סיכום שבועי.

elena20

New member
זה ספוילר כל עוד זה לא שודר בישראל. אני

מורידה עכשיו מהאינטרנט את סוף העונה השלישית, לא כל כך מתה על הסדרה, סתם רואה כי אין משהו אחר לראות

sivanick

New member
אבל זה שודר בישראל..

הפרק האחרון היה ביום חמישי שעבר.. ואני עדיין לא התאוששתי מזה שזה נגמר.

frackit

New member
אניניניניני

שיר השבוע:Lil Mama Feat. Avril Lavigne - Girlfriend Remix Aerosmith & Christina Milian - Crying la bamba שיר השבוע של הבויז:every time i close my eyes קליפ/הופעת השבוע:Lil Mama Feat. Avril Lavigne - Girlfriend Remix תמונת השבוע:
הוא כזה מושלללללללללללללללללללללללללם ציטוט השבוע:------------------- איך עבר השבוע?עבר בסדר...עכשיו קצת חולה אבל יעבור..=]]] תוכניות לשבוע הבא:צבא, שמירה, יום חופש, צבא, צבא

sivanick

New member
../images/Emo66.gif

שיר השבוע: Rihana - Umbrella Missy Elliot - Work It Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song) שיר השבוע של הבויז: - קליפ/הופעת השבוע: LoveStoned של ג'סטין כפרעליו
תמונת השבוע: - ציטוט השבוע: - איך עבר השבוע? היה מרגש.
הממונה שלי עזב את התפקיד ונסע לעבוד במשלחת בגרמניה..אז נפרדנו ממנו והיה קצת עצוב:\ תוכניות לשבוע הבא: אז בקשר לזה שהוא עזב..עכשיו בכלל לא יהיה לי מה לעשות ואני אצא מוקדם כל יום אז שכווווווווונה! יהיה כיף זה בטוח:] שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? תחליטו אתן..אני אתשדל לצאת מוקדם ולהגיע לעזריאלי.

CapitanSparrow

New member
אני:]

שיר השבוע: הא, אמברלה של ריהנה...עדיין. X: שיר השבוע של הבויז: אין... קליפ/הופעת השבוע: The Call תמונת השבוע: אני בתמונה נורמלית סוףסוףXD ציטוט השבוע: הא...יש הרבה מאתמול אבל אני לא זוכרת
איך עבר השבוע? מעולללללללה!!!!!!!!!!
תוכניות לשבוע הבא: מחר בערב בת מצווה של בתדוד שלי. קניון, חברות וכל מיני. :$ בקשר לשאלת בונוס: 19.7 יום הולדת לאחי הגדול אז בטוח שלא. :( ואני לא בטוחה שאני יכולה להגיע בכללי
מקווה שכן...

oreloosh

New member
אנייי אני אני !

שיר השבוע: האם להיות בך מאוהב שדניאל בן חיים שר בכוכב נולד
שיר השבוע של הבויז: יאיייי
לא'דעת קליפ/הופעת השבוע: --- תמונת השבוע: תמונה חדשה שלייי ציטוט השבוע: "אומרים שיהיה טוב .. נקשיב לזה |: " איך עבר השבוע? נחמד + תוכניות לשבוע הבא: יום ראשון מורידה ת'ציפורניים ואז הולכת לסבתוש לעזור לה
ומשם יש תיכנונים שאלת בונוס- באיזה תאריך אתם יכולים להגיע למפגש פורום? אממ אממ אממ לא יודעתת
שבת שלום

Ortal D

New member
עונההה

שיר השבוע: I Go Anywhere for you שיר השבוע של הבויז: Donde Quieras yo ire
קליפ/הופעת השבוע: I Still תמונת השבוע: A.J >>>> ציטוט השבוע: "אין נאמן ממני קוקי. אני בוגד רק איתך!" (הבורר פרק 4 או 5) איך עבר השבוע? מעולה אחרי שסיימתי תבגרות האחרונה שלי תוכניות לשבוע הבא: אילת יום חמישי שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? רק ב 15... אח"כ אני כבר מתגייסת =/

Conviction

New member
If you're a bird I'm a bird.

שיר השבוע: The Cardigans - Lovefool The Cranberries - When You're Gone
The Cranberries - Linger Daughtry - What About Now
Natasha Bedingfield - Wild Horses Natasha Bedingfield - Soulmate Tracy Bonham - Mother Mother גידי גוב - יש אי שם איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בשביל לקבל חיבוק חווה אלברשטיין ואריק סיני - שוב שיר השבוע של הבויז: אין. קליפ/הופעת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. ציטוט השבוע: אין. איך עבר השבוע? סתם מעצבן. העיקר עבר.
תוכניות לשבוע הבא: בגרות מחר, שופינג וכאלה בהמשך השבוע, יום שישי הוא חוזר סופסוף! שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? דווקא התאריכים האלה לא משהו.. אני יכולה להגיע ב-18 וב-19. (אולי זה יהיה לפני, נגיד ב-8 או ב-9?)

Eti No Name

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

ככה שאני אוכל לבוא.
נווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה