בהחלט יש לה את זה ד"א, תודה על מקודם!!!
L lali37 New member 20/10/03 #92 אני אמרתי לך שאתה תתחתן עם ינית וכל הילדים שלך יצאו יניים אתה תצתרך להתמודד עם אנשים בלונדינים כל החיים! אתה תראה! זה בגלל שאתה כל הזמן יורד על כאלה...
אני אמרתי לך שאתה תתחתן עם ינית וכל הילדים שלך יצאו יניים אתה תצתרך להתמודד עם אנשים בלונדינים כל החיים! אתה תראה! זה בגלל שאתה כל הזמן יורד על כאלה...
B beckham17 New member 21/10/03 #124 הלוווווו אילה... כנראה שכחת משהו... שכחת שגם אני כזה.................... ה שכמותך!!!
B beckham17 New member 22/10/03 #126 אני דווקא כן! ואני מוכן ללכת איתך לבדיקת מעבדה (אם את משלמת... )
B beckham17 New member 22/10/03 #148 ממש... אולי את מפחדת מהאמת?! תשלחי למעבדה ותראי..... קמצן?! אני?! למה נראה לך?!.... תשאלי את שירה אם אני קמצן או לא...
ממש... אולי את מפחדת מהאמת?! תשלחי למעבדה ותראי..... קמצן?! אני?! למה נראה לך?!.... תשאלי את שירה אם אני קמצן או לא...
M mayakol New member 20/10/03 #89 מכירה אותך כל כךךךךך!!! כשאמרת לי שהגבת פה, ישר ידעתי שזה המשפט שתכתוב... (וכדי שזה לא יהפוך לקיטשי מידי אני אענה לך כשנדבר את התשובה המתבקשת למה שכתבת...)
מכירה אותך כל כךךךךך!!! כשאמרת לי שהגבת פה, ישר ידעתי שזה המשפט שתכתוב... (וכדי שזה לא יהפוך לקיטשי מידי אני אענה לך כשנדבר את התשובה המתבקשת למה שכתבת...)
B beckham17 New member 20/10/03 #90 למה, את חושבת שאת לא צפויה?! תדעי לך, שאני קורא אותך כמו ספר.... (אבל ספרים אני לא אוהב, ואותך... )
נ נקמת המלפפונים New member 20/10/03 #96 גם אתם? מה זה? עכשיו אנחנו צריכים להתחיל להתמודד עם 3 זוגות שישרשרו פה בקצב רצחני הודעות מושי?...
נ נקמת המלפפונים New member 20/10/03 #99 חוץ מאיתנו... תספור (אתה יודע נכון?..) יש אותך ואת רבקה, את שירה ואריאל ואת הזוג האולטימטיבי האחרון, קרן ומתן זה לא 3?... יוסף ואנוכי פשוט בוגרים...
חוץ מאיתנו... תספור (אתה יודע נכון?..) יש אותך ואת רבקה, את שירה ואריאל ואת הזוג האולטימטיבי האחרון, קרן ומתן זה לא 3?... יוסף ואנוכי פשוט בוגרים...
M mayakol New member 20/10/03 #100 הסירי דאגה מליבך גילת... אני ואריאל לא בקטע של "הודעות מושי"... כלומר- אנחנו כן, אבל מעכשיו נשתדל לא בפורום... (מה גם שזו פעם יחידה שעשינו את זה...)
הסירי דאגה מליבך גילת... אני ואריאל לא בקטע של "הודעות מושי"... כלומר- אנחנו כן, אבל מעכשיו נשתדל לא בפורום... (מה גם שזו פעם יחידה שעשינו את זה...)