דיון חדש!!!

tamarhp

New member
נכון, אבל

בד"כ - לא פוגשים את ה"אהוב" סתם ברחוב. במקרה הקשר פה אצכם נוצר באינטרנט (ככה הכרתם, לא? או שאני טועה..) אבל כשאני מגיעה לגיל של "חתונה", ואני מנסה ליצור קשר עם בנים בשביל נישואין, אני לא אצור קשר טוב עם מישהו שלא עונה על דברים מאד מאד מסויימים שאני רוצה! אחד העקרונות שמאד חשובים לי שהוא יהיה דתי חזק (עם כיפה מספיק גדולה...), וכשאני אראה מישהו שהוא לא כזה, אני לא אתחיל איתו קשר חזק לנישואין!

תמר, זה היה די בטעות האמת

לא היה לנו קשר בפורום עצמו עד למפגש פורום בחיפה בפסח ואז התחלנו לאט לאט לדבר, ככה שלפני המפגש לא ידעתי מי זה בכלל מוצארט ובדוגרי? גם לא ממש עניין אותי.....

גם אני יענה...

ב"ה *שיהיה בן אדם ז"א יחס שידע לקבל כל אדם ולא משנה מהוא ומי הוא *שיהיה סובלני ,שידע להקשיב (בשבילי הוא יכול להיות גם פסיכולוג לא לאחרים רק לי...) *שלא יהיה עצלן. *דת- דתי לאומי ,לא דוס דהינו כיפה שחורה אלא כיפה סרוגה לא כיפת גרוּש מצידי שילך עם סיר על הראש אבל העיקר שיראו אותה מכל צד . שישתדל להתפלל כל יום. * אבל בתכל'ס שיהיה בן אדם אם מלא חוש הומור ושמחת חיים שיהיה בראש שלי הדברים ה"מאד" "חשובים" !! שיהיה אשכנזי (נו טוב גם לו תקבל ב....) שיהיה בלונדיני שיהיה גבוה . וזהו (אני כותבת את זה וחושבת על מישהו
)

טוב...

בס"ד את האמת זה לא כ"כ על רגל אחת, ואין בזה שחור ולבן. אבל נקודות מרכזיות שאני הייתי רוצה זה כמובן זיקה לדת,יופי,שמחה,הומור, יושר ונאמנות... אלו נק' מרכזיות, אני בטוח ששכחתי עוד כמה....

טיפוסית

New member
אני כאן במקרה ו....

הבעל האידאילי- אריאל ברמן!!! כל בנות בני ברק הצדיקות יסכימו איתי שאריאל ברמן הוא הבעל האידאילי, ולא צריך להסביר הרבה למה.

טיפוסית

New member
אריאל ברמן הוא....

בן 22,ליטאי, תושב אלעד והוא אחד האנשים המוכרים והנערצים(ע"י בנות כמובן) בציבור החרדי. הוא שדרן רדיו והתחיל את דרכו בתקשורת מגיל 14, יש לו תוכנית רדיו יומית(שעתיים כראוי לאחד שנערץ ע"י בנות בני ברק) יחד עם רוזי המפיק שתמיד נדחף לתוכנית. הוא גם מוכר מ"המשימה"- תוכנית עם עידן כהן בערוץ בריזה. אריאל מקבל כל יום המון טלפונים ממעריצות(לא כולן דתיות...) אבל ממש המון(עפ"י עיד כהן חברו למשימה יותר מ1,000 אס אם אסים. ולאחר כל זה ברור למה הוא הבעל האידאילי שכל בת מבני ברק הייתה רוצה...

טיפוסית

New member
אני אנסה להסביר

אני לא רוצה את אריאל!!!ובטח שלא את רוזי המפיק(משה רוזנבלום)!!! אבל תנסי פעם אחת להקשיב לו, ותביני שלדעת בנות ברק הא הבעל האידאילי. למה? כי הוא צעיר בתקשורת, מצחיק ושנון, והכי חשוב- יש לו שעתיים שלמות ברדיו. לא צריך להסביר הרבה למה כל בת מבני ברק הייתה חולמת להינשא לאריאל או לפחות לרוזי...

שיהיה אמיתי.

בעזר"ה טוב אני כבר מצאתי את שלי! אבל שיהיה כנה ואמיתי, שידע לקבל אותי כמו שאני, כמו שאני אקבל אותו! טוב והשאר אין לי כוח לרשום...

אוקיי... שאלה קשה....

כעיקרון, נראה לי שאני רוצה: אופי: * שיהיה עדין ורגיש. זה נראה לי משהו ממש ממש חשוב! * שידע לקבל ביקורות. אני חושבת שבעל ואישה בונים אחד את השני, אבל אם הוא לא מקבל ביקורות - זה הורס. ולפעמים זה חבל! * שנספר אחד לשני ה-כ-ל * לוידת מה עוד... עדה, דעה וכדו': * עדה, כעיקרון לא חשוב לי ממש. אבל נראה לי שהכי רצוי זה אשכנזי, כי לא ממש מתחשק לי לשנות מנהגים...
* שיהיה דתי חזק * שנגור בירושלים... נראה לי... אבל... 1. זה יכול להשתנות 2. יכוליות שאני אראה מישהו שממש יתאים לי ושומדבר מפה לא יהיה אצלו 3. אחותי אמרה שהיא לא רוצה להתחתן בשום אופן עם מישהו שהוא עם כך וכך (לא זוכרת מה היו הקריטריונים) והיא התחתנה עם מישהו ש-י-ש לו את כללל הקריטריונים האלה!
אז אי אפשר לקבוע מעכשיו

תוספת...

העישון והשתיה באמת חשובים לי - שלא יהיה. אני נחנקת מהעישון והשתיה מגעילה אותי. חשוב לי גם שהוא יפרגן לי, זה ממש ממש חשוב!!! כיפה - שתהיה גדולה... רצוי מאד ציציות בחוץ ושיהיה מישהו שאני אדע תוך שבוע שזה זה. בד"כ זה עובד...

beckham17

New member
הדברים שצריכים (ויש) בבת זוגי לעתיד

היא צריכה להיות עם לב טוב. לב כזה שמוכן לתת מעצמו... היא צריכה להיות חכמה. בן אדם ישר. שתהיה שם בשבילי כשאני צריך אותה... שתתמוך... ושיהיה לה סיפור חיים מדהים...

למעלה