סיכום שבועי

ליאן 162

New member
אח שלי אמור להתחיל ללמוד האמת..חחח

יש לו בר מצווה בינואר 2012..מתי מתחילים בערך?

anna184

New member
../images/Emo6.gifמסכמת

שיר השבוע של אפרת: מצעד הגאווה שיר לא של אפרת: remember when- avril lavigne איפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג- הייתי בבית עם דודים , חברים של המשפחה וסבא וסבתא ומאכל זה בהחלט עוגת גבינה
משהו טוב שקרה לי- כתבתי 3 שירים חדשים
משהו שאכזב אותי השבוע- אין כל כך משהו שהתחדשתי השבוע-שמלה,2 זוגות נעליים , חצאית וחולצה מה התוכניות לסופ"ש-לבלות עם חברים

anna184

New member
הלוואי, זה החלום הכי גדול שלי :)

את האמת ניסיתי לשלוח לה כמה שירים שכתבתי דרך המייל אבל אין סיכוי שהיא תראה את זה :\

בר דותן

New member
אין לך ממה להיתפדח .. אני בטוח שאת כותבת

מדהים ושכל הפורום ישמח לפרגן :)

anna184

New member
אוקיי שכנעתם אותי ../images/Emo6.gif

אני ישמח לביקורת אל תתביישו גם אם לא אהבתם, אני חדשה בתחום וזה לא משהו אני מודעת לזה. יש לי בנתיים 6 שירים סך הכל אז אני ירשום פה אחד ואם תרצו בהמשך אני ירשום עוד:) שמלה שחורה עד כדי כאב ונעל עם עקב אני הולכת ברחוב.. המדרכה שלרגלי נשמטת בין כל חיוכיי אני שמחה עד כדי מכאוב.. נראה שאין בכלל כל טעם אם זה לא יהיה מושלם אולי אחזור בחזרה? כי עד שהוא אותי הזמין כן זה חייב להיות אמין טוב , אין לי כבר ברירה.. אני נופלת לרגליו אני בובה אל מול קסמיו כמו חתול אחרי זנב אני רודפת אחריו אני נואשת לקרבה אני רוצה קצת אהבה.. מול ביתו אני עוצרת כולי קצת מסוחררת מתדפקת על דלתו.. הוא פותח ובעיניו המבט המאוהב ששובה אותי עכשיו.. הוא מזמין להכנס ובחיוך קצת מהסס אני צועדת אל ביתו לאור נרות אנו יושבים מדברים וסועדים ואו הוא בחור כל כך מדהים.. אני נופלת לרגליו אני בובה אל מול קסמיו כמו חתול אחרי זנב אני רודפת אחריו אני נואשת לקרבה אני רוצה קצת אהבה.. ואחרי קצת דיבורים אותי ליין הוא מזמין כן צריך כבר להבין שהוא רצה ממני מין ובשמלה השחרחה צריך לחזור בחזרה ובנעלי עקב אין כבר ממה להתלהב אני חוזרת ברחוב.. המדרכה שלרגלי נשמטת בין כל דמעותי לא יכולה עוד לאהוב.. ד"א אני יודעת שיש שורות לא הגיוניות אבל יש היגיון מאחורי האי-גיון

אריה31

Member
מנהל
יואו, שיר מעולה../images/Emo2.gif

כל כך הסגנון של אפרת
אהבתי מאוד את הבית הראשון וגם את האחרון וגם לא פחות את ההקשר ביניהם אנה, שיחקת אותה
אלו תגובות עוד קיבלת עליו? אשמח לטעום עוד מפרי עטך:)

anna184

New member
תודה רבה!../images/Emo9.gif

כן אני נורא מתחברת לסגנון של אפרת היא נותנת לי השראה לשירים שלי, ובכלל אהבתי את הסגנון הזה עוד לפני שהכרתי את אפרת ובגלל זה כל כך התחברתי אליה מההתחלה. את האמת אני נורא רוצה להראות לה את השירים שלי, אני אהיה כלכך מאושרת לקבל ממנה ביקורת והכל , אבל אני לא יודעת איך אני יכולה לישצור איתה קשר :\ ולגבי התגובות - אני לא כל כך אוהבת לחשוף את השירים שלי יותר מידי אז עד עכשיו הראיתי אותו רק לחברה אחת והיא התלהבה :) ובשבוע הבא בסיכום שבוע אני אפרסם עוד שיר :)

אריה31

Member
מנהל
את יכולה ליצור איתה קשר בפייסבוק

אם יש לך כמובן זה יהיה נחמד אם תפזרי את שירייך טיפין טיפין:)

anna184

New member
ניסיתי ליצור איתה קשר בפייסבוק

אבל היא לא עונה בצאט וגם לא להודעה באינבוקס, הפעם היחידה שהיא יצרה איתי קשר הייתה כשהיא הגיבה לי בתמונת פרופיל :) (התמונה מהופעה שלה יחד איתה איתה )

ליאן 162

New member
אני מתה על אבריל לאבין!!!

יש לי את כל האלבומים שלה, והשיר שכתבת מאוד ריגש אותי=]

למעלה