סיכום שבועי.

../images/Emo140.gif סיכום שבועי.

כן זהו נגמר חודש יוני והגיע החודש שבו רובינו בחופש אז קבלו במחיאות כפיים את הסיכום השבועי האחרון ליוני
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תוכניות לשבוע הבא:
שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? ... המשך סופ"ש נעים שיהיה לכם
...

ראשונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Lifehous: Disarray Learn You Inside Out Bridges Storm Snow Patrol - Eyes Open - Make This Go On Forever שיר השבוע של הבויז: - קליפ/הופעת השבוע: קליפ: http://youtube.com/watch?v=WCaE8SDOsDU או http://video.aol.com/video-detail/id/3541891934 קיןבמופע מחווה לGenesis. קאבר מדהים
סרט: "השטן לובשת פראדה", "נער המים" עם אדם סנדלר
תמונת השבוע: ניסיתי לשלוח כמה פעמים עם התמונה אבל לא נותן לי
אומר שיש תקלה עם הקובץ לא יודעת. מקווה ששבוע הבא זה יהיה תמונה של ג'ארד:) ציטוט השבוע: "רגע, את שואלת בשבילך?"
יווווווו איזו סתומה והיה עוד משו אבל שכחתי
איך עבר השבוע? נחמד. נגמררררר לשוןןןןןןןןןןןן. ים
חיפשתי עבודה במשך יומיים ולא מצאתי
וכל מיני דברים. תוכניות לשבוע הבא: מכון. לקרוא ספרים. להשתעמם. יום הולדת. שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? לא באה

Blank Smile

New member
שליייייי../images/Emo194.gif

שיר השבוע: כל השירים של אוונסנס
והשיר החדש של פרגי- Big Girls Don't Cry שיר השבוע של הבויז: אה.. השבוע אין.. קליפ/הופעת השבוע: ההופעה של אוונסנססס
תמונת השבוע: מלא מלא תמונות מההופעה [שאנשים צילמו] רגע, אני אבחר משהו ספציפי..
[קרדיט לפורום הזה] ציטוט השבוע: "Tel Aviv - You're Insane!" שאיימי אמרה שהופעה
איך עבר השבוע? ווואיייי, שבוע בן זונה
גם בקושי הייתי בבסיס, גם הופעהההההההה של אוונסנס [
], וגם היום יצאתי מוקדם הביתה בגלל המסדר כנפיים
תוכניות לשבוע הבא: אה.. אין
שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? אם אני אוכל להגיע, זה רק ב19..

Blank Smile

New member
לא זייפה,

נגמר לה הקול לקראת האמצע.. שזה הגיוני, בהתחשב בעובדה שהיינו הנקודה האחרונה של סיבוב ההופעות, אחרי ארה"ב ואירופה. אבל אפילו שנגמר לה הקול היא דפקה כזאת הופעה מדהימה
עד שהיא לא יכלה לשיר יותר, וממש שמעו את זה כבר במיי אימורטל [ההדרן].. וזה לא היה כזההה קצר.. היא קיצרה באיזה 2,3 שירים..

אביבא

New member
נמינמי :]

שיר השבוע: את יפה - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: נבר גון
קליפ/הופעת השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=5se2Cgnd8Ls
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "את בתולה?" "כן" "הופתעתי!"
איך עבר השבוע? המהמהמהמ ! בסדר כזה. תוכניות לשבוע הבא: מפגש מה"ת :] שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? נראה לי לכולם. אם יש תאריך שלא ולא נראה לי שיהיה אני אודיע. :] 3>>>>>>>>

תשובותי

שיר השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה שיר השבוע של הבויז: הפסיקי לשחק משחקים עם ליבי (שמעתי אותו בחמישי 28.6.07 בשעה 18:33 ברדיוס) קליפ/הופעת השבוע: הקליפ של רן דנקר במוסיקה 24 (שיר יפה) תמונת השבוע: כל תמונות הבויז שעלו פה השבוע (עלו פה בכלל?) ציטוט השבוע: "תשמע בגלל זה החלטתי שאנו לא מתאימים בגלל שאתה הרבה יותר יפה ממני" משפט שיונתן האידיוט כתב לי בעקבות הודעה ששלחתי לו על מראהו. איך עבר השבוע? נחמד מאוד. תוכניות לשבוע הבא: אין. נוח לי בכל תאריך שתגידו, רק תחליטו כבר.

Eti No Name

New member
ואעעעעע אני. ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: Rihanna ft. Chris Brown - Umbrella / Cindarella שיר השבוע של הבויז: IYS קליפ/הופעת השבוע: אמ אמ ההופעה של כריסטינה שרה ביוטיפול ובוכה!
תמונת השבוע: נפלאות הפוטושופ
ציטוט השבוע: "מזל טוב!" / "חיים של אבא" / "לא סופר אותךךךךךךךךך" איך עבר השבוע? מוזררררררררררררררר. יום ראשון היה יומולדת על הפנים, יום שני פגישה עם אדם די הזוי, שלישי - בגרות אחרונה
ומסיבת סיום כיתתית
, והיום ניתוח
ואני רואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! תוכניות לשבוע הבא: להחלים, להתכונן לגיוס, ולראות סופסוף את הספר מחזור.
שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? רק ב-15. אי אפשר שבוע הבא או שאחריו? אני מתגייסת תתחשבו בי.

Eti No Name

New member
זה כן ../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

חח היית צריכה לראות את התמונה המקורית

Sapir Evans

New member
אניאניאניאניאניאני! ../images/Emo23.gif

שיר השבוע: Daughtry - Home Daughtry - Gone Daughtry - Feels Like Tonight Daughtry - All These Lives Mika - Love Today
שיר השבוע של הבויז: לא שמעתי אותם השבוע .. קליפ/הופעת השבוע: אומיגאדדד! אני אוהבת אותם .. אני אוהבת את זההה ! אני לא יכולההה זה נגמר .. *בוכה פה* http://www.youtube.com/watch?v=OyCF7RuEK48 תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "מה אתה דיסלקט או ילד מאוד מאוד מפגר?" *אגרוף* "אה כנראה שאתה ילד מאוד מאוד מפגר" איך עבר השבוע? ממש טובבב!!! עשו לי מסיבת הפתעה, אח"כ הופעת ברייקדאנס שולטת , אח"כ פייס בוק, אח"כ ערמה של אמריקאים והילד שדומה לוונטרט מילררר !!!! קארין אני חייבת לשלוח לך תמונה שלו ! תוכניות לשבוע הבא: שבוע הבא יש לי יומולדת בלועזי ביום שני ! לא לשכוח !
שאלת בונוס - באיזה תראיך את יכולים להגיע למפגש פורום שיערך (בתקווה) בין התאריכים 15-19.7 ? כל יום חוץ משבת. אם יוצא בכלל שבת.

Eti No Name

New member
יאו כפרעליו../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

אני גם לא מאמינה שזה נגמר.
לפחות הם התחתנו בסוף אעעע!!

למעלה