היי כולם!!

chen010189

New member
אמממ

מה שרותם אמרה תתקשרי לשאול אם אני לא טועה כשמסתיים קורס מסוים..שבוע-שבועיים אחריו מתחיל קורס נוסף

שלום לך!../images/Emo13.gif

אני אחינועם בת עוד מעט 16.. עברתי קורס בג'פטו בדצמבר (אם אני מאוד ממליצה!!) ועכשיו אני שוב מפחדת קצת (או שאין לי ממש כוח..=)...) להתקשר לאולפנים.. בקיצור אני מקווה בשבילך (ובשבילי חח) שתיכנסי לתחום הזה בכיף...

MorraniChan

New member
תודה! D:

אני ממש מפחדת רק מלהתקשר לשאול מתי יש קורסים XDD אני אומרת- קחי נשימה עמוקה, תרימי את הטלפון, תחייגי ופשוט תשאלי אם הם צריכים מדובבת. או שתבקשי ממישהו שיתקשר במקומך [ כמו שאני מתכננת לעשות XD] עד שעשית את הקורס.. סתם חבל אם לא תנצלי אותו ^^"

chen010189

New member
חחח

את כמוני אבל שמתי פס.. למרות שלאלרום ודאבי דאב אני עדיין מפחדת להתקשר אחרי ששמעתי על היחס ה"חם" שהם נותנים בטלפון חח אבל מי שעד היום התקשרתי[פשוט שאני לא אעשה פה קיפוחים אני רושמת באופן כללי
] היו ממש נחמדים וכיף לדבר איתם בטלפון..

MorraniChan

New member
עכשיו גיליתי: אני מפחדת מאנשים XD

אני מאוד אבל מאוווד נעלבת ברגע שלא מדברים אליי יפה [אמרו לי שזה בגלל שאני מוסיקאית. חרטה בארטה ><] לא נורא^^ אני אחיה עם זה ואנסה להתקשר גם לאלרום ודאבי דאב. או שאמא שלי תתקשר XD

chen010189

New member
ובצדק, מגיע לי יחס מגעיל מהם? ../images/Emo3.gif לא

ורגעעע אל תתקשרי לפני שעברת קורס.. הקורס מוסיף לך גם ידע עיוני שהבמאי לא ידבר אלייך סינית!!

MorraniChan

New member
אוו סינית אני באמת לא יודעת XDD

לא חשבתי להתקשר בלי ללכת לקורס קודם P:

shirpan

New member
וולקם

גם עשיתי את הסבב הזה מלא פעמים.. בדאבי דאב זה לא שהם מדברים לא יפה.. הם פשוט לא כל כך מדברים. מהניסיון שלי הם ]שוט אומרים תמיד- "לא צריך ביי."

MorraniChan

New member
איזה סנובים! ><

מילא "ברגע זה אנחנו לא צריכים.." אבל "לא צריך-ביי" זה גועלי X:

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifזה בדיוק ככה.../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

אמנם יש לציין שלא כל האולפנים כאלו. יש אפילו אולפנים מאוד אדיבים, ואלו שעונים לטלפון נחמדים ביותר ונותנים לך הרגשה טובה, ואפילו קצת תקווה. אבל יש אולפנים, תסלחו לי על הביטוי - ממש מגעילים. כן, יש כאלו. וזה לא רק סנוביזם, אלא גם התנהגות מגעילה כלפי אותו אחד שמתקשר. הם שוכחים שמי שנמצא מעבר לקו, מי שבזה הרגע התקשר אליהם - הוא אדם\ילד בעל חלום להיות מדבב. ואותו הילד שכל כך רצה את כל השנים זוכה פתאום לתשובה דוחה כמו "לא צריך-ביי" רואה איך החלום מתנפץ לו מול הפרצוף. זה קשה מאוד... ויש אולפנים שמתנהגים ככה. אני ממש נגד זה. הם לא יודעים מה התשובה הזאת יכולה לעשות לילדים. זה יכול לגרום להם לחשוב שהם לא טובים, להוריד להם את הביטחון העצמי לאפס ולגרום להם לוותר על החלום הגדול שלהם. ובכלל, מה לעזאזל כל כך קשה בלהיות בני אדם (וגם להתנהג כמו בני אדם)?! למה צריך לקטול ולנתק את הטלפון. אז בסדר, אתם לא צריכים - אבל אל תהיו קרים - תראו איכפתיות מסוימת, אהבה, משהו! אבל כנראה שזה קשה במדינה שלנו X= יש אולפן אחד שלא אזכיר את שמו. התקשרתי אליו כדי לבקש כמה מספרי טלפון של ילדים שמדבבים באחת מהסדרות שלו, במטרה לראיין אותם לכתבה שלי. אבל מזכירתל ההפקה, זאת שענתה לי, פשוט היתה קרה, קפואה. בעצם, איזה קפואה - היא היתה מלכת הקרח!בקוטב הצפוני היא חיה זאת! XD בסך הכל ביקשתי ממנה את מספרי הטלפון, אבל היא לא הסכימה ובשלב מסוים התחילה לצעוק עליי ולהתנשא בצורה נוראית (ואני מדגיש, על כלום). זה הגיע למצב שערוץ הילדים והבמאית של הסדרה נאלצו לתת לי את המספרים. והם עשו את זה בשמחה ובהמון רצון טוב, ואפילו אהבו והללו את הכתבה אחרי שהיא פורסמה :) אז זהו, זה היה הסיפור שלי. אתם חייבים להפיק ממנו את הלקחים הנדרשים ולהבין שלא משנה מה- גם אם עונה לכם מישהי בשם "גוש קרח מהלך" מעבר לקו, אל תפחדו ובטח שאל תעלבו. יש כאלו, אבל אפשר להתמודד עם זה. פשוט תעברו הלאה, כי בסופו של דבר תצליחו P:

