דנדשים

Reni160

New member
שלום לכולם אני חדשה! ו.......

אני כ"כ שונאת את כפיר אונגר שאין לי מילים לתאר את ההרגשה כלפיו! לפי דעתי צריך פשוט להרוג את הבנאדם הזה! להוריד אותו במים באסלה לרסס אותו עם קוטל גו'קים לזרוק עליו כרית לעלות עליו למעוך אותו!!!! משהו.... רק שלא יהיה יותר בסדרה אני פשוט ש=ו=נ=א=ת א=ת= כ=פ=י=ר א=ו=נ=ג=ר!!! וגם לפי דעתי הוא בכלל לא מרשים מבחינה חיצונית הוא סתם נמוך... אני הייתי שבוע שעבר באולפנים בנווה אילן, וראיתי את עפר שכטר וטלי שרון וגיא לואל, והם צחקו על עפר שהוא יותר נמוך מהמעריצות שלו... הם חשבו שאני מעריצה שלו, ואז אמרתי שאני לא מעריצה שלו אלא של טלי!!! אז גיא נתן לעפר צ'פחה בראש.... חח קצת רחמתי על עפר באותו רגע אבל רציתי שהוא ידע שבאתי לטלי ולא בשבילו....

Alfasa

New member
היי גמני חדשה! (מצטרפת לשוונג...)

היי קוראים לי דנה ואני מכורה גאה ונלהבת של טלנובלה בע"מ
זה נראה פורום חמוד לאללה אז..הצטרפתי!

Freaky love

New member
זה כולה דמות.

הוא לא עשה שום דבר לרננה כי הוא לא קיים :/ מה יש לשנוא דמות?!

shany17

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה מאמי../images/Emo140.gif../images/Emo86.gif

אני שני =)

Reni160

New member
לא עשה שום דבר לרננה?!

מה כבר שכחתם את כל מה שכפיר עשה לרננה??? בגללו היא אולי תכנס שוב למוסד! בגללו היא בדכאון ולא תסמוך יותר על גברים בגלל הייצור הקטן והאפס הזה... חוצמזה בלי קשר לכפיר אונגר, שבוע שעבר שהייתי באולפנים, ראיתי את העפר שכטר הזה...ורק שתדעו לכם שמדובר ב 1.60 פחות או יותר של איפארקטיביות קופצנית ומעצבנת... טלי שרון והוא סימו לצלם קטע שבו הם כ"כ עצובים ורציניים, ואיך ששי צעק "קאט"... השכטר קפץ על הספה והתחיל לקפוץ עליה, וטלי היית קצת מדוכאת כי היא בדיוק חזרה מפסיבל קאן, שהיה דיי עלוב, אז השכטר צעק לטלי תוך כדי קפיצות על הספה "לא נורא לא נורא!!" אבל בהתלהבות! שזה אעלה לי את כל הדם לראש! אה וד"א אתם יודעים שבסצינות עמידה עם טלי ועפר, לעפר יש מדרגה יורדת....?

Freaky love

New member
בסדר אבל גם רננה לא אמיתית.

ומה זה משנה איזה גובה עפר שכטר? גם אני לא מתה עליו אבל מה הוא יעשה, הוא לא יכול לגבוה... אף אחד לא מושלם.

שכטרית1

New member
אוך דיי עפר לא כזה נמוך!!!!!

אני מתצטערת בשביל טלי שרון.... בקשר לפסטיבל קאן.... ועפר נישמע כאילו הוא לקח ממריצים או משהו...

שכטרית1

New member
את צריכה לעשות הפרדה בין הדמות

לשחקן עצמו.... עפר הוא לא כפיר אונגר!!!

Reni160

New member
אני לא יודעת אם מותר לי לגלות את זה

בסצנות של עפר שכטר וטלי שרון, כשהם עומדים... אז עפר עומד על מדרגת עץ בגובה של איזה 10 ס"מ בערך.. וכל זה כדי שהוא יראה בגובה/יותר גבוה מרננה... מה שמוציא את טלי נמוכה, ואנשים עוד עלולים לחשוב שהיא יותר נמוכה משכטר.... מה שיוציא אותה בכלל גמדה.. אבל זה לא נכון כי טלי גבוהה מעפר בראש+... ומדרגה יורדת הם שמים לעפר כשהוא נמצא בדלת של רננה... נכון תמיד שהיא פותחת לו את הדלת, אז הוא נראה יותר גבוה ממנה... ואז היא מתיישבת על הספה, והוא עושה מסלול כדי גם להגיע לספה, אז תוך כדי שהוא הולך המדרגה יורדת כדי שהצופה לא ישים לב.... אני יודעת שאני נמשעת שטחית והכל אבל תאמינו לי שאני מתעסקת בגובה של עפר רצת לעומת כמה שהתפאורה והבמאי וההפקה כולה מתעסקת לו בגובה....

yasmin m

New member
../images/Emo68.gifבאמת הוא סתם 0000

נכון את צודקת ומה עפר עד כדי כך גמד

Reni160

New member
אתם יודעים שמכריחים את טלי../images/Emo58.gif

בסצינות עם עפר, שהיא בבית שלה להוריד נעליים... והייתה עוד סצנה אחת שהם הלכו לבית החולים לבקר את הילד שכפיר אימץ (בד"א הוא יהיה שם בגלל כפיר שהרעיל אותו..או משהו כזה, לא שמעתי כ"כ מה הם אמרו..) אז טלי הגיעה לסט עם נעלי עקב, שי קפון ישר אמר לה להחליף הוא אמר משהו סגנון "השתגעת יש לך סצינה עם עפר! דורין שימי לה נעלי ספורט!" אתם מבינים כמה הם מתעסקים שם בגובה שלו וכמה הם מתאמצים לעשות אותו גבוה! זה מעצבןןן

אני לא מבינה מה מעצבן בזה?

רוב השחקנים הם נמוכים.
קחי לדוגמא את מל גיבסון! או את בן.. נו שכחתי איך קוראים לו! חחח זה ששיחק בסרט "פגוש את הפוקרס" עפר לא כזה גמד.
הוא איזה 1.68-1.67 אפשר לחשוב. ביג דיל. לא צריך לעשות מזה כזה עניין..
חוץ מזה יופי חיצוני זה לא הכל בחיים.
(למרות שלעפר לא חסר
)

למעלה