המפגש

שירקאן1

New member
../images/Emo140.gifהמפגש

יוום ב 12,6,06 המקום ת"א: נקודת המפגש ידועה לחלק מהאנשים מי שמעוניין לדעת עוד פרטים רק במסר. שעה 11 בבוקר. אני אהיה שם . נ.ב. מי שיודע את נקודת המפגש לא לציין בפורום עצמו. אני ממתין לתשובה מעוד חבר בפורום.מחר אדע.

מתאים לי הבוקר

התקנון הזה. יש בקרים שאני מקדימה את השעון המעורר וכשהוא מצלצל - אני כבר אחרי קפה אחד או שניים שלושה מאמרים בעיתון חמש ספרות בסודוקו, מקלחת ארוכה והצצה לפורום של מגי... והיום, הוא טירטר ורטן נידנד והעיק והתחשק לי להשתיק אותו ואת העולם :) בוקר טוב ישראל

בקר טוב שירקאן. כל הכבוד שלא

התיאשת מארגון המפגש. שיהיה לכם בהצלחה ומפגש נעים. ציפי

צלליתה

New member
מפגש נעים

בעוונותי אני עובדת, רחוק מתל אביב. אולי בפעם הבאה

גאיה ק

New member
בשעה טובה ומוצלחת!

בוקר מרענן לכולם! "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים", דוקטור סוס. תרגום לאה נאור, הוצאת כתר בהצלחה! הגיע היום אתה יוצא למקומות נפלאים! אז שלום, עם רגלים בנעלים, עם שכל בראש- תמצא את הדרך שלך, אל תחשוש. אתה יכול ויודע, מוכן ומזומן, ואתה הוא זה שיחליט לאן. תסתכל ברחובות מלפנים, מאחור, יש רחוב שתחליט: "לא כדאי לי לבחור". עם רגלים טובות ועם שכל לחשוב תזהר לא ללכת ברחוב קצת לא טוב. אם בכלל לא תמצא אף רחוב שתאהב- תעזוב את העיר ותצא למרחב. אל שטח פתוח לאוויר ולרוח. שם קורים הדברים, שתדע לך, למטיילים עם רגליים וראש כמו שלך. כשיקרה הדבר אל תפחד, אל תזיע, תמשיך ותלך ותראה שתגיע. אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים!

שירקאן1

New member
האם נח לכם לשנות את השעה

מ11 בבוקר ל1600 אחה"צ.או להשאיר 11 .אפשר לאחר לא נורא תשובתכם חיונית. כי יש אנשים עובדים . לא קריטי.

שירקאן1

New member
תזכורת אחרונה

לגבי המפגש: ולאלה שרוצים לבוא יום ב 12,6,06 בת"א. מי שלא יודע מיקום ,רק במסר. יקבל פרטים. אם ישנם שינויים מהחברים נא להודיע. ומצב רוח טוב יום נעים לכולם.

שבת שלום,ובהצלחה..../images/Emo213.gif../images/Emo48.gif

מקווה שאכן יגיעו אנשים,מאחלת שיהיה מוצלח..
ואז כנראה תהיה עוד פעם..
מקווה שתספרו כאן איך היה..
אצטרף בהזדמנות הבאה..תאחלו לי לפחות בהצלחה במבחן

magy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההה

אוה..מתוק מצידך..אמתין..../images/Emo63.gif

אגב ,הפרח האהוב עלי ביותר הוא...ורד לבן,גבוה ואצילי... טרם מצאתי אחד כזה באינטרנט...הנה לבינתיים..

חן חן יקירה../images/Emo24.gif

לא שאני מתה לספר,רוצה לספר...וואלה לא...אבל..
אני תוהה כמה נחמדים ובוגרים אתם...חמודים כ'כ..
אף אחד לא שאל איזה מבחן?באיזה תחום?...אהבתי...באמת..
אוהבת פורום זה,המשתתפים פה בד'כ,ממש אנשים משכמם ומעלה

פנינת המישור...../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif

במבחן. אם הבנתי נכון מבחן הסמכה לאחיות? בהצלחהההה

magy

New member
מה שלא מספרים לי

אני לא מחטטת....ולא דוחקת. סליחה....ככה אני. לא דוחפת את האף אצל אף אחד. כשתהיי מוכנה ושלמה עם השיתוף, בודאי תספרי גם לנו.......

למעלה