 3.לא!!!! (בעעעע) כמובן שלח"ה:))))) הרבה יותר טובה 4.דההה ברור שלח"ה, כי אני לא אוכל לחיות בלי לראות את הסדרה על בסיס יומי... יעל

בקיצור לעניין

1. כמעט כל פרק, אתם יודעים יש גם חיים מעבר... 2. מכורה??? לא ממש, אני אוהבת לנתח את הסידרה, והיציאות שלהם הם קרועות לא מהעולם הזה, אבל אני לא אשתגע אם אני אפסיד כמה פרקים ואפילו ש-ב-ו-ע! 3. הרוב אמרו שלגעת באושר הייתה הרבה יותר טובה, אבל אישית לא ראיתי אותה - אז אין לי מושג להשוואה... 4. אם כבר עונה שנייה אז "לחיי...", כי פשוט לא ראיתי לגעת באושר, אבל עדיף בלי עונה שנייה, אני רוצה סוף!!!

למעלה