היא הייתה גם דני שובבני וגם הדמות האהובה עלי- עליסה בארץ הפלאות. גדלתי על הסדרות האלה!!!! האמת שבאמת תהיתי לאן היא נעלמה עד שהגעתי לאתר וראיתי שהיא במאית קולות. מי היה מאמין.
גם לי יש מחר בגרות. הבגרות הראשונה שלי :S [*כינורות צורמים* במטומטמטיקה!!!! אההההה!!!!!] עד כמה שהבנתי גם לכיתות י"א יש מחר בגריות במתמטיקה בקיצור, כל מי שיש לו מחר בגרות במשהו: ב=ה=צ=ל=ח=ה!
לא היה לך אינטרנט עד עכשיו? מזל טוב! אני לא יודעת איך ממש אפשר להיסתדר ככה, בעיקר עכשיו כשאני בטיול שלא בכל מקום יש אינטרנט... (אומרת הילדה שיש לה 3 ערוצים בטלוויזיה) נהיה מדבבים בהחלט! אאממ.. אני אורי, בת 13. אני בטיול של 5 חודשים כרגע במזרח הרחוק (ואנגליה וגרמניה שבועיים לתוספת) וכרגע אני בויאטנאם.
ככה באמצע הלימודים :O יוו איך אני מקנאת בך עכשיו XD ההורים שלי תכננו עד לפני שנה טיול בסין תאילנד ויפן. אבל בסוף טסנו לטנזניה שבאפריקה XDD [חזרתי משם רק לפני חודש בערך. הייתי שם רק 9 ימים =\ את נמצאת עכשיו במזרח 5 חודשים!!!!] כיף לך!!!! כשתחזרי תשלחי לנו תמונות!! DDD: תמשיכי להנות!
בקשר ללימודים-הגשנו בקשה ללימוד ביתי, ואני לומדת מתמטיקה בטיול. ביפן רציתי להיות...אבל ההורים מחליטים על הטיול חח... אם בכל זאת טטוסי לסין, אני יכולה לתת לך מילים שימושיות (מנסה נואשות לזכור קצת סינית) חח תמונות יש כבר עכשיו (אנחנו עם לפטופ) אבל צריך להקטין וזה...אולי אני אעלה מתישהו חח תודה!
היום התברר לי משהו מגניב מאוווד!!. חברה טובה שלי גם כן רוצה לדובב [עוד מלפני כמה חודשים] והיא לא סיפרה על זה לאף אחד! וככה היום במקרה התברר לי שהיא גם רוצה לדובב וגם קוראת את הפורום הזה כבר כמה חודשים O: זה לא הגיוני! אני תמיד מתבכיינת בכיתה שאני רוצה לדובב :S איך לא שמעת את זה? XDD אז..."שלא תדאג עוד עד לסוף הימים..!" ו..."כשפומבה היה צעיר!!!" XDD פליייז תרשמי לתפוז ותצטרפי לפורום יהיה פנאן XD ^___^
הממ היי ^^""...טוב כנראה אני אדחף להודעת הצתרפות שלך ^^" בוקר טוב אנשים...אנוכי להיות ליבי,היפארקטיבית על סמים..^^" מורן מעליי היא בנאדם חמוד ,היום היה יום הזוי שקלטתי שמורן שהצתרפה זה ה-מורן ,ה-חלילנית ה-אאבסולוטית ...שאני-מחרפנת-לה-את-השכל-בדרך כלל...אכן כן...פייס מאן!!... אקזווווטיי... (הממ כן זאת הודעת הצתרפות ^^")