סקר...

shirakl

New member
תשובות

1. כל יום, לא מפסידה אף פרק! (ולפעמים רואה גם את השידורים החוזרים) 2. כן, כי אני לא מפסידה אף פרק, מקליטה חלק מהפרקים ומדברת עליה עם המון אנשים. 3. כן, לחיי האהבה היא טלנובלה ברמה יותר גבוהה - רואים שהמפיקים, התסריטאים והבמאים למדו מהטעויות ושיפרו! 4. ל"לחיי האהבה". כבר עבר זמנה של לגעת באושר. לחיי האהבה יותר טרייה ולכן יותר מעניין אותי שתהיה לה סדרת המשך.

Snitch

New member
תשובות.... ../images/Emo88.gif

1. כל יום-יומיים. 2. בערך. אני לא אוספת חומר או משהו, אני פשוט צופה בזה. 3. לא. לדעתי לחיי האהבה הרבה פחות רדוד. הרמת משחק יותר טובה בלחיי האהבה, עובדה שרוב השחקנים כבר השתתפו בהפקות שונות. 4. לחיי האהבה, כמובן...

LAE

New member
התשובות שלי

1. כל ערב. אם יוצא לי, אז גם בשידורים חוזרים. 2. כן מכורה. דוחה תכניות אחרות כדי לראות. 3. זיפזפתי כמה פעמים ל"לגעת באושר" בערוץ 10. ממש לא התרשמתי. המשחק והעלילה פשוט מזעזעים. הכל ממש משעמם שם. "לחיי האהבה" יותר טובה. משחק ועלילה טובים. יותר קלילה מ"לגעת באושר" ההומור מוסיף. 4. "לחיי האהבה"!!!!! תראו מה כתבתי ב 3 ותבינו.

orguy

New member
ת ש ו ב ו ת ל מ ו ר ה

אז ככה... 1) אני צופי בצהריים בערב ובשישי. 2) כן, החדר שלי מפוצץ אבל מפוצץ בפוסטרים!!! 3) ראיתי את לגעת באושר בעבר אבל היא לא משתווה ללחיי האהבה. גם המשחק והעלילה בלחיי האהבה טובים יותר לא כמו של עופרה החזירה. 4) בלחיי האהבה אהבתי את כולם וזה היה הדבר היחידי שעניין אותי ופתאום היה למה לחכות (למחר) וכשלא יהיה יהיה לי שיעמום ענק!! ה ס ו ף !!! ממש נהנתי לענות לסקר

actress

New member
הנורא מכל קרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

הפסדתי אתמול פרק כי הייתי בחזרות וגם היום אני יפסיד
ד"א מצאתי עבודה באר קפה(קניון רמת אביב)ובגלל זה אני יפסיד את השידורים החוזרים בצהריים יווווו הלך עליי... טוב אני אראה יום שישי ואתעדכן איתכם פה.. וד"א זה מקום של ההההה סלב. מי יודע אולי אני אראה את סופי שותה מתישהו שם? או דניאלה וירצר אני חיה באשליות אבל טוב לחלום שאני אראה אותם. מספיק ראיתי את יהודה לוי,יעל דואני+הדר ומי עוד.... אם אני אזכר אני אוסיף.

casperit

New member
מזל"ט על העבודה ו...

(אוי סלב-מגניב) בכל מקרה תקליטי! או שתראי תשיעדור החוזר ב14:30 או ביום שישי... יעל

ס י ג ל י

New member
וזו תשובתי הכנה...:

1 יום יום ולפעמים גם יום שישי 2.מכורה ...בעבוע מכור אפילו דואגת להשכיב את ילדיי ולראות בשקט...טפי על מי שמצלצל אני לא עונה. 3.אני גם בעבר וגם כיום רואה אבל לא מכורה. 4.ברורררררררר לחיי האהבה אבל עדיין צרכים ללמוד ...

למעלה