דנדשים

שכטרית1

New member
מה את אומרת?! אוי ואבוי....

חח עוד מעט הם ישלחו את עפר למכונות האלה שהיו פעם.... מכונות כאלה שמותחות אנשים, כדי שיהיו גבוהים יותר! חחח סתם זה לא מצחיק, נשמע ממש כאילו עםר וטלי עוברים מסכת עינויים.... ומה עפר אומר על כל זה?

Reni160

New member
עפר לא מתרגש.. הוא נראה רגיל לזה

הוא לפני כל סצנה עולה על המדרגה שלו ומחכה שיצעקו אקשן... הייתה פעם אחת שהוא ירד ישר מהמדרגה במקום ללכת על המסלול שלה, אז שי ישר צעק קאט והסביר לעפר שרואים שהוא יורד ממדרגה וזה לא טוב....

חחחחחחחחחח

גם אני שונאל את כפיר אונגר !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל מדרגה יורדת . ורק שתדעי . שעופר עצמו ..בנדם מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההורים שלו חברים של ההורים שלי . ופעם אחת הייתי ממש מעוצבנת בגלל שנכשלתי באיזה בחינה .. אז הוא בא אלי הבייתה .. ועודד אותי והכל ..הוא אחת מתוך מעט מאוד שחקנים שמעריצים את המערים שלהם !!!!!!!!!!!!!!!!1 והוא רק ניסה לעודד את טלי !!!!!!!! הוא ידי ממש טוב שלה !!!!11 למרות שבאגזית הוא מתנהג כמו איזה פדופיל ! הוא ממש מש נחמד .. ואין לי בעיה אם זה שתקללו את הדמות שהוא משחק בטלנובלה בע"מ .. כי זו הדמות הכי מפגרת ומתומתמת שמישהוא אי פעם המציא ...(וגם אני שונאת אותה ...וגם עופר שונא אותה) אבל אל תקללו אותו בגלל מה שהוא עושה בטלויזיה ! הוא ממש נחמד !!!!11

כנראה שאם עפר גרם לך

עד כדי כך לשנוא אותו בסדרה זה אומר שהוא שחקן מעולה
(לא שלא ידעתי את זה קודם
) כי אחרי הכל הוא משחק את הדמות של כפיר וזה לא משקף את האישיות של עפר. וברוכה הבאה אני יעל

Reni160

New member
חח תודה ../images/Emo24.gif

אני לא שונאת את עפר, אני פשוט לא אוהבת אותו ולא מבינה מה כולם מוצאים בו, עוד לפני הסדרה.... אבל אני לא שונאת אותו... אני שונאת את כפיר! והרגשתי צורך לספר לכם את עיניין הגובה של עפר.. ושמתעסקים בזה שם כל הזמן שזה פשוט מטמטם.. כי כולם יודעים שהוא נמוך, אז למה הם משקיעים כ"כ הרבה בלהראות שהוא יותר גבוה מטלי זה פטתי....

Reni160

New member
עוד מעט ידביקו לו לבנים לנעליים וזה

חחחחחחחחחח כאילו עזבו את הבן אדם... מצידם אסור שבן יהיה יותר נמוך מבת.... חולני.

shirkan21

New member
אמ...

מותר לך לשנוא אותו אבל אנחנו לא חייבים לשנוא אותו גם.

Reni160

New member
אני לא שונאת את עפר אלא את כפיר!

על עפר אני דיי מרחמת עם כל מה שהוא עובר שם מאחורי הקלעים... אבל טלי אף פעם לא בתעסקה בגובה שלו.. וחוץ מזה הם נראים גם ביחד מאחוריי הצילומים.. טלי תמיד נוגעת לו בשיער... איזה חמודה היא!!!

בואנה את סתומה? מה נסגר איתך?

דבר ראשון, את הרי יודעת שיש מצב שעפר יקרא את ההודעה שלך, אז למה?? ודבר שני, את אשכרה לא יודעת להבדיל בין המציאות לבין המשחק.. עפר הוא בנאדם מ=ק=ס=י=ם... וזה שבסדרה הוא מניאק זה לא אומר שהוא ככה גם במציאות.. אז תעשי טובה ופשוט תסתמי.. טחחחח... עוד אחתתת.. ומה אכפת לך מה הגובה שלו? הוא קומפקטי.. וכן, אני מעריצה אותו, את את העערות ההזויות שלך תשמרי לעצמך..

הההאאא

יעלוש, מה קורה מותק? חחחחחחחחחח מה נסגר איתי? מה אני בכלל עושה פה.. אני יסניקית חחחחחחחחחחח.. שיהיה... עפר משך אותי כנראה
ומממממ... רציתי להגיד משהו חשוב אבל שכחתייי!!

m o r s h

New member
../images/Emo140.gifדנדשים../images/Emo140.gif

כל החדשים לכתוב זאת כאן
ברוכים הבאים

BeTuSh225

New member
../images/Emo13.gifהיי..אני חדשה

היי קוראים לי בטי ואני בת 15 מפ"ת...
אני חולה על טלנובלה בע"מ ובעיקר על טלי שרון המושלמת!!!

בטו'שששששששש

מה קורה יפיופה?? שנים שלא התראנו חח מה נשמע? אני מקווה שתהני פה.. יש פה אני מ-ד-ה-י-מ-י-ם-!!! והשחקנים כותבים פה.. וגם אני חולה על טלי שרון המושלמת ושכחת שאת גם חולה על עפר שכטר ה-מ-ו-ש-ל-ם-!! אני חולה על טלי שרון ועפר שכטר המושלמים!

למעלה