חברי.... רק כדי...

../images/Emo140.gifחברי.... רק כדי...

לספר לכם... כי חזרתי ממסעי אל "ארצות החום" כי הייתי איתכם בליל, ביום, כי סיבות של מעלה, וסבות של סתם... מנעוני מהיות כאן איתכם - כולם.. לא הפסקתי להתגעגע ואף לאהוב... לא שכחתי אף רגע.. לא רע ולא טוב.. פשוט, הן תבינו...כי לא יכולתי לשבת... וממנח פרקדני - לראות את העולם הייתי חייבת.. חזרתי - כמובן כדי להשאר, חזרתי - כי מכם רוצה להתעשר.. חזרתי פשוט כי אתם הוא ביתי.. חזרתי... היו כאן איתי..

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ברוכה השווה

ואני לתומי כבר חשבתי שהחמא"ס חטף אותך, הפעלתי קשרים אישיים והגעתי כבר עד השכנה של העוזר של שיח´ אחמד יאסין. מטפל כרגע בלהוציא לך צו מנהלי של איסור יציאה מהפורום.

t a m n u n a

New member
ברבורה שלנו../images/Emo24.gif מממני../images/Emo110.gif

ככה זה בחיים עובר ושב............ ברוכה השבה הרווח כולו שלנו יקירתי.

ברבורונת... ת´געגעתי גע גע גע

א שאת צריכה ת´נצלויות וכאלה, אבל לא הבתי אם נעדרת מפאת מיחושים או סתם חישקוקים....(

Sודית

New member
מה יהיה לבנבנה???

תכנסי אלינו, ככה פעם בשבועיים, בכתיבה נפלאה, תעשיו לנו חשק לעוד... ושוב תלכי לך ואנחנו כאן מחכים לעוד??? מקווה שהפעם את נשארת...כן?? סודית בברכת ברוכה השבה.

maxima

New member
ברבורהההההההההה...../images/Emo24.gif

מזה געגעגעגעגענו אלייך ברוך שובך.....

maxima

New member
ברבורה........../images/Emo140.gif

הבנו, סיבות מסיבות שונות מנעו מאיתנו אותך כאן לראות נקווה שעתה חזרת לתמיד ועימנו תשארי גם בעתיד

היי ברבורתי../images/Emo24.gif

שמחה מאוד לראות אותך כאן, אני מקוה שהגב שוב בסדר. גם אני לא עבדתי שבועיים,שברתי אצבע ברגל, אבל המצב משתפר ומקוה לחזור לעבודה שבוע הבא. כתבי לנו הרבה כיף לקרוא את מילותייך.

פפוש4

New member
ברבורתנו היקרה

שלום רב שובך מארץ מחושייך ואנו תקווה שאת איתן עומדת על רגלייך שי ברכת החלמה ורפואה שלמה אני מתעסק בפרוייקט שמגי בקשה בשמך אני זקוק לפרטים נוספים על המסר שלי לא קיבלתי מענה

ישRאל

New member
ברבורה לבנה,,,,

אנני יכול להתחרות עם השפע של האהבה והמילים של חברי,,, אני יכול רק להצטרף לכל מילה ומילה,, דעי לך שאת ה"עוגן" שלנו,אנחנו אוהבים אותך,,

למעלה