MorraniChan

New member
-רעיון!!-

לפי דעתי צריך לשלוח רשימה באימיילים של כל מי שרוצה לדבב לאיזה אולפנים כדאי להתקשר ולאיזה ממש לא כי זאת סכנת חיים O__O אני יודעת שזה לא מוסרי וכל השאר.. אבל לי אישית יהיה מאוד חבל אם אנשים יוותרו על החלום הזה רק בגלל יחס גועלי של אולפן שהם התקשרו אליו. גם לי זה יהיה חבל להתקל באולפן כזה.

חח..

כבר עשיתי סבב טלפונים לכל האולפנים והשארתי את המספר שלי לחלק אבל בגלל שדיבוב זה לא כל החיים שלי ומאז הפעם האחרונה לא היה לי כלכך הרבה זמן לדבר איתם (וגם זה מין פחד כזה שהצטבר..גם מיפה שלא דיברתי איתה כמה חודשים ובכלל...)עכשיו אני די בבעיה...אני פשוט צריכה להחליט שזה מה שאני רוצה! כל כך קל לדבר וקשה לעשות... אני יודעת שלחלק זה נשמע מופרח שכבר עשיתי קורס ויש לי את הטלפונים ואני בכל זאת לא מתקשרת אבל......
חוצמזה עשיתי אתמול סוףסוף עגיל בלמעלה של האוזן!(הליקס קוראים לזה?!לא יודעת..)אחרי שמכיתה ח' אני רוצה לעשות(ועכשיו אני בי'..)

MorraniChan

New member
יאיי תתחדשי!!! DD:

הלוואי ואני הייתי יכולה... יש לי בעיה עם עילים, אני ממש רגישה לכל סוגי המתכת שיש בעגילים [כן כן.. גם זהב :'( ] אז החורים כבר לא קיימים יותר, ואני מתה שיהיה לי עגיל כמו לך!!! ואני רוצה גם עגיל באף :'( אוווף!!! אני רוצה XDDDD [וגם אני בכיתה י' D:] אני חושבת שכדאי שתתקשרי כמה שיותר מהר. בסוף הפחד כבר באמת יצטבר ויהיה לך קשה פי מיליון מאשר עכשיו. ואני יודעת שקל לדבר וקשה לעשות... לצערינו זה אחד הקשיים בחיים.

chen010189

New member
לא!! למה לא דיברת עם יפה?

אני שולחת לה כל שבועיים ככה מייל.. ודווקא ליפה הכי נח לי ויותר קל לי כי מבין כולם יפה היחידה כרגע שמכירה את הקול ואת הנסיון שלי הכי טוב.. כי היא זאת שלימדה אותי אז זה ככה גם לגבייך
תשמעי תעשי כמוני קחי איזה יום אחד פנוי שלך ופשוט תקחי את הטלפון והמספרים ליד ותתחילי לעשות סבב! אני אתמול ושלשום פשוט התקשרתי ככה אחד אחרי השני. ותתחדשי

shirpan

New member
מעריצה

תקשיבו, תקשיבו, לאחר הוידוי הזה שלי על מיכל ינאי (אם אינכם יודעים על מה אני מדברת אז טוב מאוד) אני אף פעם לא פגשתי\דיברתי\ראיתי את יפה גבאי. אז כל מי שבקשר איתה, נא לומר לה שאני מעריצה אותה בטירוף!!!1 תודה רבה על שיתוף הפעולה shirpan

Hawkgirl

New member
בימאית הדיבוב של פוקימון

תזהי אותה יותר בתור המדבבת של מרקו P:

למעלה