../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifזה בדיוק ככה.../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif
אמנם יש לציין שלא כל האולפנים כאלו. יש אפילו אולפנים מאוד אדיבים, ואלו שעונים לטלפון נחמדים ביותר ונותנים לך הרגשה טובה, ואפילו קצת תקווה. אבל יש אולפנים, תסלחו לי על הביטוי - ממש מגעילים. כן, יש כאלו. וזה לא רק סנוביזם, אלא גם התנהגות מגעילה כלפי אותו אחד שמתקשר. הם שוכחים שמי שנמצא מעבר לקו, מי שבזה הרגע התקשר אליהם - הוא אדם\ילד בעל חלום להיות מדבב. ואותו הילד שכל כך רצה את כל השנים זוכה פתאום לתשובה דוחה כמו "לא צריך-ביי" רואה איך החלום מתנפץ לו מול הפרצוף. זה קשה מאוד... ויש אולפנים שמתנהגים ככה. אני ממש נגד זה. הם לא יודעים מה התשובה הזאת יכולה לעשות לילדים. זה יכול לגרום להם לחשוב שהם לא טובים, להוריד להם את הביטחון העצמי לאפס ולגרום להם לוותר על החלום הגדול שלהם. ובכלל, מה לעזאזל כל כך קשה בלהיות בני אדם (וגם להתנהג כמו בני אדם)?! למה צריך לקטול ולנתק את הטלפון. אז בסדר, אתם לא צריכים - אבל אל תהיו קרים - תראו איכפתיות מסוימת, אהבה, משהו! אבל כנראה שזה קשה במדינה שלנו X= יש אולפן אחד שלא אזכיר את שמו. התקשרתי אליו כדי לבקש כמה מספרי טלפון של ילדים שמדבבים באחת מהסדרות שלו, במטרה לראיין אותם לכתבה שלי. אבל מזכירתל ההפקה, זאת שענתה לי, פשוט היתה קרה, קפואה. בעצם, איזה קפואה - היא היתה מלכת הקרח!בקוטב הצפוני היא חיה זאת! XD בסך הכל ביקשתי ממנה את מספרי הטלפון, אבל היא לא הסכימה ובשלב מסוים התחילה לצעוק עליי ולהתנשא בצורה נוראית (ואני מדגיש, על כלום). זה הגיע למצב שערוץ הילדים והבמאית של הסדרה נאלצו לתת לי את המספרים. והם עשו את זה בשמחה ובהמון רצון טוב, ואפילו אהבו והללו את הכתבה אחרי שהיא פורסמה

אז זהו, זה היה הסיפור שלי. אתם חייבים להפיק ממנו את הלקחים הנדרשים ולהבין שלא משנה מה- גם אם עונה לכם מישהי בשם "גוש קרח מהלך" מעבר לקו, אל תפחדו ובטח שאל תעלבו. יש כאלו, אבל אפשר להתמודד עם זה. פשוט תעברו הלאה, כי בסופו של דבר תצליחו P: