סיכום שבועי

ady18

Well-known member
../images/Emo140.gifסיכום שבועי

מקווה שזה בסדר כי לא ראיתי שפתחו שיר השבוע של אפרת: שיר לא של אפרת: איפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג- משהו טוב שקרה לי- משהו שאכזב אותי השבוע- משהו שהתחדשתי השבוע- מה התוכניות לסופ"ש-

ady18

Well-known member
מסכמת

אל תלך מכאן הוא נורית גלרון בחג ים\ ארוחה משפחתית אצל בת דודה והמאכל בלינצס משהו טוב :ההופעה של אפרת התוכניות:הופעה של חווה אלברשטיין

בר דותן

New member
אמ...

עופרית היתה אמורה ליפתוח אבל .. כניא שהיא קצת עסוקה או משהו .. ניסלח לה על העיקוב :) מאמין שהיא לא תיכעס.. שיר השבוע של אפרת:חמש שנים של מיכאל שיר לא של אפרת:אור הירח אביב גפן איפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג- בבית .. עוגת גבינה משהו טוב שקרה לי-טיול שנתי משהו שאכזב אותי השבוע-אנשים :S משהו שהתחדשתי השבוע-אין מה התוכניות לסופ"ש-האמת שעוד לא יודע נירא..

Francine1

New member
חחח מצטערת.. לא הייתי אתמול על המחשב בכלל ../images/Emo9.gif

עוגות גבינה זה טעים

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת:קופסא ביום שיר לא של אפרת:נחמה ברי סחרוף http://www.youtube.com/watch?v=FYyvBdkRQps&feature=relatedאיפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג- אצל סבתא וסבתא כדור גבינה
משהו טוב שקרה לי- חזרתי לבלות עם חברה שרבתי אותה והופתעתי לטובה עד כמה שהתגעגעתי לבלות איתה משהו שאכזב אותי השבוע-התנהגות מרועשת של ילדים אלי משהו שהתחדשתי השבוע- מנוי לבריכה מה התוכניות לסופ"ש- פיקניק עם כל המשפחה לכבוד יום הולדת לבן דוד שלי שבת שלום

נטע5909

New member
אין לי ממש העדפה

אבל לים אני צריכה לנסוע ואין לי מי שיסיע אותי אבל בריכה זה 20 דקות הליכה אז זה עדיף אבל אני שונאת כלור אז ים :)

בר דותן

New member
בקיצור .. את

לא החלטית ביכלל .. ים זה משהו אחר ובריכה זה משהו אחר .... בכל מקום נהנהים אחרת

נטע5909

New member
זה לא הרבה

זו כל פעם אותה מריבה על אותו נושא ששתינו מפחדות לפתור אותו בינינו כל שבוע זה אותו הדבר אבל עכשיו סיימנו עם זה

אריה31

Member
מנהל
התכוונתי להתנהגות המרושעת של ילדים כלפייך

שמח שפתרתן את הבעיות ביניכן:)

נטע5909

New member
אההההה זה סתם בריונים

חחח זה מאז שאני זוכרת את עצמי ככה ואין לזה ממש פיתרון

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע של אפרת: אווה מריה שיר לא של אפרת: You are the one - A-ha http://www.youtube.com/watch?v=3nUUS0hY_GA איפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג - אירחתי שלוש ידידות לארוחת חג, ידידה שלי הכינה אוכל מעולה - פסטה, לביבות גבינה ועוגת גבינה-שוקולד דברים טובים שקרו לי: 1. ההופעה של אפרת 2. לימוד תורה ושיחת עומק עם הידידה הכי טובה שלי בליל שבועות 3. בילוי עם אחיינית שלי ובעלה היום בים
4. החמיאו לי בתוכנית "עושים ספורט" בגלי צהל על כתבה דברים פחות טובים: 1. קצת נפגעתי מידידה אחת 2. לא הייתי טוב אתמול בכדורסל וגם שוב נפצעתי מה התוכניות לסופ"ש: הערב אני בבית, מחר תלמיד שלי עולה לתורה, בערב אסע לעבודה

אריה31

Member
מנהל
אני מכין ילדים לבר מצוה

אגב היתה בר מצוה מעולה רק חבל שכל היום אני מרגיש לא טוב

למעלה