סיכום שבועי

אריה31

Member
מנהל
אהה מצעד הגאווה חחח

חשבתי שאת מדברת על אחד השירים שהיא כתבה אבל מתביישת לחשוף אותו פה חח

anna184

New member
גם אני מתה עליה :)

מכיתה ד' אני שומעת אותה וגם לי יש את כל האלבומים, ודרך אגב את בפורום אבריל לאבין ? כי אני חושבת שראיתי אותך שם

ליאן 162

New member
אני שם אבל

לא כיף שם כמו שפה... הן עסוקות יותר מדי באבריל בתור אישיות, ומה היא לובשת ומה היא עושה והשיער שלה והלבוש שלה..אז זה די סתמי ולא נחמד... חחח למרות שאני אוהבת לצחוק על כל השטויות שהן רושמות שם XD

anna184

New member
כן ממש צודקת בקושי מדברים שם על

המוזיקה שלה אלא יותר על השיער שלה והחזייה החדשה שהיא קנתה והחבר שלה והתמונות שלהם מהנופש שלהם

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

הייתי אמורה לפתוח את השרשור אבל לא הייתי על המחשב אתמול..
מעולה שפתחת
שיר השבוע של אפרת: כמו שזה היה שיר לא של אפרת: Into The Night - Santana איפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג - הייתי בקיבוץ נתיב הל"ה, ואכלתי מאפינס גבינות מלוח כזה וקנלוני שאחותי הכינה
משהו טוב שקרה לי - סיימתי ללמוד לשון! משהו שאכזב אותי השבוע - משהו שהתחדשתי השבוע - ממ שום דבר מה התוכניות לסופ"ש - הופעה של אסף אבידן היום בערב!^^

בר דותן

New member
שלא יקרה שוב!!!

מפיתאום את מאחרת לשרשור D: סתם נסיכה =] אמ.. תהני בהופעה של אסף :)

ליאן 162

New member
מסכמת:

שיר השבוע של אפרת: גם אני הייתי שם שיר לא של אפרת: בריטני I WANNA GO איפה הייתם בחג ומאכל הכי טעים שאכלתם בחג- אצל דודים שלי בהוד השרון והמאכל הכי טעים היה קינוח של פירות..חחחח משהו טוב שקרה לי- ההופעה של אפרת!!!!! משהו שאכזב אותי השבוע- אין ממש.. משהו שהתחדשתי השבוע- ספר של רם אורן - זהות כפולה מה התוכניות לסופ"ש- ללמוד לתנ"ך, יש לי מחר בגרות של היחידה הרביעית..!!! שבת שלום:)

אריה31

Member
מנהל
גם אני הייתי שם - אהבתי אותו מאוד בהופעה

בהצלחה בבגרות מיכל

bali

New member
מנהל
מסכמת באיחור היסטרי

שיר השבוע של אפרת - טוב לבד שיר השבוע לא של אפרת - קוצים של עידן רייכל ואביב גפן איפה הייתם בחג ומה אכלתם - ערב שבועות היה גם יום ההולדת שלי. היינו עם אמא שלי. בערב אכלנו במסעדה, אבל למחרת היה אוכל של חג. המאכל הכי טעים היה כופתאות גבינה מתוקות הונגריות שהכנתי ברגע נוסטלגי וגעגוע לאוכל שסבתא שלי היתה מכינה בשבועות. משהו טוב שקרה לי - יומולדת יומולדת יומולדת הנה בא. משהו שאכזב אותי - חברה שלי שהייתי אמורה לצאת לחגוג איתה דפקה לי ברז. משהו שהתחדשתי השבוע - מתנות יומולדת. בסופ"ש הייתי עם חלק אחר של המשפחה. לא היה משהו מיוחד מאד.

bali

New member
מנהל
תודה רבה

קיבלתי שובר מתנה לחנות ENTER, כוננית חדשה שצריך להרכיב לי בקרוב, כסף שאקנה מה שאני רוצה...

למעלה