לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

ElinorL

New member
אנשים תראו איזה חמוד

הפרסום של בגדי הסקי האלה זה משנה שעברה, נכון? איזה מאמי הוא... סתם אמרתי לעצמי שאני אשים תמונה אחרי שידברנו עליו כל היום :) יאללה קיציס, אש יא גולש! חח

ElinorL

New member
והנה תמונה שאני די בטוחה ש...

תעלה בכל זכרונות נעימים שאני לא מכירה אבל בכל זאת תמונה קרועה! יש מעין כתבה או סיפור מצורפים ולא היה לי כל לקרוא הכל אבל לפי התמונות הייתי אומרת שיש מצב שזה מצחיק אני אקרא את זה מתישהו... הנה הכתבה ואם זה לא מעניין אז פשוט רדו למטה לתמונות הן קרועות! חחח :)

ElinorL

New member
אופס, שכחתי לצרף את הכתובת...

אז הנה אני מוסיפה והנה עוד תמונה לפיצוי על הטעות החמורה :/ זאת תמונה מזה חמודה יש בה משהו כ"כ יפה אבל אני לא יכולה ממש להסביר את זה...

ElinorL

New member
כן, תמונה מגניבה :)

אבל התמונה השלישית יותר יפה יש בה משהו פשוט יפה ואני לא מצליחה בדיוק להגדיר מה אבל פשוט השילוב של הכל יצא יפה בצורה שלוה כזאת עזבו, אני מתחרבשת! קיצור תמונה מהממת ומיוחדת :) כל פעם שאני רואה את התמונה השניה אני מתפוצצת מצחוק! למה הם התחפשו שם?

Testicles

New member
זה "מהפך", אז קיציס הוא אורנה דץ

ופרידמן הוא הבחורה לאחר ה"מייק-אובר"

ElinorL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם פשוט דפוקים בשכל שתי אלה! באמא שלי!! חחחחחח אבל זה דבר מאוד טוב שלשחקנים אין גבולות ותמיד באנ"ה אני רואה איך לפרידמן יש את התפקיד הכי מטורף שיש קטע של כמה מהשחקנים ביחד וזה ממש טוב שהוא בלי גבולות ככה זה מה שעושה אותו שחקן טוב כ"כ :)

greeneye

New member
*שני.

זכר יחיד- אחד נקבה יחיד אחת זכר רבים- שניים נקבה רבים- שתיים. המורה ללשון משתלטת על המוח.

למעלה