אוקיי שכנעתם אותי ../images/Emo6.gif
אני ישמח לביקורת אל תתביישו גם אם לא אהבתם, אני חדשה בתחום וזה לא משהו אני מודעת לזה. יש לי בנתיים 6 שירים סך הכל אז אני ירשום פה אחד ואם תרצו בהמשך אני ירשום עוד

שמלה שחורה עד כדי כאב ונעל עם עקב אני הולכת ברחוב.. המדרכה שלרגלי נשמטת בין כל חיוכיי אני שמחה עד כדי מכאוב.. נראה שאין בכלל כל טעם אם זה לא יהיה מושלם אולי אחזור בחזרה? כי עד שהוא אותי הזמין כן זה חייב להיות אמין טוב , אין לי כבר ברירה.. אני נופלת לרגליו אני בובה אל מול קסמיו כמו חתול אחרי זנב אני רודפת אחריו אני נואשת לקרבה אני רוצה קצת אהבה.. מול ביתו אני עוצרת כולי קצת מסוחררת מתדפקת על דלתו.. הוא פותח ובעיניו המבט המאוהב ששובה אותי עכשיו.. הוא מזמין להכנס ובחיוך קצת מהסס אני צועדת אל ביתו לאור נרות אנו יושבים מדברים וסועדים ואו הוא בחור כל כך מדהים.. אני נופלת לרגליו אני בובה אל מול קסמיו כמו חתול אחרי זנב אני רודפת אחריו אני נואשת לקרבה אני רוצה קצת אהבה.. ואחרי קצת דיבורים אותי ליין הוא מזמין כן צריך כבר להבין שהוא רצה ממני מין ובשמלה השחרחה צריך לחזור בחזרה ובנעלי עקב אין כבר ממה להתלהב אני חוזרת ברחוב.. המדרכה שלרגלי נשמטת בין כל דמעותי לא יכולה עוד לאהוב.. ד"א אני יודעת שיש שורות לא הגיוניות אבל יש היגיון מאחורי האי-גיון