לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifמנצל"שת../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

אוקיי אז ככה... השירשור השני לא ממש מסודר.. אזזז... שמות לשמיין..
ווקשע! עזרה אנשים!

את יכולה......

אמ.....אלאדין אבל לא ממש מתאים לו.... אפריים, חחח....סתם.... אולי סוף לא כאילו נגמר.....כמו קנה סוף....חחחח ריגולטו יתאים לו..... אולי גם אלון טייני...חחחחחח אמ.....אם אני יחשוב על עוד אני אגיד לך.....בנתיים לפי דעתי ריגולטו הכי מתאים....

את יכולה......

אמ.....אלאדין אבל לא ממש מתאים לו.... אפריים, חחח....סתם.... אולי סוף לא כאילו נגמר.....כמו קנה סוף....חחחח ריגולטו יתאים לו..... אולי גם אלון טייני...חחחחחח אמ.....אם אני יחשוב על עוד אני אגיד לך.....בנתיים לפי דעתי ריגולטו הכי מתאים....

Blue Eyessss

New member
שמוווות

כריסטופר רובין-אבל זה יהיה השם של הסוס שלי אם יהיה לי אחד כזה יום אחד פדרו דספרדו בלאקי סנף דומיניק בייב בוץ' טוב נו זובי...אני לא טובה בשמות אבל שיהיה שם ארוך ומרשים שיתאים לווווו

aloniguy

New member
איך אני יכול לגנוב לך את השם?!

הרי יש לנו סוס באורווה שקוראים לו ככה! טוב מצטער לא ידעתי...

אז מה????

גם אני מכירה סוס שקוראים לו ככה...... והוא ענקקק בחופש פורים (עוד שבועיים) אני אלך לבקר אותו...חחחח ואמרתי שגנבת לי את השם כי אני אמרתי אותו ראשונה....חחחח לומשנה....סולחת.....

aloniguy

New member
אלון יש לי מו גידול וגם פטריות!

ואיך אתה שונא אותו?!? רכבת עליו? תאמין לי הוא סוס כזה נשמה טובה!

Blue Eyessss

New member
חחח!!

היה פוני בחווה שלי בהולנד שקראו לו באבאלגם והוא היה הכי תותח בעולםם והוא עכשיו בן איזה מאה ובחופש הגדול שהיינו בהולנד שוב אז באנו לבקר והוא בין הסוסים היחדים שנאשרו בחיים!!!!!!!

chompi2

New member
אממ אוליי

דוני(שם הכלבה שלי ז"ל) אבל זה שם מתוקיי! לא מתאים אבל לא חשוף

Trouble maker זה מתאים לו...סורי עם

יש לי שגיאות כתיב...לכתוב באנגלית זה לא הצד החזק שלי

למעלה